سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: جلسه نهم آنلاین - جمعه 8 مهر- ساعت 10 شب
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
تجسم خلاق که همه بحث هاش توی تاپیکش هست ... دوستان کاش اول تاپیکشو مطالعه میکردن

بیشتر دوستان بیان تجربیات بگن که گمونم میره برا جلسه VIP
سعید جان من تاپیک پرورش میگو را دیدم واقعا کامل بود:
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...99#pid9199
كاميار جان من يه بار در جلسه دكتر صيدا مرد حافظه ايران حضور داشتم ايشونم همين مطلب شمارو براي اعضاي حاضر در همايش عرض كردن و فرمودن كلا هر چيزي كه شما رو به حالت باور در بياره يك روزي محقق ميشه و در اون همايش همه چشمانشونو بستن و اين آقاي دكتر فرمودن كه شما هر كدوم يك جائي رو به تصور خودتون در بياريد و احساس كنيد واقعي در اونجا حضور داريد اگه اينو بتونيد خوب درك بكنيد يه روزي مياد كه شما در اونجا حضور پيدا خواهيد كرد اين چيزي بود كه من از اون همايش برداشتم شد.
اره دیگه از این کاملتر نمیشه در موردش بحث کرد

سیستم کلیکی هم که من گفتم همشو
(09-30-2011 11:54 PM)naseer2263 نوشته شده توسط: [ -> ]تو مورد تجسم خلاق مبحث اعتقاد وسط نمياد يعني اينكه شما به هر چيزي ايمان داشته باشي و روزنه اميدي در قلبت نمايان بشه ميشه گفت آرزوهات محقق شده يا اينكه در كل هر چيزي كه ذهن شما رو بيشتر درگير بكنه بهش ميرسي.
باید ایمان داشته باشی و اصل بر این است که تصور کنی اصلا به آن رسیده ای!
جلسه تموم شد خبري از دوستان نيست
کتاب تجسم خلاق ترجمه گیتی خوشدل رو خریدم به توصیه استاد قربانیان

و واقعا عالی بود

داریم با یک برنامه منظم میرم جلو
دلشاد جان درست میگه و من با نظرش موافق هستم که ابتدا موضوع جلسه مشخص بشه و بعد جلسه را شروع کنیم
به نظر من یک تایپیک با موضوع "دوست دارید جلسه بعد در رابطه با چی باشه؟" بزنیم و دوستان در اون تایپیک موضوع مورد نظر خود را مطرح کنند و تا در آخر هفته از بین موضوعاتی که بهتر هستش تصمیم گرفته بشه و بهترین موضوع انتخاب بشه تا در رابطه با اون موضوع بحث شروع کنیم
دوستان لطفا نظر خودشون بگن
در كل فكر ميكنم ساختار مغز بدينگونه باشه كه هر چيزي كه خيلي براش بحث برانگيز ميشه دنبال راه حلي براي اون ميگرده
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لینک مرجع