معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا (/showthread.php?tid=2849) |
RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - نقی احمدی - 11-15-2013 12:09 AM سلام. من تو کار توزیع لباس زیر مردانه ام (و شلوار ورزشی و گرمکن و ... و مخمل و مجلسی زنانه ).اصفهان در خدمتیم. RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - mehrdad20 - 11-15-2013 03:50 AM سلام من هم شغل اصلیم طراحی نمای ساختمان و دکوراسیون داخلی با مکس هستش نمونه کار هم در وبلاگ زیر است http://www.Graphic-m.blogfa.com شغل دوم من هم توزیع و پخش ادکلن در اصفهان به دلیل علاقه زیاد به عطره موفق باشید RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - محسن قلي زاده - 11-16-2013 01:46 PM آقا كسي تو اينجا فروشنده يا خياط جين و كتون نيست؟ اصلاً هست خياط شلوار لي يا كتون كه شخصي بدوزه؟ RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - حمید رضا غ - 11-16-2013 03:28 PM سلام منم مهندس عمران هستم و تخصصم طراحی سازه هست. در حال حاضر هم کار بازسازی و نوسازی ساختمون رو شروع کردم. RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - محسن دوستوندی - 11-16-2013 09:44 PM باسلام خدمت دوستان عزیزم. عارضم خدمت سروران خودم،بنده در زمینه فروش محصولات ساختمانی وارداتی از قبیل درب های ضدسرقت ترکیه و چین،و.. با بالارفتن قیمت دلار متاسفانه شرکتهای واردکننده عقب کشیدن و ما هم فعالیتمون محدود شد.فعالیت در بازار فروشش نیاز به سابقه،پشتکار،داره که خداروشکر هردوش هست ولی از اون جایی که سخت به دنبال توسعش هستم پیشنهاد همکاریمو به تمام دوستانی که میتونن در زمینه واردات فعالیت داشته باشن اعلام میکنم. RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - LOBA - 11-19-2013 01:29 PM من سامانه پیام کوتاه دارم و از سال 1388 مشغول این حرفه هستم. کارمم کاملا رسمی هست و دارای مجوز. هرکسی که دلش میخواد در این زمینه فعالیت داشته باشه با اندکترین سرمایه ممکن براشون یک شغل بسیار پرسود فراهم میاریم و خودمون هم درکنارش هستیم یعنی میشید نماینده ما درشهر خودتون . هرکی خواست بیشتر بدونه بهم پیام خصوصی بده RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - orgeneral - 11-19-2013 01:45 PM ما هم با دوستان از ترکیه,عراق و چین جنس میاریم.و تو کل کشور پخش میکنیم. هر کی خواست تو شهر خودش نماینده ما باشه من در خدمتم RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - mahan92 - 11-19-2013 04:30 PM با سلام من هم سوپر ماركت دارم.رشته اصلي ام عكاسي هستش وخيلي هم اين رشته رو دوست دارم وبه صورت حرفه اي دنبال مي كنم. كار تبليغ هم انجام مي دم....................................................... RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - امیر222 - 12-05-2013 10:14 PM با سلام به همه دوستان من شرکت بسته بندی دارم بسته بندی حبوبات. قند شکر و... اگر کاری هست ما در خدمتیم RE: معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا - mehran121 - 12-06-2013 02:17 AM عمده فروش مواد غذایی(ادویه جات-قند-روغن-برنج-حبوبات-شکرپنیر) مدیریت چند سایت |