سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: جذب همکاری در آموزشگاه جدید انجمن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
دوستان شب خوش
ایمیل هایی از رزومه عزیزان رسیده است اما چون این آدرس جهت استخدام نیرو در راهکار هم در آگهی ها آمده است، حتما حتما لطفا در ایمیل ذکر شود که "جهت تدریس در انجمن" است تا با سایر موضوعات اشتباه نشود.
که هر وقت میام کلی انرژی می گیرم ازشون .
مخصوصأ معاونت و مدیریت عزیز

من دوره هایی رو میتونم تدریس کنم .
ولی به صورت کاملأ متفاوت و کاملا کاربردی .

هر مطلب (هر جلسه) شامل یک ویدیوی جذاب خواهد بود که دوستان دانلود می کنند و کمی توضیحات .
هزینه ی هر مطلب = 10 هزار تومان .

بعد از دیدن ویدیو ، کاربران زیر اون مطلب بحث می کنند و به سوالات پاسخ داده می شود .

چند تا دوره دارم .
دوره هایی که ایده اش مال خودمه و هنوز به این شکل هیج جا نیست .
و دوره هایی که در حالت عادی هزینه اش بالای 400 هزار تومان است.

جلسه اول (ویدیوی اول) هر دوره به صورت رایگان منتشر خواهد شد .

نظرتون چیه ؟
دوستان و اساتید عزیز لطفا برای دوره زبان دیگر رزومه نفرستید چون یک استاد خوب و مجرب برای این دوره پذیرفتیمو
برای دوره مشتری مداری و گرافیک هم استاد انتخاب شدند
منتظر دوستان دیگر برای حوزه ها و دوره های دیگر هستیم
شروع دوره ها پس از تاسوعا و عاشورا خواهد بود
با سلام. درخواست همکاری ارسال شد. ممنون می شم اگر بررسی کنید.
انشاالله ما هم ی زمانی استاد میشیم
با توجه به اینکه زمان نسبتا زیادی از تاریخ ایجاد این تاپیک گذشته است آیا همچنان تصمیم بر اجرای این برنامه هست ؟ رزومه ارسال کنیم ؟
ممنون
دوست گرامی این طرح هنوز هم اجرا میشه. و درواقع بخاطر مشغله زیاد تاخیری در اجراش افتاد. من منتظر رزومه های شما هستم.
(03-30-2014 10:39 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]دوست گرامی این طرح هنوز هم اجرا میشه. و درواقع بخاطر مشغله زیاد تاخیری در اجراش افتاد. من منتظر رزومه های شما هستم.

ممنون از پاسختون
رزومه رو باید به ایمیل unc.iran@yahoo.com بفرستم یا پیغام خصوصی بدم یا به ایمیل دیگه ای باید بفرستم ؟
به همون ایمیل درج شده بفرستید.
موفق باشید
(10-28-2013 02:02 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]انشاله تدریس زبان چینی هم جزو اولین برنامه های آموزشگاهمون برای اولین بار در ایران هست برای اینکه شما دوستانی که می خواهید وارد بازار تجارت بشوید با این زبان برای برقراری ارتباط با چینی ها آشنا بشوید.
سلام خانم معاون از درج این مطلب 5 ماه گذشته نمیخواین زبان چینی رو شروع کنیم
مشتاقانه منتظر شروع کلاس ها هستم 12_002
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع