سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+---- انجمن: کسب و کار آنلاین در ایران (/forumdisplay.php?fid=104)
+---- موضوع: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ (/showthread.php?tid=3505)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - پرواز - 09-06-2012 12:10 AM

من چند سری سی دی خریدم. مهمترینش مجموعه ی آمادگی ارشد بود که راستش زیاد خوشم نیومد. یه مشت PDF ریخته بودن رو سی دی. به نظر من تو اینجور موارد باید یه نرم افزار اتوران طراحی کنن که تک به تک PDF ها رو با لینک های داخل این نرم افزار باز کنه. منظورم اینه که کاربر حس نکنه یه مشت PDF براش ریختن رو سی دی و بس.
تا حالا وسیله اصلا نخریدم راستش. ولی همسرم یکی دو تا کادوی اینترنتی برام خریده. یکی اون گردنبند که مروارید داخل صدف کنسرو شده است. یکی هم دستبند ماه تولدم.

RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - Divar - 09-06-2012 04:43 AM

من اگه اشتباه نکنم 4 با خرید کردم و یکی از طرفداران و حمایت کنندگان رسمی تجارت الکترونیک هستم...
- فیلم
- نرم افزار
- سی دی کسب درآمد (دو بار)
سرم کلاه گذاشته نشده ، از این دسته ایمیل هایی که دوستمون بالا گفت که برنده شده واسه من هفته ای یک بار میاد که با یک نگاه ساده میشه قیمت اجناس تشخیص داد (واقعا گله ای از این دوستان نیست ، خوب اینم یه روش فروشه مشتری باید زرنگ باشه).

RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - Delta.H - 09-06-2012 04:58 PM

من از اینترنت چند باری خرید داشتم اما همیشه با احتیاط میخرم مثلا چند بار کتاب از آدینه بوک خریدم دقیقا همون چیزی رو میفرستن که تو سایت نشون میده نرم افزار هم چند بار خریدم خوبیش اینه که به صورت آزمایشی استفاده میکردم بعد هزینه رو واریز میکردم برام کد فعالسازی میفرستادن اینم خوب بود.
یک بار هم پکیج طرح توجیهی خریدم یه مقدار از اون چیزی که تبلیغ کرده بودن کمتر بود اما بازهم حس نکردم سرم کلاه رفته چون به هر حال اصل مطلب توش بود!

RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - iranboy - 09-06-2012 06:19 PM

همانطور که در خارج از اینترنت کلاهبردار و متقلب هست در اینترنت هم به همانصورت چنین معظلاتی وجود دارد.
ما در خارج از اینترنت میرویم از فروشگاههایه معتبر خریدهامون میکنیم یا از افراد معتبر خریدهامون میکنیم تا در دام کلاهبردارها نیوفتیم.
پس ما در اینترنت هم باید همون کاری رو که در خارج از اینترنت انجام میدادیم انجام بدیم از فروشگاهایه معتبر و یا از افراد معتبر و شناخته شده که به کار خودشون اهمیت میدن و اومدن که واقعا یک کار بیزینسی انجام بدهند خرید کنیم.
ودر مورد خرید از اینترنت هم من خودم سیدی های نرم افزار - سیدی بازی - کتاب - سیدی فیلم - از اینترنت خرید کردم راضی هم بودم . و فقط یکبار یک مشکل بوجود اومد که یک سیدی ویندوز خام بود با پشتیبانی فروشگاه ایمیل زدم حل شد.

RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - azad1000 - 04-27-2013 09:56 AM

من 2 بار خرید کردم یه بار ساعت گوچی خریدم که به یه هفته نکشیده بندش پاره شد. و یه بار هم خرد کن نایسر دایسر گرفتم که از بست هبندیش معلوم بود که توش چیه. بسته بندی کثیف یه قسمتش ترک براشته بود و جنسش انقد ضعیف بود که اصلا نمی شد باهاش کار کرد تیغه هاش هم خیلی راحت در می اومد

RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - GreatNavid - 04-27-2013 10:19 AM

من هم خرید داشتم اما با چشم باز .

بیشتر کتاب خریدم که سایت جیحون عالی بوده .

CD آموزشی خریدم ( نه از هر سایتی ) خیلی خوب بوده .

کارت شارژ از سایت رسمی بانک .

نرم افزار خریدم ( آنتی ویروس شید )

ولی وسیله برقی یا هر وسیله دیگه که نیازمند بررسی هنگام خرید هست نمیخرم .

گول تبلیغات و شما برنده شده اید را نمیخورم .

از سایتایی که توش از شیر مرغ هست تا جون آدمیزاد هیچوقت خرید نمیکنم .

همیشه قیمت رو توی بازار میسنجم اگر گرون تر باشه نمیخرم .

تیشرت و کفش و لباس و .... نمیخرم .

کلاً توی این قضیه خیلی مراقبم .

RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - yu3f - 04-27-2013 10:21 AM

(06-17-2012 07:49 AM)mosafer bedar نوشته شده توسط:  10_004سلام دوستان خرید داشتم کتاب - کتاب الکترونیکی - سی دی - بیشتر محصولات آموزشی می خرم تا یادم نرفته یک امپی تری که سرم کلاه گذاشت اونی که باید باشه نبود ولی خوب کارش نمی شود کرد در کل ضعف اصلی این خرید ها عدم اطمینان خریداران از محصولات ارائه شده است حال چه قیمت چه کیفیت . بنده به نوبه خود فکر می کنم یک روزی این مسائل جبرا حل می شود و خرید های اینترنتی رونق بیشتری خواهد گرفت . موفق باشید

اگر از فروشگاه های معتبر خرید کنید می تونید خیالتون رو راحت کنید.

تقریبا تمام خرید های خودم ک بشه از اینترنت انجام داد رو اینترنتی می خرم (حتی برای خانواده هم گاهی اینترنتی می خرم)
  • ساعت
  • دوربین دیجیتال
  • لپ تاپ
  • مموری
  • فلش
  • تبلت
  • دستگاه ویدئو سی دی
  • تی شرت
  • خوراکی!
  • وسایل آشپزخونه
  • چاپ عکس های دیجیتالم!!!
  • شارژ تلفن همراه
  • گوشی تلفن همراه
  • گوشی ثابت
  • ویدئو پروژکتور
  • و خیلی خیلی چیز های دیگه..

تاحالا هم سرم کلاه نرفته! همیشه هم همون جنسی ک خواستم رو فرستادند و اکثرا از قیمت بازار هم مناسب تر بوده Wink

RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - GreatNavid - 04-27-2013 10:51 AM

یوسف از کجا میخری که انقدر اطمینان داری و قیمتش هم خوبه ؟

RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - yu3f - 04-27-2013 11:07 AM

نوید جان برات پ.خ کردم (برای جلوگیری از تبلیغ و کتک کاری با ناظم Yosef.gif)

RE: چند بار از اینترنت خرید کرده اید ؟؟ - toofan245 - 04-27-2013 11:32 AM

منم خیلی از اینترنت خرید داشتم. آخریش هم یک گیرنده دیجیتال واسه لپ تاپ بود که دوروز پیش رسید دستم.
به قول استاد یوسف از فروشگاه مطمئن خرید کنید.
در ضمن هیچ وقت کالاهای به اصطلاح زرد رو رو نخرید چیزهایی مثل ساعت های 5 هزار تومنی و عینک ری بن اصل فقط 20 هزار تومن!!! و ...
اینا مطمئن باشید چیزی به جز اجناس دسته سوم چینی نیست
می تونید یک سر به شاپکیپر بزنید تا ببینید قیمت عمده این کالاها چنده. مثلا عینک ری بن اصل!! قیمت عمدش حدود 6 هزار تومنه و در فروشگاه های اینترنتی با هزار جور تبلیغ دروغی میدن 20 هزار تومن
البته از قیمت اصلی عینک ری بن که خبر دارید؟؟؟؟؟