درامد در اینترنت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129) +---- موضوع: درامد در اینترنت (/showthread.php?tid=2440) |
RE: درامد در اینترنت - Divar - 07-22-2012 03:39 PM اون مقالات که دستتون درد نکنه ، بعضی از نکاتو میدونستم و بعضی یارو یاد گرفتم ... حتما می خونم. همین الان وبلاگو نگاه کردم (خداییش از ظاهر چیزی از سایت کم نداره) این 20 هم از همکاری در فروش بوده RE: درامد در اینترنت - alicpu - 07-22-2012 04:12 PM خوبه . پس . ولی سعی کنید مطالب روز و پر بازدید را بگذارید . و به ایمیل و نظرات نیز پاسخ بدهید RE: درامد در اینترنت - Divar - 07-22-2012 04:34 PM همه اینا اکثرا درست انجام دادم مشکل من فقط و فقط اینه که نمیتونم با شروع ترم جدید دیگه آپ کنم ... RE: درامد در اینترنت - alicpu - 07-22-2012 07:23 PM فقط تنها راحت اینه از پست زمان بندی شده استفاده بکنی همین و بس یا نویسنده بگیری . اگر بخواهی نویسنده بگیری کهب اید پول بدهی پس این را بیخیال ولی از پست زمان بندی شده استفاده بکن . مثلا 200 تا پست بده هر روز یکی با زمان بندی شده به همین راحتی فقط عنوان را عوض بکن و چند تا تگ بزن RE: درامد در اینترنت - Divar - 07-23-2012 03:20 AM یعنی قبل اینکه برم شهرستان 200 پست آماده بزنم ارسال در آینده ... اینجوری که بازم نمیشه. مطالبی که من توی بلاگ میذاشتم همه بروز بود. مثلا همین سوژه سرکاریه : تبلیغ پپسی روی ماه... فرض کنید که من بزنم ارسال در آینده یک ماه بعد (کل دنیا خبر دار شده و جالب اینکه سرکاری بودنش هم مشخص شده اونوقت من بزنم که فردا تلبیغ ... روی ماه ببینید!!!!!!!!!! نمیشه که RE: درامد در اینترنت - alicpu - 07-23-2012 11:17 AM رفیق پست های را بزن که اصلا چیزی به نام اینده و قبل را شامل نشه . مثلا در مورد سلامت هر وقت بزنی خواننده داره . یا اهنگ . یا استفاده از وسایل تکنو لوژی یا دانلود بازی ها . اون اخبار هستند که به روز باید بدی . حالا نده مگر چه طور می شود . RE: درامد در اینترنت - toofan245 - 07-23-2012 03:43 PM (06-27-2012 10:49 AM)alicpu نوشته شده توسط: نگاه کنید روش سوم این گونه است . یه سوال واسم پیش اومد اگه ما مثلا پنجاه تا وبلاگ بسازیم و یه مطلب رو خودمون بنویسیم مجبوریم مطلب رو در 49 تای دیگه کپی کنیم و اگه اینکارو کنیم از نظر گوگل کپی به حساب نمیاد؟ چون اگه بخواهیم واسه هر وبلاگ یه مطلب بنویسیم یا هر مطلب رو ویرایش کنیم وقت زیادی میبره RE: درامد در اینترنت - Divar - 07-23-2012 04:51 PM آقای "علی" درباره نقل قول بالا : یعنی هر روز توی هر وبلاگ یه محصول مشابه بزاریم . مثلا امروز تبلیغ گوشی موبایل نوکیا n8 توی کل وبلاگا بزارم و فقط بابت اینکه از دید گوگل پست ها تکراری و شبیه بهم نباشه یک سری تغییرات توی متن و عنوان بدم ؟ خوب اگه اینجوری باشه واسه تبلیغات و جذب بازدید این همه وبلاگ چکار کرد ؟ (ما توی تبلیغ یکی موندیم) آیا فقط منتظر ورودی گوگل باشیم؟ RE: درامد در اینترنت - alicpu - 07-23-2012 07:44 PM نگاه کنید در جواب هر دو دوست عزیز باید بگویم ورودی گوگل خوبه اگر هدفمند نیز باشد نور علی نور است. ولی سعی بکنید بازدید کننده خوب و ثابت نیز بگیرد . نگاه کنید چرا این گونه کار بکنید . اول باید کپی پیست با تغییرات بزنید . و بعد بیاید همان مطلب را فقط عنوانش را عوض بکنید و بگذارید در وبلاگ ها . در ضمن چرا این قدر وبلاگ 20 تا بزنید . و بعد هر روز در هر وبلاگ یک مطلب جدا بدهید چرا می خواهید مثل هم بزنید . مثلا در هر وبلاگ 20 تا خبر ورزشی متفاوت بزنید . به همین راحتی . برای وبلاگ می خواهی تبلیغ بکنید . چرا این کار را می کنید وقتی وبلاگ می زنید . خوب بیاید کد همکاری در فروش بگذارید در ان .و به ازای هر بازدید می یاد شاید یک خریدار باشد . RE: درامد در اینترنت - Divar - 07-24-2012 01:26 AM آهان من اول فک کردم منظورتون اینه که وبلاگ فقط فروشگاهی باشه ... پس شما منظورتون اینکه کلا وبلاگ هر موضوعی داشته باشه و همکاری در فروش بزارم ، فقط باید تعداد وبلاگها اون طوری که دوستاتون انجام دادن زیاد باشه. خوب سوال من این بود که: چطور این همه وبلاگ به بقیه معرفی کنم که بازدید کننده پیدا بشه تا کسی خرید کنه ؟ یه تشکر ویژه از اینکه که پاسخگو هستید |