سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
درخواست راهنمائی در مورد فروش سرامیک - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: درخواست راهنمائی در مورد فروش سرامیک (/showthread.php?tid=10173)

صفحه ها: 1 2

RE: درخواست راهنمائی در مورد فروش سرامیک - davaran - 12-01-2013 11:22 PM

توصیه خیلی مهم ... جنس را با حداقل سود و رقابتی بفروشید ولی اصلا چک نگیرید ...

RE: درخواست راهنمائی در مورد فروش سرامیک - کتایون کاظمی - 12-02-2013 09:11 AM

(12-01-2013 11:22 PM)davaran نوشته شده توسط:  توصیه خیلی مهم ... جنس را با حداقل سود و رقابتی بفروشید ولی اصلا چک نگیرید ...

ممنونم از توصیه اتان ولی مگه کسی پیدا میشه که چکی کار نکنه و پول نقد کامل بده ؟؟!!مگه اینکه چکش کوتاه مدت باشه و اون فرد ،معتبر ....

RE: درخواست راهنمائی در مورد فروش سرامیک - کتایون کاظمی - 12-02-2013 09:25 AM

(12-01-2013 08:29 PM)goldmen نوشته شده توسط:  
(12-01-2013 02:26 PM)کتایون کاظمی نوشته شده توسط:  سلام احمدآقا...خوبین انشالله؟جاتون شیراز واقعا خالی بود Sleepy
- دفتر خدماتی را داریم
- هدف بازاریابی فقط تهران نیست می تونیم تو سایر شهرها هم کار کنیم
- با کدومشون بهتر میشه کار کرد(بنكدار ها يا شركت هاي ساختماني؟) و اگه تجربه بازاریابی هم دارید واسه این راهش را هم بفرمائید ممنون میشم.
مرسی از راهنمائیتون برادرعزیز 10_004

علیک سلام
عالی
خدا را شکر بهتون حسابی خوش گذشت

دفتر خدماتی چی هست؟

اول ما خودمان بهترین هستیم تا حدودی در این صنعت وخیلی از برند های داخلی حرف اول رو میزنند در بازار کیفیت ومشتری های ثابتی دارد

شما با بنکدار کار نکنید در مرحله اول

سعی کنید چند تا بازار یاب تهیه کنید و مستقیم به فروشگاه های کوچک در سطح شهر ها عرضه کنید
شرکت های ساختمانی هم هدف خوبی می شود برای بازار ولی مشکلی که دارن اکثرا مدت دار خرید می کنند تا از صاحب پروژه بتوانند پول دریافت کنند

برای ورود به این کار باید سرمایه درگردش خوبی داشته باشید نسبتا

درخصوص بازاریابی:
در حال حاضر اگر بیشتر از300متر( دقیق یادم نیست) خرید کنید از شرکت ها تا12 درصد تحفیف نقدی بهتون می دن نسبت به کسی که کمتر ازاین متر خرید دارد این خودش باعث می شود که بسیار نرخ رو بیارید پایین وتوان رقابت داشته باشید

تو این کار
اول تنوع محصول
دوم نرخ
سوم کیفیت

این سه تا رکن اساس بازار یابی شما رو تشکیل میده

ممنونم از توضیحاتتون، از لحاظ تنوع وکیفیت کالا مطمئنم اما از لحاظ قیمت ، در حال حاضر از سازنده قیمت گرفتم و باید برم یه سری تحقیقات کامل ، تو بازار ،واسه قیمت وکیفیت موجود و مقایسشون داشته باشم ، فکر می کنم از چند دیدگاه باید کارو از لحاظ مالی ، بررسی کنم (اگر جنس را وارد کنم با هزینه حمل ونقل وگمرک و... در مقایسه با کیفیتهای داخل و تنوع کیفیت خودشون معادل سای کنم و بعد کسر هزینه های جانبی و ... درصد سودم را محاسبه کنم )و اگه با یک تولرانس معقول و قیمت رقابتی ، ارزش و سود مناسبی داشت واسه فروشش دنبال بازاریاب و مشتریام باشم 4yajuyo

RE: درخواست راهنمائی در مورد فروش سرامیک - مهدی 1 - 12-03-2013 09:58 AM

خودتون می خواهید وارد کنید!!!!!!!!!!!
اگه اینجوری هست به هیج عنوان اصلا بهش فکر هم نکنید هزاران کالای با سود و دردسر کمتر برای واردات هست