تغییر رتبه کاربری - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: راهنمای سایت (طرز استفاده و اهداف) (/forumdisplay.php?fid=109) +--- موضوع: تغییر رتبه کاربری (/showthread.php?tid=2231) |
RE: تغییر رتبه کاربری - bahador - 04-09-2013 11:49 PM جناب میر عباس تبریک ما را هم پذیرا باشید RE: تغییر رتبه کاربری - habib tousi - 04-10-2013 08:35 AM میرعباس جان تبریک.منتظریم تا مقام استادی رو کسب کنی ![]() ![]() ![]() RE: تغییر رتبه کاربری - M3HDI - 04-10-2013 10:34 AM میرعباس عزیز منم تبریک عرض می کنم RE: تغییر رتبه کاربری - mir abbas - 04-10-2013 07:19 PM سلام ممنون از تمامی دوستانی که بنده را مورد لطف خودشون قرار دادند از تمامی اقایان (...) و اقا یوسف و اقای قدسی ، و استاد عزیز جناب قربانیان ،جناب قاصدی، اقا مهدی محمودی،اقا بهادر ،اقا حبیب،اقا حامد،و اقای قربانی و خانم مالارمه و خانم صدفی و معاونت محترم انجمن امیدوارم همگی دوستان به رتبه های بزرگ علمی و عملی در صحنه بین المللی دست پیدا کنید. ![]() ![]() چه کنم که شادیمو نمیتونم پنهون کنم. ![]() ![]() ![]() RE: تغییر رتبه کاربری - Delta.H - 04-10-2013 08:26 PM بنده هم به میرعباس عزیز تبریک عرض میکنم گرچه ایشان از ابتدا از دید من کاربر ممتاز بوده اند. ضمناً از کلیه عزیزانی که مرا در این تاپیک مورد لطف و مهربانی خویش قرار داده اند تشکر و قدردانی میکنم و از اینکه به دلایلی این پستها را دیر خوانده و پاسخ می دهم طلب پوزش دارم. RE: تغییر رتبه کاربری - mir abbas - 04-10-2013 08:39 PM متشکرم اقا حمزه عزیز. مشتاقانه منتظر زیارتتان در اصفهان هستم. بهروز باشید RE: تغییر رتبه کاربری - کامیار کاظمی - 04-12-2013 09:44 PM سلام دوستان عزیزم به این وسیله اعلام میکنیم که جناب "حمزه سلمان پور" /Delta.H/ با توجه به تجربیات خوب و ارزشمند و همیاری و همکاری همیشگی که در انجمن داشته و دارند، به سمت استادی منصوب شدند. جناب سلمان پور ان شااله خداوند همیشه یاورتان باشد RE: تغییر رتبه کاربری - mallarme - 04-12-2013 09:46 PM تبریک جناب سلمان پور عزیز باعث خرسندی است این تغییر کسوت. RE: تغییر رتبه کاربری - zoofanoon - 04-12-2013 09:54 PM آقا حمزه عزیز، از بابت تغییر رتبه کاربری و رسیدن به مقام استادی تبریک صمیمانه ام را پذیرا باشید. تا رسیدن اعضا به عددچند میلیونی با هم هستیم . RE: تغییر رتبه کاربری - jahanagahi - 04-12-2013 09:57 PM ضمن نهایت تشکر از ادمین عزیز و دوست داشتنی , به استاد سلمان پور عزیز که بحق بعنوان استاد انتخاب شده اند تبریک عرض میکنم. امیدوارم بتوانیم از مطالب و تجربیات ایشان بنحو احسن استفاده کنیم. |