10-27-2013, 07:59 PM
10-27-2013, 08:59 PM
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی میکنن.
بنظر بنده تمام کارها سختی و مشکلات خاص خودشون رو دارند و برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید وقت گذاشت...
تصورش رو بکنید اگر مشتری برای اینکار زیاد بود
مغازه داران مثل طلافروشی ها ، عطر فروشی ها و ... نقدا پول رو پرداخت میکردند ، در اینترنت مطالب و طرح های زیادی پیرامون این موضوع به رایگان وجود داشت، بحث تهیه مواد اولیه وجود نداشت، خلاقیت ،نوآوری سلیقه در اون دخیل نبود، در مراحل ساخت هیچ مشکلی نبود... در اینصورت همه همین کارو میکردند و بازار بسرعت اشباع می شد !
فکر میکنم بایستی شروع کرد...
و من هم خوشبختانه میخوام برای کار پاره وقت هم که شده یه فعالیتی در این زمینه بکنم و با در نظر گرفتن واقعیات بازار ، بیشتر به جنبه های مثبت قضیه فکر میکنم...
بازم اگر نظری داشتین خوشحال میشم دوستان
بنظر بنده تمام کارها سختی و مشکلات خاص خودشون رو دارند و برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید وقت گذاشت...
تصورش رو بکنید اگر مشتری برای اینکار زیاد بود
مغازه داران مثل طلافروشی ها ، عطر فروشی ها و ... نقدا پول رو پرداخت میکردند ، در اینترنت مطالب و طرح های زیادی پیرامون این موضوع به رایگان وجود داشت، بحث تهیه مواد اولیه وجود نداشت، خلاقیت ،نوآوری سلیقه در اون دخیل نبود، در مراحل ساخت هیچ مشکلی نبود... در اینصورت همه همین کارو میکردند و بازار بسرعت اشباع می شد !
فکر میکنم بایستی شروع کرد...
و من هم خوشبختانه میخوام برای کار پاره وقت هم که شده یه فعالیتی در این زمینه بکنم و با در نظر گرفتن واقعیات بازار ، بیشتر به جنبه های مثبت قضیه فکر میکنم...
بازم اگر نظری داشتین خوشحال میشم دوستان

10-27-2013, 09:04 PM
(10-27-2013 05:13 PM)pooga نوشته شده توسط: [ -> ]سلام قصد تبليغ ندارم ولي براي ساخت جعبه كادويي ميتوني به انجمن خانم گل يه سر بزني خيلي از طرح هاي جالبي رو ميتونيد اونجا به دست بياريد
دوست خوبم ضمن تشکر از راهنماییت
به این سایت مراجعه کردم ولی متاسفانه مطالب و تصاویر جذابی و کاربردی وجود نداشت !
بازم ممنون

10-27-2013, 10:54 PM
آقا حمید تو گوگل انگلیسی سرچ کن مدل های ساده و قشنگ و فانتزی زیاد داره مثلا سرچ کن : How to make a gift box
یه سری پیج هم تو ف/ی/س/ب/و/ک هست راجع به ساخت و مدل های این جعبه ها
یه سری پیج هم تو ف/ی/س/ب/و/ک هست راجع به ساخت و مدل های این جعبه ها
11-17-2013, 01:20 PM
باسلام
فکر خوبی هستش و فکر کنم اگر ایده پردازی درستی در موردش بشه خوب جواب بده. اگر جنس و کیفیت و طراحی جعبه ها خوب باشه میشه قبول کرد که فروشنده بعد فروش پولش رو بده. کاریه که تو خونه هم میشه انجامش داد.
فکر خوبی هستش و فکر کنم اگر ایده پردازی درستی در موردش بشه خوب جواب بده. اگر جنس و کیفیت و طراحی جعبه ها خوب باشه میشه قبول کرد که فروشنده بعد فروش پولش رو بده. کاریه که تو خونه هم میشه انجامش داد.
12-28-2013, 02:57 AM
اگه کسی جعبه تولید می کنه من جا دارم واسه فروش... البته تو ارومیه
))

12-28-2013, 11:01 AM
سلام
به نظر منم جای کار زیاد داره
خانم من برای مراسم هایی که خودمون میریم درست میکنه، ازش میپرسم کاغذها و مقواها رو از کجا میخره و بهتون میگم.

به نظر منم جای کار زیاد داره
خانم من برای مراسم هایی که خودمون میریم درست میکنه، ازش میپرسم کاغذها و مقواها رو از کجا میخره و بهتون میگم.

08-25-2014, 01:23 AM
سلام . من به کمک همسرم این جعبه ها رو درست کردیم . تو بازار با نمونه چینی که طرحهای متنوعی داره رقابت کردیم . ولی چون کاره وقت گیری هست و ما اکان گرفتن نیرو رو نداشتیم نمیشد با عمده فروشها کار کنیم . بیشتر فروش قبل از ولنتاین هستش . و بعد از اون بازار میخوابه . اکثرا میخوان چکی کار کنن . و ما چون کارمون عالی و نقد بود . فقط تونستیم نزدیک 4 میلیون نقد کار کنیم . ولی اگه کسی سرمایه خوبی داشته باشه و بتونه چک سه چهار ماهه بگیره بازار خوبی داره ولی بازم میگم بازارش از مهز شوع میشه تا ولنتاین .
11-25-2014, 05:00 PM
سلام . من همه مدل جعبه بلدم درست کنم. کلاسش رفتم ولی بازاریابیش رو بلد نیستم. جایی که کلاس می رفتم هر جعبه رو که خیلی هم ساختنش وقت گیره مثلا یک روز وقت می برد (اخه 8جعبه ها مربعی یا قلبی نبودن بلکه همشون خیلی کار می بردند و ظاهرا خود جعبه ها تزعینی بودن) هر جعبه رو فقط 1000 تومان می خریدن که اصلا به صرفه نیست و نبود.
01-09-2015, 05:29 PM
(10-27-2013 11:00 AM)hamid.h نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه دوووستان
دو سه روز پیش میخواستم برم جشن تولد واسه همین رفتم بازار یه جعبه کادویی بخرم...
بعد از خرید برای ساختش با خودم فکر کردم دیدم واقعا ساخت جعبه کادویی علاوه بر آسونی دو مزیت بسیار بزرگ داره :
سرمایه اولیه بسیار کمی میخواد
و از همه مهم تر درآمد بسیار بالایی هم داره!
یه دونه جعبه کادویی کوچک تر از جعبه کفش که به راحتی درست میشه(البته سلیقه هم نقش مهمی داره) حدود 20 ، 30 هزار تومن تو بازار داره فروش میره!!!
به ذهنم خورد برم دنبالش حداقل خودم تو خونه میتونم درست کنم...
ولی یه مشکلی که ظاهرا تو ایران هست پیدا کردن مقوای مخصوص و مقوای طرح دار هستش.مقوایی که زیاد کلفت نباشه و در عین حال استحکام بسیار بالایی داشته باشه و انعطاف پذیر نباشه که با تو دست گرفتن شکل ظاهری جعبه دچار مشکل نشه یا از هم نپاشه!
دوستان اگه اطلاعاتی در این زمینه دارن ممنون میشم.
از کجا میشه این مقوای با استحکام بالا و مقوای طرح دار تهیه کرد ؟
برای اینکار باید کاغذ کادو با جنس خاصی باشه؟
اگه سایتی ، کتابی مقاله ای در رابطه با آموزش ساخت جعبه کادویی هست ممنون میشم راهنمایی کنید
از کجا میتونم طرح برداری کنم؟