معایب ایمیل مارکتینک نسبت به سایر ابزارهای متداول مانند شبکههای اجتماعی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: آموزش بازاریابی (/forumdisplay.php?fid=51) +--- موضوع: معایب ایمیل مارکتینک نسبت به سایر ابزارهای متداول مانند شبکههای اجتماعی (/showthread.php?tid=14776) صفحه ها: 1 2 |
RE: معایب ایمیل مارکتینک نسبت به سایر ابزارهای متداول مانند شبکههای اجتماعی - tataloo - 02-28-2016 10:42 PM ای بابا انتخاباتم تموم شد شما دوتا هنوز دارید دعوا می کنید. خخخ RE: معایب ایمیل مارکتینک نسبت به سایر ابزارهای متداول مانند شبکههای اجتماعی - business_nuts - 02-28-2016 11:23 PM (02-27-2016 11:38 AM)8611670474 نوشته شده توسط: دوست عزیزم ، من که نمیخوام جو تاپیک رو متشنج کنم ، فقط داریم راجع به دوتا ابزار وب صحبت میکنیم. ای کاش صحبت در مورد ابزار بود ،متاسفانه صحبت شما چیز دیگری هست! در مورد ناراحتی هم منو یاد این ضرب المثل انداخت : نوش دارو بعد از مرگ سهراب ... خب مشخصه یادتون رفته منم نیازی به یادآوری نداشتم! کلا" اهل بحث هستی نه صحبت منطق و اصولی .. RE: معایب ایمیل مارکتینک نسبت به سایر ابزارهای متداول مانند شبکههای اجتماعی - business_nuts - 02-28-2016 11:28 PM (02-28-2016 10:42 PM)tataloo نوشته شده توسط: ای بابا انتخاباتم تموم شد شما دوتا هنوز دارید دعوا می کنید. این رو به کسی بگید که شروع کننده هست !! RE: معایب ایمیل مارکتینک نسبت به سایر ابزارهای متداول مانند شبکههای اجتماعی - 8611670474 - 07-03-2016 02:32 PM (02-28-2016 10:42 PM)tataloo نوشته شده توسط: ای بابا انتخاباتم تموم شد شما دوتا هنوز دارید دعوا می کنید. خخخ آقا خودم نمیدونستم اینقدر آتیش بیارم بخداا. یعنی از قبل انتخابات داشتیم گفتگو میکردیم؟؟؟؟ ای بابا. بله من شروع کردم و اگه به اول قضیه هم بریم من دوباره شروع میکنم. من کاملا منطقی دارم حرف میزنم. پدر کشتگی که نداریم. مخترع و مبتکر ایمیل مارکتینگ هم پدربزرگ من نیست. من دوست دارم یاد بگیرم. عیبه؟ من نظرات خودمو میگم. میگم ایمیل مارکتینگ هنوز هم خوبه و اتفاقا بهترنیه. اگر یه استراتژیه طولانی مدت برای کسب و کار داشته باشیم. حالا اگه اشتباهه لطفا صحیحشو بگید من روشن شم. |