سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ساخت جعبه کادویی،کسب درآمد بالا
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
سلام دوست عزیز تاریخ نوشتتون رو دیدم که خیلی قدیمی بود میخواستم بپرسم تونستین ازین طریق کسب درآمد کنین؟من شدید به فکر این کسب درآمد هستم و خیلی احتیاج به راهنمایی دراین زمینه توسط فرد با تجربه دارم
سلام دوست گرامی
من در زمینه ی انواع مقوا و کاغذ حدود 8 ماه است که تحقیق می کنم و دنبال همین کاری که شما فرمودید هم رفتم . حتی 40 هزار تومان هزینه کردم اموزش هم دیدم اما دو تا نکته ی جالب دستگیرم شد . 1- مراکزی که آموزش می دهند هیچ تخصصی درمورد مقوا ها ی جعبه سازی ندارند و شما را با همین مقواهای عادی آشنا می کنند و با همان آموزش می دهند . 2- هر چقدر هم حرفه ای و تمیز کار کنید باز هم بازار کار شما را قبول نخواهد کرد.
دلایل آن
1- باید از مقواهای ضخیم و مناسب مثل مقواهای جعبه ی شیرینی استفاده کنید که حتما باید سفارش داده شود تا برایتان آماده کنند .
2- بهتر است قبل از عرضه ی محصولات به بازار یک برند برای آن انتخاب کنید و به ثبت برسانید . محصولاتی که از طریق شرکت و با برند به بازار عرضه می شوند فریبنده بوده و زود به فروش می رسند.
در صورت نیاز می توانم اطلاعات بیشتری در اختیارتان قرار بدهم .
امیدوارم موفق و پیروز باشید.
سلام من پیام شما را دیدم . در این زمینه تحقیقات وسیعی انجام دادم اگر تمایل به انجام این کار دارید ، چون سرمایه ی کمی احتیاج دارد بهتر است شروع کنید.
موفق باشید.
سلام دوستان من این کاریکه شما میگین رو دارم انجام میدم
برای چنتا طلا فروشی و مغازه ظروف نقره با برند خودشون جعبه درست میکنم و چون اختصاصی با سایزها و تعداد دلخواهشونه هر سری جنس میارن بهم سفارش میدن
دلیل موفقیتم هم اینه که طراحی بسته بندی رو دوست دارم و کارهای جدید میزنم و هر چند وقت یکبار کارهای تک و جدید برای نمونه پیششون میبرم
بیشتر هم از مقوا ماکت یا مقوا 580 گرم کرافت استفاده میکنم
از چاپ دیجیتا و برش لیزر هم استفاده میکنم
لوازمم رو هم از عمده فروشیها بصورت ارزونتر خرید میکنم
مرکز مقوای ارزون ظهیر الاسلامه و مقوا کارتن یا ای فلوت سه لا بخاین چهارراه سیروس- 15 خرداد شرق
روبان و تزئینات رو هم توپی از بازار قسمت خرازیها تیمچه وثوق میتونید بخرید - چسب چوب برای چسبوندن یادتون نره
سلام این کار برای کسی تو شهرستان هست صرف داره چون مواد اولیه رو باید از تهران بگیرم
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع