پیشنهاد ویژه برای اعضای انجمن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115) +---- انجمن: كار گروه تبليغات (/forumdisplay.php?fid=120) +---- موضوع: پیشنهاد ویژه برای اعضای انجمن (/showthread.php?tid=2182) صفحه ها: 1 2 |
RE: پیشنهاد ویژه برای اعضای انجمن - اقاي ايـــده - 03-03-2012 12:01 PM (03-03-2012 10:55 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط:مهدي جان لطفا قيمت تمام شده بسته با هزينه پستش رو برام به صورت پيام خصوصي ارسال كن.تا من تماس بگيرم با چند نفر بببينم.باز ميان يا نه.(03-03-2012 12:31 AM)sajad1441 نوشته شده توسط: منكه زبانم مو در اورد و صندوق خصوصيم پر شد از از بس به جنابعالي پيام دادم. و بي جواب موند.چند نفر رو هم جمع كردم كه با بي توجه اي شما همه از دست من ناراحت شدند و رفتند. نكته بعدي هم.قبلا از ارسال بسته.هر كسي كه اعلام امادگي ميكنه.بايد اسم و شمارشو فكر كنم براي شما بفرسته تا روي كارت ويزيت چاپ بشه.بعدش بسته رو ارسال كنيد به مقصد مورد نظر. RE: پیشنهاد ویژه برای اعضای انجمن - بهنام ذوالفقارزاده - 03-03-2012 02:11 PM آقا مهدی ماشالله ماشالله طرحای خوبی تو ذهنت داری، انشالله به امید پروردگار و همکاری دوستان، چاپ راکا رو به همه ایران معرفی میکنیم. من استان فارسی ام و از دوستانی که استان فارس هستند هم بیان که یه تیم تشکیل بدیم و حوزه های کاری رو مشخص کنیم و شروع به کار کنیم.انشالله. اصلا من دوست دارم با آقا مهدی همکاری کنم. RE: پیشنهاد ویژه برای اعضای انجمن - e الهام - 12-30-2012 11:01 AM با سلام خدمت دوست عزیزم آقا محمدی من کارتو پسندیدم کار عالی و خوبی در آینده خواهد شد برام پکچ رو بفرست من توی تهران کار می کنم تا جایی که بتونم کمکتون می کنم ![]() ![]() ![]() RE: پیشنهاد ویژه برای اعضای انجمن - فرهاد قربانی - 12-30-2012 11:19 AM جناب اقای مهدی گل محمدی:تعدادی از پکیج تون رو برام بفرستید.من میدم دست فروشگاه ها و مشتریانم. از شما پورسانت نمیخوام.هر کی از گیلان زنگ زد و سفارش داد و معامله تون به خوبی انجام شد.جای پورسانت من ،به انجمن کمک کن. مرسی RE: پیشنهاد ویژه برای اعضای انجمن - مهدی گل محمدی - 12-30-2012 11:22 AM لطفا به تاریخ تاپیک یه نگاهی بیاندازید.تاپیک قدیمی است و بدلیل همکاری نکردن دوستان همه لغو شد... |