سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سرمایه گذاری در انجمن - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+---- انجمن: صندوق سایت (/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سرمایه گذاری در انجمن (/showthread.php?tid=1144)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: سرمایه گذاری در انجمن - toranj63 - 12-24-2011 10:14 PM

سلام
با توجه به طرح هاي جديدي كه دولت محترم در سالهاي اخير داشتن در بيشتر مناطق شاهد مهاجرت معكوس هستيم و در برخي نرخ مهاجرت صفر شده.
احياي قنوات-اجراي طرح هاي هادي روستاها-خريد تضميني محصولات كشاورزان توسط دولت-اختصاص يارانه به بخش كشاورزي و...و علاوه بر اينها بيكاري و افزايش هزينه هاي زندگي در شهر ها هم در اين امر دخيل بوده اند.
محصولات شهر بنده كه فكر مي كنم در فصل برداشت قيمت پائيني دارند خربزه و زعفران هستش .كه من با سزمايه گذاري در بخش بسته بندي زعفران موافقم.

RE: سرمایه گذاری در انجمن - jahanagahi - 12-24-2011 11:47 PM

در رابط با این مسئله تایپیکی زده خواهد شد.

RE: سرمایه گذاری در انجمن - mosafere55 - 12-25-2011 12:46 PM

دوستان عزیز
تبریز علاوه براینکه خودش بازار خوبی برای محصولات سایر نقاط ایرا ن هست از نظر مواد غذایی وشکلات نظیرآیدین آناتا شیرین عسل پشمک حاج عبدالله نخود ولپه آذرشهر وسایر موارد میتونه برای سایر استانها محصول بفرسته

RE: سرمایه گذاری در انجمن - mjdehghani - 12-25-2011 06:33 PM

در ایران مردن یکسال می دوند و کار می کنند. یک عید مانده و شور و شوق مردم برای این عید . از کاسب های قدیمی بپرسی به شما می گویند اوضاع در نیمه دوم سال بهتر است تا نیمه اول . من می گویم به خاطر عید است . مردم مسافرت می روند ، خانه تکانی می کنند و خیلی از کار های دیگر . پتانسیل این بازار خیلی بالاست شاید به اندازه کل ماههای سال ، با برنامه ریزی دقیق می شود برداشت خوبی داشت .

RE: سرمایه گذاری در انجمن - مهدی گل محمدی - 12-25-2011 09:34 PM

(12-25-2011 12:46 PM)mosafere55 نوشته شده توسط:  دوستان عزیز
تبریز علاوه براینکه خودش بازار خوبی برای محصولات سایر نقاط ایرا ن هست از نظر مواد غذایی وشکلات نظیرآیدین آناتا شیرین عسل پشمک حاج عبدالله نخود ولپه آذرشهر وسایر موارد میتونه برای سایر استانها محصول بفرسته

دوست عزیز لطف می کنی یه قیمت نخود و لپه برای من بگیری قیمت عمدشو میخوام دست شما درد نکنه.
من میخوام رو این مقوله پیگیری کنم.

ممنون میشم

RE: سرمایه گذاری در انجمن - pulaki - 12-25-2011 09:53 PM

محصول استان ما بيشتر عسل و سيب زميني هستش و آبگرمهايي كه خواص درماني دارند مخصوصا شهر توريستي سرعين كه در تعطيلات عيد و تابستان پذيراي ميليوني مسافران داخلي و خارجي ميباشد وارزش سرمايه گذاري ميلياردي در صنعت گردشگري رو داره البته به اينها دشت زرخيز مغان مناظر طبيعي اطراف و اماكن و ابنيه تاريخي شهر اردبيل و شهرستانهاي تابعه
را هم ميشه اضافه كرد بازارچه هاي مشترك مرزي با جمهوري آذربايجان و گمرك بيله سوار هم جاي خود دارد
(12-25-2011 12:46 PM)mosafere55 نوشته شده توسط:  دوستان عزیز
آقاي لطفي عزيز شيريني جات اريس و نوقا قرابيه مخصوص و آجيل تواضع رو از قلم انداختيد البته كوفته تبريزي و تاوا كبابي تنوري تبريز هم شهرت جهاني داره

RE: سرمایه گذاری در انجمن - mjdehghani - 12-25-2011 11:06 PM

بهترین سرمایه گذاری در زمینه توریسم به نظر من .

RE: سرمایه گذاری در انجمن - Fery Farrokhzad - 02-24-2012 05:05 AM

پتانسیل مازندران علی الخصوص شهرمون برنج درجه یک صادراتی (که تو جهان نامبر وانه) و ماهی( اعم از ماهی زنده و ماهی شور) هست

امیدوارم بزرگان و لیدرهای این انجمن بعد از مشاهده پتانسیل بازار استانهای ذکر شده و جمع بندی طرحی برای استفاده از این محصولات بازارهای استانی بعمل بیارن ....
و باز هم امیدوارم یه فرد باتجربه و این کاره پیدا شه تا از پتانسیل موجود بهره برداری کنه و ما رو به حرکت به سمت بازاریابی محصولات استانی وادار کنه
الان خیلیا اومدن پتانسیل شهراشونو قید کردن و تمام . باور بفرمائید که این مواقع اگه رهبری باشه که وقت بزاره و تو بازار نفوذ داشته باشه میتونه عامل یه سود چند جانبه باشه و گرنه خیلیا مثل منه نوعی از نظر شناخت و نفوذ در بازار رهرو هستن نه رهبر ویکی میخوایم که دستمونو بگیره و تا آهسته گام در بازار بزاریم .
البته این قضییه ایی که گفتم با داستان ماهی دادن یا ماهیگیری یاد دادن پر توفیر داره .
و در آخر از دید منه حقیر بعضی از این تایپیکها (البته تاکید میکنم بعضی از این تایپیکها) به همین دلیل ساده و نبود چنین عنصر کلیدی یه روز شروع میشه و خیلی زود عمرش به پایان میرسه (البته بسته نمیشه)..
"یک ناظر و مدیر تیزبین و پر نفوذ در بازار"

RE: سرمایه گذاری در انجمن - کامیار کاظمی - 02-24-2012 10:21 AM

دوست خوبم مانند افرادی که شروع کردند شما هم باید شروع کنید و اگر کمکی لازم بود ما دریغ نخواهیم کرد.

RE: سرمایه گذاری در انجمن - مهدی گل محمدی - 02-24-2012 11:34 AM

ببین داداش گلم تو این تاپیک این محصولات معرفی شده شما باید خودت پتانسیل رو ایجاد کنی تا بتونی شروع کنی
خود من حدود 2 ماه پیش بود که با کمی گردش تو بازار عدس کانادایی پیدا کردم که کیلو 1700 می گفت(که همون موقع قیمت تو بازار 1850 بود)
همونجا 1 تن خریدم.سریع آوردم تو محلمون با قیمت کیلو 1900 فروختم به عمده فروش.
آیا تو این زمینه کسی منو رهبری کرد.نه...من خودم زرنگ بودم و با کمی تحقیق تونستم این کاررو انجام بدم.