درخواست راهنمائی در مورد فروش سرامیک - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: درخواست راهنمائی در مورد فروش سرامیک (/showthread.php?tid=10173) صفحه ها: 1 2 |
RE: درخواست راهنمائی در مورد فروش سرامیک - davaran - 12-01-2013 11:22 PM توصیه خیلی مهم ... جنس را با حداقل سود و رقابتی بفروشید ولی اصلا چک نگیرید ... RE: درخواست راهنمائی در مورد فروش سرامیک - کتایون کاظمی - 12-02-2013 09:11 AM (12-01-2013 11:22 PM)davaran نوشته شده توسط: توصیه خیلی مهم ... جنس را با حداقل سود و رقابتی بفروشید ولی اصلا چک نگیرید ... ممنونم از توصیه اتان ولی مگه کسی پیدا میشه که چکی کار نکنه و پول نقد کامل بده ؟؟!!مگه اینکه چکش کوتاه مدت باشه و اون فرد ،معتبر .... RE: درخواست راهنمائی در مورد فروش سرامیک - کتایون کاظمی - 12-02-2013 09:25 AM (12-01-2013 08:29 PM)goldmen نوشته شده توسط:(12-01-2013 02:26 PM)کتایون کاظمی نوشته شده توسط: سلام احمدآقا...خوبین انشالله؟جاتون شیراز واقعا خالی بود ممنونم از توضیحاتتون، از لحاظ تنوع وکیفیت کالا مطمئنم اما از لحاظ قیمت ، در حال حاضر از سازنده قیمت گرفتم و باید برم یه سری تحقیقات کامل ، تو بازار ،واسه قیمت وکیفیت موجود و مقایسشون داشته باشم ، فکر می کنم از چند دیدگاه باید کارو از لحاظ مالی ، بررسی کنم (اگر جنس را وارد کنم با هزینه حمل ونقل وگمرک و... در مقایسه با کیفیتهای داخل و تنوع کیفیت خودشون معادل سای کنم و بعد کسر هزینه های جانبی و ... درصد سودم را محاسبه کنم )و اگه با یک تولرانس معقول و قیمت رقابتی ، ارزش و سود مناسبی داشت واسه فروشش دنبال بازاریاب و مشتریام باشم ![]() RE: درخواست راهنمائی در مورد فروش سرامیک - مهدی 1 - 12-03-2013 09:58 AM خودتون می خواهید وارد کنید!!!!!!!!!!! اگه اینجوری هست به هیج عنوان اصلا بهش فکر هم نکنید هزاران کالای با سود و دردسر کمتر برای واردات هست |