سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
خرید عمده کالا از ( تهران ، گناوه ، قشم ، بانه ، کیش ) + تجربیات - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+--- موضوع: خرید عمده کالا از ( تهران ، گناوه ، قشم ، بانه ، کیش ) + تجربیات (/showthread.php?tid=11907)

صفحه ها: 1 2 3

RE: خرید عمده کالا از ( تهران ، گناوه ، قشم ، بانه ، کیش ) + تجربیات - hs6467 - 08-16-2014 11:21 AM

محض بالا اومدن...برای موفقیت تواین زمینه.

RE: خرید عمده کالا از ( تهران ، گناوه ، قشم ، بانه ، کیش ) + تجربیات - iranboy - 08-16-2014 12:35 PM

عطر خوبه بخاطر اینکه از ادکلن ارزونتره معمولا مشتری بیشتر داره و مثلا هرکس هر ماه یه عطر میتونه بخره.

RE: خرید عمده کالا از ( تهران ، گناوه ، قشم ، بانه ، کیش ) + تجربیات - saeedhashemi1371 - 08-16-2014 08:54 PM

آقا قرار بود بگین کجا ارزون ترین هستش تو ایران !!!!!!!!!!
تو استان خراسان و به خصوص تو شهر های مرزی و سمت ترکمنستان چه کالاهایی ارزون هستش؟
برا خرید موبایل و تبلت و ....چابهار خوبه؟
تو چابهار چی خوبه؟

RE: خرید عمده کالا از ( تهران ، گناوه ، قشم ، بانه ، کیش ) + تجربیات - مهدی ر - 08-16-2014 10:42 PM

من امروز تلویزیون چهل اینچ سونی از بانه خریدم یک میلیون و نهصدو سی هزارتومان اینجا (گرگان) بود دو میلیون و چهار صدهزارتومان !!!!

RE: خرید عمده کالا از ( تهران ، گناوه ، قشم ، بانه ، کیش ) + تجربیات - Peyman AL - 09-03-2014 12:40 AM

(08-13-2014 11:04 PM)iranian نوشته شده توسط:  
(08-13-2014 06:21 PM)MARYAR نوشته شده توسط:  بنظر منم تو سوراخ سنبه های بازار تهران چیزایی را به قیمت های عالی و پایین می شه پیدا کرد که اصا تو هیچ شه دیگه نمی شه. فقط باید وقت بذارید و خسته نشید

من دنبال عطر میگردم ارزون باشه خیلی.
دوستمون یه تاپیک زده چند روزه در مورد دو برابر کردن پول تو ی قسمتش در مورد عطر اسمارت نوشته بود
مشتریش رو دارم
آشنایان هستن گفتن تو بازار میشه 1500 گیر آورد ولی کاشکی بتونم گیرش بیارم

هرکی تونست 1500 برام پیدا کنه 1000 تا میخوام هر 2 هفته ی بار
مشخصاتش 18 یا 15 میل هستش
متاسفانه ب همین دوستی که تاپیک زده بودم قبل اینکه قیمت بگیرم گفتم 2500 میخوام گفتش 2900 میخرم که دیگه معامله بهم خورد زنگ زدم به آشنام تو کردستان گفت 1500 1600 بیشتر نیست فعلا نداریم

کسی داشت به من بگه 1000 تا میخوام هر دو هفته ی بار میخرم ازش

دوست عزیز من دقیقا نفهمیدم که منظورتون چیه
عطر اسمارت منظورتون از 1500 گرمی 1500 تومنه دیگه ؟؟؟
چیزی که میخواین رو برام پیام کنید دقیقا من به احتمال زیاد بتونم کمکتون کنم

RE: خرید عمده کالا از ( تهران ، گناوه ، قشم ، بانه ، کیش ) + تجربیات - رامین1366 - 11-28-2014 11:53 PM

با سلام. من در یکی از استانها مشغول ویزیتوری اجناس آرایشی بهداشتی هستم و اکثر شهرهای استان رو میرم. میخوام بدونم دوستان آیا توصیه میکنن که خودم بعد از مدتی جنسی رو برای پخش بیاورم؟ راستش چندان اطلاعی در زمینه چگونگی گرفتن نمایندگی ندارم.

RE: خرید عمده کالا از ( تهران ، گناوه ، قشم ، بانه ، کیش ) + تجربیات - MARYAR - 11-29-2014 12:51 AM

انشاله در تاریخ 6 دی ما سفری به قشم هواهیم داشت برای شناسایی بازارها و قیمت های این شهر
و اعلام میکنیم تجربیامون را
هر کددم از دوستانم خواستن میتونن با ما همراه بشن

RE: خرید عمده کالا از ( تهران ، گناوه ، قشم ، بانه ، کیش ) + تجربیات - hs6467 - 11-29-2014 04:01 AM

سلام به خانم معاون و همه عزیزان
حتما این کار خیرخواهانه رو انجام بدید خانم معاون،خیلی ها مثل من هستند که هیچ وقتی برای رفتن و تحقیق ندارن و فقط حرفش رو از اطرافیان شنیدن،اما اگه شخص معتبری چون شما برای ما توصیف کنید اوضاع اونجا رو ،با دید بازتر میتونیم اقدام کنیم... بی نهایت ازتون سپاسگزارم... موفق و شاد باشید.

RE: خرید عمده کالا از ( تهران ، گناوه ، قشم ، بانه ، کیش ) + تجربیات - jahanagahi - 11-29-2014 03:36 PM

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=12377&page=1

RE: خرید عمده کالا از ( تهران ، گناوه ، قشم ، بانه ، کیش ) + تجربیات - jahanagahi - 11-30-2014 12:31 AM

لطفا عزیزان قشم و بندر عباس هماهنگی در بین خود داشته باشید تا با رسیدن ما در خدمتشان باشیم.