تهیه کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: تهیه کتاب رازهای جذب پول در ایران.... (/showthread.php?tid=7656) |
RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - حامد - 04-07-2013 10:58 PM خیلی از این کار خوشم امد. این انجمن کاملا" مورد دیده همگان میباشد ولی خیلیها خودشان را نشان نمیدهند. ممنون از خانم مالارمه عزیز که برای یادگیری و موفقیت دیگران بسیار تلاش میکنند موفق باشید RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - mallarme - 04-07-2013 11:22 PM سه دوست بزرگواری که درخواست کتاب رو داشتند، تا پس فردا کتاب رو براشون تهیه میکنم انشالله خود کتاب مبلغش 7500 ت است. هزینه پست رو فردا جویا میشم. آقای هاشمی آدرس دقیق رو خصوصی کردند.دو دوست بزرگوار دیگه هم محبت کنند ارسال کنند. بعد از اینکه ارسال کردم، پول رو واریز کنید . ضمن اینکه فایل های صوتی رو به شکل رایگان در آینده نزدیک در اختیارتون قرار میدم.و لازم نیست هزینه ای پرداخت کنید. نماینده ایشون هم جناب آقای مرندی هستند که عضو فروم شدند. http://forum.unc-co.ir/member.php?action=profile&uid=19177 به امید بهترین ها برای همه سپاس RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - فرهاد قربانی - 04-07-2013 11:53 PM ممنونم از مالارمه خانم بخاطر این همه اطلاعات و انرژی مثبتی که به اعضا انجمن میدن. موفق ترین هستند ![]() RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - bahador - 04-07-2013 11:57 PM خانم مالارمه عزیز واقعا از زحماتتان برای ما و انجمن سپاسگذارم. RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - سعید یوسفی - 04-08-2013 12:55 AM چقدر خوشحال شدم، واقعا جای تبریک داره خانم مالارمه. RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - mosafer bedar - 04-08-2013 07:10 AM سلام دوست گرامی بابت محبت شما به دوستان انجمن بسیار سپاسگزارم موید و پیروز در پناه حق RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - ahmad rezaee - 04-08-2013 07:22 AM یک نکته : وقتی عنوان تاپیک رو دیدم ، هی با خودم می گفتم این علی اکبری کیست که مالارمه خانم با ایشون مصاحبه کرده اند ! بعد وقتی مطلب رو خوندم از اینکه در گروه مشهد چنین دوستانی فعال و خیر خواهی داریم خوشحال شدم . باور کنید این ملارمه خانم همین جوری پیش برند ، همه رو پشت سر می گذارند ، می گید نه؟، نگاه کنید !! RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - goldmen - 04-08-2013 09:01 AM يك پيشنهاد: كساني كه در سفر اصفهان هستند وتمايل به داشتن اين كتاب رو دارند به خانم مالارمه سفارش بدن ايشون به يكي از اعضا مشهد كه به اصفهان مياد ميده ودر اصفهان تحويل ميده اينطوري هم هزينه پست كمتر ميشه هم خانم مالارمه دردسر كمتري براي پست دارند RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - mallarme - 04-08-2013 10:51 AM (04-08-2013 09:01 AM)goldmen نوشته شده توسط: يك پيشنهاد: سلام پیشنهاد خوبیه کسانی مثل آقای هاشمی و آقای رامین رضایی که جزو اعضای سفر نیستند براشون ارسال خواهم کرد دوستانی که در سفر اصفهان حضور دارند، اگر تمایل داشتند اطلاع بدهند تا به دست گرو.ه مشهد براشون بفرستم تا هزینه پست کم بشه. دوست بزرگواری گفتند چرا هزینه بعد ارسال میگیرید ؟ گفتم من اعتماد کامل به همه اعضای این فروم دارم همچون اعتمادی که به برادرم دارم. RE: گفتگوی من با آقای علی اکبری نویسنده کتاب رازهای جذب پول در ایران.... - yu3f - 04-08-2013 11:00 AM شما برادر هم دارید؟ |