تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +---- انجمن: اعمال ماه ها، تشکرها، تبریکات و تسلیت های مذهبی و دوستانه (/forumdisplay.php?fid=176) +---- موضوع: تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر (/showthread.php?tid=7230) |
RE: سپاس از پدر انجمن - مهدی 1 - 01-18-2013 12:07 AM ازین حرف قشگ قشنگ ها که بچه ها می زنن من بلد نیستم خلاصه کلام ![]() RE: سپاس از پدر انجمن - jahanagahi - 01-18-2013 12:11 AM (01-18-2013 12:07 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: ازین حرف قشگ قشنگ ها که بچه می زنن من بلد نیستم آقا مهدی عزیزم باور کنید وقتی مشارکتها و راهنمائیهای شما عزیز را می بینم بعنوان استاد خودم می شناسم. سپاسگزارم از این شکلک و خصوصا مشارکتهای استادانه ات در انجمن. RE: سپاس از پدر انجمن - HadiMahmoodi - 01-18-2013 12:17 AM به خود افتخار میکنم که خدامند منان اونقدر دوستم داشته که آشنایی با این انجمن گل و این همه بزرگوار رو سر راهم قرار داده. این دیگه دست خودمه که لیاقت بهره بردن و بهره رساندن رو داشته باشم یا نه! خدا شکرت به خاطر امکان بهره مندی از اساتیدی همچون جناب قربانیان، جناب نامی، جناب ادمین و .... سایه همه دوستان مستدام RE: سپاس از پدر انجمن - jahanagahi - 01-18-2013 12:24 AM حامد ، amiryazdani138 ، vahid61 ، مهدی گل محمدی ، iman21 ، parsajoon ، nami ، Haavin ، M3HDI ، mohammadshamosi ، m_sh ، jahanagahi ، m_grate29 ، cold_fear ، maxsoulfly ، sir-mahyar ، mahdi77 ، arsho ، mir abas ، Delta.H ، zoofanoon ، mohajer.my ، mosafer bedar ، من میلیاردرم ، ahmad rezaee ، مهدی 1 ، HadiMahmoodi پیشانی تک تک شما عزیزانم را پدرانه می بوسم.ممنونم. سپاسگزارم.عاشقتان هستم. RE: سپاس از پدر انجمن - sir-mahyar - 01-18-2013 12:31 AM (01-18-2013 12:24 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: حامد ، amiryazdani138 ، vahid61 ، مهدی گل محمدی ، iman21 ، parsajoon ، nami ، Haavin ، M3HDI ، mohammadshamosi ، m_sh ، jahanagahi ، m_grate29 ، cold_fear ، maxsoulfly ، sir-mahyar ، mahdi77 ، arsho ، mir abas ، Delta.H ، zoofanoon ، mohajer.my ، mosafer bedar ، من میلیاردرم ، ahmad rezaee ، مهدی 1 ، HadiMahmoodi ممنون استاد گرانقدرم ما هم عاشقتان هستیم دستتان را می بوسم ![]() RE: سپاس از پدر انجمن - mallarme - 01-18-2013 12:35 AM سلام در آخرین بودن حکمتی وجود دارد .... بنابراین آخرین نفر بودنم را به دلایل خوبتر بگذارید. برای تشکر تنها یک شعر میگذارم از مردی بزرگ به نام رابرت هیدن: تقدیم با همه صداقت دخترانه ام: ![]() آن يكشنبههاي زمستاني نيز يكشنبهها صبح زود برميخاست پدرم و در آن سرماي استخوانسوز، كت بر دوش با آن دستان تركخورده از كار طاقتفرساي هفته آتش ميافروخت در هيزم ِ خواب آلود ِ بخاري ديواري. كسي تشكر نميكرد از او. ميان خواب و بيداري ميشنيدم صداي رميدن سرما را شكستن مقاومتش را در شعلههاي آتش. وقتي گرما اتاقها را پر ميكرد، پدرم صدايم ميزد، و من آرام بر ميخاستم و لباس ميپوشيدم، مقهور ِ صلابت ِ غريب ِ آن خانه. پاسخش را با كلماتي كوتاه ميدادم با لحني سرد بياعتنا به گرماي خانه و كفشهاي واكسزده و براقم در دستهاي او. چه ميدانستم من؟ كجا خبر داشتم از تنهايي ِ ژرف و زهد ِ زلال ِ عشق؟ RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - mohammadshamosi - 01-18-2013 01:15 AM از خانم هاوین عزیز بابت ارسال متن های زیباشون در مورد عوامل موفقیت تشکر میکنم. RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - jahanagahi - 01-18-2013 01:59 AM از mind سپاسگزارم برای حضور مستمر در انجمن. امید است این عزیز بتواند تجربیاتش را به عزیزان انجمن انتقال دهد.ممنون. RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - jahanagahi - 01-18-2013 02:10 AM iman21 عزیز. کم مطلب نوشته اند ولی حضور گرمی در انجمن دارند. بیشتر تایپیکهائی که بازدید میکنم نشانه ای از حضور گرم ایشان وجود دارد. ایمان جان خدا قوت. RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - jahanagahi - 01-18-2013 10:43 AM ماشالله به اسم مهدی خیلی از عزیزان هستند و همگی هم فعال و دوست داشتنی. اینک mehdi77 بسیار فعال و حضور مداوم در انجمن. سپاس آقا مهدی جان 77 |