سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
پیشنهاد به jahanagahi در مورد انتخاب مطلب. - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123)
+--- موضوع: پیشنهاد به jahanagahi در مورد انتخاب مطلب. (/showthread.php?tid=5982)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: نظر شما در مورد jahanagahi - soso - 12-15-2012 09:09 PM

با سلام به استاد قربانیان مرد خستگی ناپذیر انجمن میلیاردر ها.
دلم نیومد چیزی نگم…………………با حرفا و نوشته هاتون واقعا حق استادی گردن ما دارید!!
ما که همش برای شما مزاحمت ایجاد می کنیم... شما باید از ما انتقاد داشته باشی چونکه اینجا ما لحظه به لحظه سوال میکنیم و کم حوصله ایم ولی شما عجب صبری داری!!!
اعتیاد که شاخ و دم نداره، خداییش من به این سایت معتاد شدم انگار کل زندگیم رو ول کردم ...
استاد شما بی نهایت لطف دارید وخدا میدونه که چقدر گردن ما حق دارید و بدون هیچ توقعی به تک تک سوال های ما جواب میدی. ما هیچ کاری نمی تونیم برا شما انجام بدیم الا دعا گوی شما باشیم.
راستی استاد شما چند ساعت به خانوادتون می رسی؟؟؟

RE: نظر شما در مورد jahanagahi - mir abbas - 12-15-2012 09:11 PM

با عرض سلام و ارادت خدمت استاد گرانقدر
تو این دور و زمونه ای که حتی برادر دلش به حال برادر نمیسوزد و از هیچکس جز خود خود نمیشود انتظاری داشت اشنا شدن با افرادی مثل جنابعالی از سعادتهاییست که نصیب هر کسی نمیشود و من از اشنایی با شما بینهایت خوشحالم.
من خودم شخصا به انرژی فراوانی که خداوند به شما عطا کرده است گهگاهی غبطه میخورم و بعضی مواقع احساس میکنم که شما هر جا بچه های انجمن مشکل و یا همایشی دارند حضور دارید و خیلی متعجب میشوم.
من اگر جای شما بودم حتما یک موسسه کاریابی راه اندازی میکردم .
خداوند حافظتان باشد

RE: نظر شما در مورد jahanagahi - jahanagahi - 12-15-2012 09:28 PM

(12-15-2012 09:09 PM)soso نوشته شده توسط:  با سلام به استاد قربانیان مرد خستگی ناپذیر انجمن میلیاردر ها.
دلم نیومد چیزی نگم…………………با حرفا و نوشته هاتون واقعا حق استادی گردن ما دارید!!
ما که همش برای شما مزاحمت ایجاد می کنیم... شما باید از ما انتقاد داشته باشی چونکه اینجا ما لحظه به لحظه سوال میکنیم و کم حوصله ایم ولی شما عجب صبری داری!!!
اعتیاد که شاخ و دم نداره، خداییش من به این سایت معتاد شدم انگار کل زندگیم رو ول کردم ...
استاد شما بی نهایت لطف دارید وخدا میدونه که چقدر گردن ما حق دارید و بدون هیچ توقعی به تک تک سوال های ما جواب میدی. ما هیچ کاری نمی تونیم برا شما انجام بدیم الا دعا گوی شما باشیم.
راستی استاد شما چند ساعت به خانوادتون می رسی؟؟؟

بینهایت ممنونم. سطر آخر را برای همسرم با صدای بلند خواندم.Wink خندید وگفت بنویس به همان اندازه ای که با شما عزیزانش هست.
آخر من بعضی وقتها زیر آبی از انجمن خارج می شوم و در کنار آنان هستم.
باور کنید من اگر در روز چندین بار بچه هایم را هم ببینم در هر بارش آنان را می بوسم.

منتظر پیشنهادات شما برای بهتر شدن انجمن هستم.

RE: نظر شما در مورد jahanagahi - صدفی - 12-15-2012 09:42 PM

پدر و استاد عزیزم
از زحمات بی دریغ و خالصانه شما متشکرم
تاپیک دیوار ذهنی و این چند تاپیک آخری هاتون عالیه

RE: نظر شما در مورد jahanagahi - بهداد - 12-15-2012 10:20 PM

استاد بزرگ روح بزرگی داری
1 - بنظرم استادم باید انعطاف پذیر با نسل جدید باشید شما این قدرت را دارید که به روز تر شوید و در عرصه ی وسیعتر فعالیت کنید .
2 - شما قوت قلبی برای همگان هستید پس قوت قلب شما کیست ؟ ( سلامتی شما باید در مرحله ی اول اهمیت داشته باشد )
با قدرت مینویسی و زحمت کشی بخاطر همین دوستتان دارم - هر روز موفقتر از دیروز باشید

RE: نظر شما در مورد jahanagahi - m_grate29 - 12-15-2012 11:23 PM

استاد عشق به جوانان
استاد تجربه
استاد عشق

RE: نظر شما در مورد jahanagahi - jahanagahi - 12-15-2012 11:31 PM

ممنونم از تک تک شما عزیزان :
ما جوانها WinkWinkWink.ببخشید ما پیرمردها طاقت این اندازه محبت را نداریم. قلبمان کوچک و صدمه پذیر است و ممکن است دچار سنگ کوب شویم.
باور کنید از زدن این تایپیک نظر ندارم که در مورد شخصی من صحبت شود.
نظرم اینست که چه مطالبی مهم است تا با کمک همدیگر مطرح کرده و نتیجه بگیریم.

RE: نظر شما در مورد jahanagahi - اقاي ايـــده - 12-16-2012 12:30 AM

من 7 سالم كه بود پدرم رو از دست دادم.از مهر پدري چيزي نفهميدم . برا همين شايد نميتونم حتي اسمش رو مثل بقيه بيارم.

اما يك موضوعي رو ميخوام بگم تو يك انجمني بودم-اين انجمن بخاطر تخصصي بودنش و اينكه كمتر كسي همكاري ميكرد. در همه سوالاتش من پاسخگو بودم و هستم.
چند ساعت پيش يكي اومد گفت چرا اينجا اينطوري هست شما همه رو پاسخ ميديد اينجا خونه بابات نيست و اين حرفا

با اينكه ميتونستم مسدودش كنم و پروفايلش رو حذف كنم و با وجود اينكه از شدت درد اعصابي برام نمونده.اما تصميم گرفتم با روي خوش باهاش حرف بزنم.

يك موردي كه براي افرادي مثل شما هست.ناراحت نشدن و دلگير نشدن هست.

برا همين بهتون توصيه ميكنيم در اين دنياي دو روزه كه خبر از بودنمون در فردا نيست كمي دلتون رو بزرگ از ايني كه هست كنيد و هركسي كه به نحوي باعث ناراحتي ميشه رو ببخشيد و حرف از رفتن اين چيزا نزنيد.

انشالا 120 سال زنده باشيد و در كنار خانواده و اين انجمن

در پناه حق

RE: نظر شما در مورد jahanagahi - jahanagahi - 12-16-2012 12:34 AM

ممنونم از راهنمائی همیشه خوب شما. چشم.

RE: نظر شما در مورد jahanagahi - kave - 12-16-2012 01:06 AM

آقای قربانی شما معرکه اید خیلی دوستون دارم دستونو می بوسم از دور.
فقط با سه کلمه می شه توصیفتون کرد
فوق العاده فوق العاده فوق العاده .