سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چگونه در مدت كوتاهي ميليونر شويد
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
.
.
ماهان جان این موفقیتها نتیجه دعای خیر پدر خدابیامرزتونه (روحش شاد) و لیاقت وجودیتان .......نوش جانت... پیروز باشی گل پسر.
.
.
سلام آقا ماهان
از اول نوشتت نشون دادي كه مردي و خيلي كارا كردي
خدا پدرتون رو بيامرزه، نگهداري از پدر محترمتون هم موجب ورود لطف شگفت انگيز و خير و بركت از طرف خداوند به زندگيتون شد.
قهرمان دوباره متولد شده، از خدا براتون آرزوي موفقيت بيشتر دارم.به خود خود خودش توكل كن كه هرچيزي براتون يه آرزوست رو به واقعيت بدل ميكنه.
عالی عالی عالی آقا ماهان
راه های موفقیت شخصی رو عالی طی می کنی ، ایمان به موفقیت در شما موج می زنه .
حالا وقتشه جهش کنی و تو کارت انقلاب راه بیاندازی .
سیستم درست کن و کارت رو توسعه بده ، می تونی بالاتر بایستی .

موق باشی ، لذت بردیم
من فهمیدم مهم اراده و اعتماد بنفس و امید واسه انجام یه کار هست نه سرمایه.....و این خیلی مهم هست
عالی ماهان جان
انشا ا... پله های بعدی موفقیت
(09-03-2013 10:12 AM)آقا محسن نوشته شده توسط: [ -> ]سلام آقا ماهان
از اول نوشتت نشون دادي كه مردي و خيلي كارا كردي
خدا پدرتون رو بيامرزه، نگهداري از پدر محترمتون هم موجب ورود لطف شگفت انگيز و خير و بركت از طرف خداوند به زندگيتون شد.
قهرمان دوباره متولد شده، از خدا براتون آرزوي موفقيت بيشتر دارم.به خود خود خودش توكل كن كه هرچيزي براتون يه آرزوست رو به واقعيت بدل ميكنه.
سلام آقا محسن هميشه شاد وموفق باشي10_004
آفرین بر همت ایرانی
باز یک ایرانی گام های خود را بر پیشرفت و ترقی برداشت و خود را برای میلیاردر شدن آماده نمود .
برترین شاخص هر ایرانی کارآفرین بودن است
موفق ترین باشید
موفق باشی آقا ماهان ، مشخصه که خیلی پر انرژی و پشتکار زیادی داری .
البته مشخصه که دعای خیر پدرت هم پشت سرت بوده و هست(روحش شاد) .
سربلند وپیروز باشی .
خیلی خوشحالم که باهات آشنا شدم. بهت تبریک میگم بخاطر موفقیت های عااااالیت و یاد پدر عزیزت رو گرامی میدارم.
درباره ی این نکته دوست دارم نظرت رو بدونم :
آیا این میزان ساعت کاری رو فرسایشی و سنگین نمیبینی ؟ فکر نمیکنی میشه نصف میزان ساعت کاریت رو به طوری که به سوداوری روزانه ات ضربه نزنه کم کنی و به فعالیت های مورد علاقه ات بپردازی ؟ یا استراحت کنی یا غیره
خوشبحالت اميدوارم موفقيتت هميشگي باشه
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع