سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50)
+---- انجمن: اعمال ماه ها، تشکرها، تبریکات و تسلیت های مذهبی و دوستانه (/forumdisplay.php?fid=176)
+---- موضوع: تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر (/showthread.php?tid=7230)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - mir abbas - 01-14-2013 08:39 PM

(01-13-2013 04:58 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  جناب میرعباس عزیز. صندلی داغ ایشان واقعا راهنمای کامل و جامعی است که با مطالعه آن با اصول کار فروش آجیل آشنا می شوید و تمام راهکارهای مربوط به آن را ذکر فرموده است.
ضمنا حضور مستمر در انجمن دارند.سپاس و تشکر
متشکرم جناب قربانیان استاد بزرگوار
اگر کسی شایسته بهترین سپاسها باشد جنابعالی هستید که خودتان را وقف این جوانها نموده اید و الحق والانصاف پدر معنوی همه ما هستید ،با موفقیت ما شاد میشوید و با هر گونه لغزش ما راهنمای راهمان .
خداوند حافظ و نگهدارتان.

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - jahanagahi - 01-14-2013 08:43 PM

(01-14-2013 08:26 PM)m_grate29 نوشته شده توسط:  استاد عزیزم اقای قربانیان ممنون از لطف شما و همه زحمات شما
تشکر از همه ی راهنمایی هایی که به ما جوانان میکنید.
و به همه ی ما امید به آینده ایی بهتر میدهید

مهندس جان ممنون. اکثر عزیزان انجمن آرزو دارند که در کار صادرات و واردات فعالیت داشته باشند. ایکاش این عزیزان تایپیک صندلی داغ شما را مطالعه کنند. شاید اگر برای آموزش چند صد هزار تومان هم هزینه کنند نمی توانند به اندازه آن مطالب تجربه بگیرند.وظیفه دارم این یاد آوری ها را داشته باشم.

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - jahanagahi - 01-14-2013 10:23 PM

وقتی عرض میکنم این انجمن دلها را بهم نزدیک میکند و سن و سال و شغل و ... نمی شناسد واقعیت محض است.
داشتم دنبال پروفایل امید جان tondar12 میگشتم تا بخاطر فعالیتهای خوبش تشکر کنم. پ.خ آمد که پدر جان دلم تنگ شده. سریع تماس تلفنی برقرار شد و من و امید جان شروع کردیم به صحبت کردن.
به هر حال امید جان واقعا فعال و حاضر در انجمن است و تشکر ویژه ای دارم از ایشان.

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - صدفی - 01-14-2013 11:14 PM

از همه استادان تشکر ویژه میکنم ممنون که هستید

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - jahanagahi - 01-14-2013 11:42 PM

[b]mahyar_delsuz مهیار جان دیر آمده ولی در همین مدت کوتاه چنان مهر خود را در دل عزیزان انجمن جا کرده که باعث تعجب من شده است. شیرین . نکته سنج . حاضر جواب و اعتماد بنفس 20 . در این مدت کوتاه فعالیت زیادی در انجمن دارد. سوالهائی که میکند باعث شده هم به جنب و جوش بیافتند که جوابهایش را پاسخ دهند.
مهیار جان عزیزان را دعوت کرده به زادگاه زیبایش. بریم به امید خدا بلکه چند متری زمین بخریم و ثروتمند بشویم.
مهیار جان سپاس. خدا قوت کاسب عزیز. حبیب خدا.

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - jahanagahi - 01-15-2013 12:07 AM

ناصر صادقی عزیز . قبلا بیشتر در خدمتشان بودیم. فوق العاده فعال بودند و الان مجددا فعالیت خود را از سر گرفته است. شریک قبلی مهدی جان. ممنون از حضور مجدد شما چناب صادقی عزیز.

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - فرهاد قربانی - 01-15-2013 12:13 AM

(01-15-2013 12:01 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
(01-14-2013 11:57 PM)sir-mahyar نوشته شده توسط:  
(01-14-2013 11:51 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:  
(01-14-2013 11:42 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  [b]mahyar_delsuz مهیار جان دیر آمده ولی در همین مدت کوتاه چنان مهر خود را در دل عزیزان انجمن جا کرده که باعث تعجب من شده است. شیرین . نکته سنج . حاضر جواب و اعتماد بنفس 20 . در این مدت کوتاه فعالیت زیادی در انجمن دارد. سوالهائی که میکند باعث شده هم به جنب و جوش بیافتند که جوابهایش را پاسخ دهند.
مهیار جان عزیزان را دعوت کرده به زادگاه زیبایش. بریم به امید خدا بلکه چند متری زمین بخریم و ثروتمند بشویم.
مهیار جان سپاس. خدا قوت کاسب عزیز. حبیب خدا.
منم میام ولی به شرطی که ناهار بریم گرگان اکبر جوجه بخوریم. همگی مهمان من3535 اکبر جوجه گرگان حرف نداره.

اقا فرهاد منم میام... بیام 4تا مشتری جدید پیدا کنم12_002
(01-14-2013 11:55 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  فرهاد جان ما که سفر استانی خود را شروع کرده ایم . مرحله بعد گیلان - رشت.Smile

اییییییییییییییییییییییییییییییولاااااااااااااااااااااااااااااااااا

خدا خدا می کردم یه بار دیگه بیاین رشت
دلم براتون خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی تنگ شده5_004HeartHeartHeart

مهیار جان من بیشتر دلم برای عزیزانم در رشت تنگ شده. من که بیشتر شوخی کردم تا انجام کار.SmileSmile
در خدمتیم

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - MARYAR - 01-15-2013 12:29 AM

سپاس از آقای (...) برای تلاششون در خانه تکانی انجمن و برای افتتاح کافه انجمن که فکر بسیار نابی بود

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - jahanagahi - 01-15-2013 08:21 AM

soltan_sal عزیز . این عزیز مشاکتهای زیادی دارد و حضور مدام در انجمن. از اعضای خوب vip است.در بیشتر بحثها شرکت میکند.
سلطان جان سپاس.

RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن - jahanagahi - 01-15-2013 08:56 AM

آقا مجید حاتم عزیز از استان گیلان. یک بار ایشان را زیارت کرده ام. دنیای محبت است. بسیار علاقمند به انجمن.بیشتر می خواند و کمتر می نویسد. شاد. اعتماد بنفس بالا. آقا مجید واقعا در پی رسیدن به اهدافش فعالیت میکند.
آقا مجید تشکر ویژه از شما.