صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
بله سایت های کلیکی بحث بسیار خوبیست.لطفا شروع کنید تا بحث شروع شود و دوستان هم از راه برسند!
كاميار جان امكانش هست بفرمائيد ما بايد در كدوم قسمت حضور داشته باشيم.
(09-30-2011 11:11 PM)دلشاد حسین پور نوشته شده توسط: [ -> ]کامیار جان در مورد بسته های موفقیت به کجا رسیدی ؟ قیمت ها درآوردی ؟ توزیع از کی شروع میشه .
فکر کنم در حال حاضر این مهمترین بحث باشه ..
بله!امیدوارم از این هفته!اما مطمئن هستم یک جهش برای انجمن خواهد بود!
(09-30-2011 11:12 PM)naseer2263 نوشته شده توسط: [ -> ]كاميار جان امكانش هست بفرمائيد ما بايد در كدوم قسمت حضور داشته باشيم.
عرض کردم تا 11 در این تاپیک!
كاميار جان با توجه به اينكه شما تجربه خوبي از طراحي سايت و در كل برنامه نويسي داريد ميشه بفرمائيد هدف اين سايت در كل چيه
حدود قیمت ها رو میگی تا ما هم خودمون رو اماده کنیم .// ؟
(09-30-2011 11:14 PM)naseer2263 نوشته شده توسط: [ -> ]كاميار جان با توجه به اينكه شما تجربه خوبي از طراحي سايت و در كل برنامه نويسي داريد ميشه بفرمائيد هدف اين سايت در كل چيه
این سوال شاید خیلی در انجمن بحث شده باشد:
کارافرینی و مبارزه با روش های غیرمعمول کسب درآمد! و استفاده از تجربیات دیگر در کسب و کار!
سلام به دوستان خسته نباشد من اولین بارمه تو جلسه هستم
خیلی خوش حالم که الان اینجام و درخدمت دوستان گلم هستم
به نظر شما اينها بيشتر هدفشون اينه كه ترافيك ايجاد كنن تا از اين راه سود بيشتري عايدشون بشه هر كدوم از اين سايت ها در شروع كارشون ميگن كه سايت ما در وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده همچين چيزي صحت داره يعني امكانش وجود داره در صورت كلاهبرداري اين سايت ها ما از طريق اين وزارت خونه پيگيري بكنيم.
(09-30-2011 11:15 PM)دلشاد حسین پور نوشته شده توسط: [ -> ]حدود قیمت ها رو میگی تا ما هم خودمون رو اماده کنیم .// ؟
حتما در این هفته عرض میکنم!اتفاق دوستانی تماس گرفتند و سوال کردند که چون باید مسائل زیادی را در نظر بگیریم حتما قیمت ها اعلام میشود!
اما من از همه می پرسم:
دلشاد جان شما فکر میکنید این کیف چه قیمت باشد؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10