04-22-2014, 04:19 PM
04-22-2014, 08:27 PM
سلام
منم ایمیل زدم، امیدوارم "زود" جواب داده بشه
منم ایمیل زدم، امیدوارم "زود" جواب داده بشه
05-12-2014, 12:19 AM
درود بر تمامی اعضا
موفق ومویدباشید
موفق ومویدباشید
05-12-2014, 11:45 AM
دوستانی که قصد همکاری با آموزشگاه را دارند و لطف میکنن و رزومه میدن لطفا این نکته را هم دقت کنید که باید رشته و عنوانی را انتخاب کنید که واقعا بهش علاقه دارید و روی تدریسش زمان بگذارید. اللن روند تدریس دوبرابر کردن توسط مهیار مشاهده کنید. همه چیز دستنویس و سرفصل ها کامل و فایلهای صوتی و نوشتاری و... سر وقت ارسال میشه.
پس خواهش میکنم که در درخواست هاتون این موارد را لحاظ کنید.
پس خواهش میکنم که در درخواست هاتون این موارد را لحاظ کنید.
11-06-2014, 11:14 PM
سلام و عرض ادب و احترام
بنده معامله گر و تحلیلگر بازار های سهام بورس و فرا بورس و سکه طلا در آتی بورس کالا هستم
بدلیل حجم مطالب و رزومه و تخصصی بودن اونها اینجا پست میزنم
نمونه ای از فعالیتهای بنده
تحلیلگر و استاد تکنیکال و مدیر در انجمن سیمای بورس (تاپیک تحلیل تکنیکال به زبان ساده و تاپیک جواب)
تحلیلگر و مدیر تالار معاملات انلاین 1و2 و استاد تحلیل تکنیکال انجمن های صوتی خانه بورس ایرانیان (کلاس هاس انلاین 300 تا 500 نفره صوتی و کتاب pdf کمک اموزشی)
دارای کد معامله گری سکه اتی طلا ( خرید تا چندین برابر سرمایه خودتون و سود بردن در بازارهای منفی (اول بفروشید و بعد بخرید) و مثبت(اول بخرید و بعد بفروشین)
مدیر 7 گروه 200 کاربره در تلگرام (بورس ایران 1و2و3 - سیگنال - خرید گروهی - نوسان بازها - Vip Members)
دارای مدرک بورسی از دو دانشگاه مورد تایید وزارت علوم
و بزودی کارگذار سهام در بورس و فرابورس و پایه ...
در صورت تمایل با بنده تماس حاصل فرمائید
.0917-500-1393.
با سپاس
بنده معامله گر و تحلیلگر بازار های سهام بورس و فرا بورس و سکه طلا در آتی بورس کالا هستم
بدلیل حجم مطالب و رزومه و تخصصی بودن اونها اینجا پست میزنم
نمونه ای از فعالیتهای بنده
تحلیلگر و استاد تکنیکال و مدیر در انجمن سیمای بورس (تاپیک تحلیل تکنیکال به زبان ساده و تاپیک جواب)
تحلیلگر و مدیر تالار معاملات انلاین 1و2 و استاد تحلیل تکنیکال انجمن های صوتی خانه بورس ایرانیان (کلاس هاس انلاین 300 تا 500 نفره صوتی و کتاب pdf کمک اموزشی)
دارای کد معامله گری سکه اتی طلا ( خرید تا چندین برابر سرمایه خودتون و سود بردن در بازارهای منفی (اول بفروشید و بعد بخرید) و مثبت(اول بخرید و بعد بفروشین)
مدیر 7 گروه 200 کاربره در تلگرام (بورس ایران 1و2و3 - سیگنال - خرید گروهی - نوسان بازها - Vip Members)
دارای مدرک بورسی از دو دانشگاه مورد تایید وزارت علوم
و بزودی کارگذار سهام در بورس و فرابورس و پایه ...
در صورت تمایل با بنده تماس حاصل فرمائید
.0917-500-1393.
با سپاس
11-08-2014, 05:54 PM
به انحمن خوشاومدید آقای سهامدار
پیشنهادتون برای همکاری در انحمن و حضور دوستان در بورس چی هست؟
خوشحال می شیم از تجربیاتتون استفاده کنیم
پیشنهادتون برای همکاری در انحمن و حضور دوستان در بورس چی هست؟
خوشحال می شیم از تجربیاتتون استفاده کنیم
11-15-2014, 10:54 PM
يه سوال تو قسمت دريافت كننده چي بايد نوشته بشه
11-16-2014, 02:24 AM
+ برای آموزش برنامه نویسی اندروید اگه تا حالا کسی اقدام نکرده ، من هستم .
11-16-2014, 10:38 AM
لطفا رزومه خودتون را به ایمیلunc.iran@yahoo.com بفرستید
11-16-2014, 11:53 PM
تدریس چه موضوعاتی ممکن هست؟
علوم کامپیوتر هم هست؟
علوم کامپیوتر هم هست؟