سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا (/showthread.php?tid=2849)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - مهدی گل محمدی - 05-01-2012 08:07 PM

متخصص در امور چاپ ، طراحی
بازاریابی مربوط به حوزه چاپ و هدایای تبلیغاتی
فروشنده کارشناس تبلیغاتی

RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - sherafati - 05-01-2012 11:00 PM

خیلی چیزها که مخفیه
معاون فنی انتشارات
مدیر سایت لینک پد
...

RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - دولتمند آنی - 05-02-2012 12:15 AM

در حال حاضر فرودگاه اما همین کارمند نمیمونم
به امید خدا تا یه سال دیگه این سایتو به کارمندام
معرفی میکنم

RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - madar - 05-02-2012 10:13 AM

من هم کار حسابداری و مالی انجام میدم
اما شدیدا دوست دارم به تجار عزیز بپیوندم
و برای این کار دارم تلاش می کنم

RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - Suma - 05-02-2012 02:37 PM

من هم که همه میدونن

اما باز میگم Yosef.gif

مدرس دوره های تخصصی ای تی

شرکت مشاوره ای فن اوری اطلاعات در زمینه های : طراحی و برنامه نویسی وب - برنامه نویسی ویندوز - شبکه و امنیت شبکه - هاستینگ و دیتاسنتر و ....

اموزشگاه تخصصی فن اوری اطلاعات در رشته های : شبکه -امنیت شبکه - برنامه نویسی - دیتاسنتر و مجازی سازی

معماری - گرافیک و دکوراسیون داخلی ( از ماه اینده اضافه میشوند ) و زبان ( اینم اول تابستون رسما استارت میخوره )

شرکت تبلیغاتی هم دارم راه اندازی میکنم (دقیقا 1 خردادماه افتتاح میشه اگر سنگ نیدازن دیگه )

RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - mrmostafa - 05-02-2012 08:04 PM

سلام
منم یه کارمند ساده ام ،بدون هیچ تخصصی ولی رویای داشتن شرکت صادرات و واردات رو دارم.یه زبان انگلیسی بلدم و کار کردن با کامپیوتر و حسابداری در حد تئوری،اصلا به عشق تاجر شدن رفتم تو رشته حسابداری ولی سر از بانک در آوردم.

RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - mjdehghani - 05-02-2012 08:18 PM

یه فروشگاه پوشاک دارم . کار پیمانکاری ساختمان و جدیداً هم پرورش کرم آیزینیا ( فعلاً در حد آزمایشگاهی و آزمایشی) . تجربه رو تو موفقیت عامل اصلی می دونم و سعی می کنم از همه کاری سر در بیارم تا یه دفعه تو کارام وا نمونم از لوله کشی و برق کشی و بتن ریزی و بنایی تا بازاریابی و فروش یه شرکت و حسابداری و حتی یه مدت هم یه کانون تبلیغاتی داشتم به نام سفید ، همه رو انجام دادم .

RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - hasan-f - 05-03-2012 12:36 PM

سلام دوستان

من هم به همراه دوستانم نمایندگی PAP (شرکت عصر انتقال داده ها ) در اردبیل را داریم و اینترنت پر سرعت ارائه میکنیم .

انشاء الله در آینده تولید کننده قارچ هم خواهم بود.

RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - ناصر صادقی - 05-03-2012 02:08 PM

من هم در محضر آقای گل محمدی دوره میبینم آقای گل محمدی مدرس در حوزه تبلیغات هستند و بنده هم به عنوان کارآموز افتخار اینو دارم در محضر این بزرگوار باشم و از تجربیات و آموزه های ایشون درس بگیریم.

RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - yaraei - 05-03-2012 09:08 PM

من هم در حال حاضر مشغول به کاری نیستم. یعنی از ابتدای سال 91 و البته از این بابت خیلی خوشحالم.و دلیلش هم این هست که مصمم بودم آغاز سال 91 رو با یک تحول بزرگ شروع کنم و اولین قدم برای این تحول، غلبه بر ترسها و ترک کاری بود که علیرغم تمام شرایط خوب مادی، محیطش برام آزار دهنده بود . و اما کارهایی که انجام دادم طراحی تبلیغاتی که رشته اصلیم هست و 3سال (87-90) هم با شرکت مجری نمای کامپوزیت همکاری داشتم و کارم سازماندهی و مدیریت تمام امور، از سر و کله زدن با کارگرها تا خرید و فروش مصالح و تمام امور مالی بود. و در حال حاضر در جستجوی یک فرصت شغلی مناسب و آماده همکاری هستم.

"مهمّ نیست که از کدام طرفِ حصار می پرید، مهمّ پریدن است.
بدانید که بدونِ تصمیم گیری، هیچ پیش رفتی وجود نخواهد داشت"