تغییر رتبه کاربری - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: راهنمای سایت (طرز استفاده و اهداف) (/forumdisplay.php?fid=109) +--- موضوع: تغییر رتبه کاربری (/showthread.php?tid=2231) |
RE: تغییر رتبه کاربری - درناز - 11-06-2012 03:01 PM به به چه اتفاق خوشایندی...! من نبودم خبرای خوبی بوده اینجا. استاد بهداد عزیز از صمیم قلب تبریک میگم. هرچند از اول هم برای ما استاد بودین. بهترینها رو براتون آرزومندم. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تغییر رتبه کاربری - Shadiii - 11-06-2012 03:24 PM جناب بهدد عزیز تبریک میگم واقعا لقب استادی شایسته ی اسم شماست همیشه شاد و پیروز باشید RE: تغییر رتبه کاربری - کامیار کاظمی - 11-16-2012 11:29 PM با سلام بدین وسیله اعلام میکنیم که جناب یوسف عزیز (yu3f) با توجه به دانش خوب و تلاش مفیدشان جهت انتقال این دانش به دیگر عزیزان، به سمت "استاد" ارتقاء می یابند. از جناب قربانیان نیز بخاطر هم فکری در انتخاب افراد، کمال تشکر را دارم. امیدوارم که همه ما بتوانیم به این طریق "زکات دانش" خود را بپرداریم. از عزیزانی که سمت "استاد" دارند درخواست می کنیم که در ایجاد بحث ها و آموزش ها در انجمن، مانند همیشه فعال و پیش رو باشند. RE: تغییر رتبه کاربری - yu3f - 11-16-2012 11:36 PM ![]() اوه اوه! ای بابا! شرمنده کردید که! ما کجا استادی کجا! نظر لطفتونه ![]() از شما جناب کاظمی عزیز و استاد بزرگورار جناب قربانیان بخاطر لطف هایتان تشکر می کنم :-) RE: تغییر رتبه کاربری - jahanagahi - 11-16-2012 11:41 PM از ادمین عزیز و دوست داشتنی برای انتخاب به حقشان در رابطه با آقا یوسف عزیز ممنونم استاد یوسف عزیز با توجه به تایپیکها و پستهای با ارزش شما لیاقت سمت استادی را دارید.امیدوارم بتوانیم از دانش شما بنحو احسن استفاده کنیم. . تبریک عرض میکنم.موفقتر باشی. RE: تغییر رتبه کاربری - mallarme - 11-16-2012 11:52 PM تبریک عرض میکنم خدمتشون RE: تغییر رتبه کاربری - حامد - 11-17-2012 12:34 AM یوسف جان تبریک میگم. امیدوارم همیشه موفق باشی. RE: تغییر رتبه کاربری - M3HDI - 11-17-2012 12:47 AM سلام یوسف جان امیدوارم روز به روز بر موفقیتتان افزوده شود مبارک باشه RE: تغییر رتبه کاربری - ahmad rezaee - 11-17-2012 12:47 AM بنده هم به آقا بهداد و آقا یوسف عزیز تبریک عرض می کنم . موفق باشید RE: تغییر رتبه کاربری - مهدی گل محمدی - 11-17-2012 01:01 AM آقا یوسف خوشحالم که شما رو در مقام استادی میبینم امیدوارم که موفق تر از گذشته و با انگیزه ای بیشتر در این راه به بچه های انجمن کمک شایانی کرده باشید |