11-18-2013, 01:46 AM
(11-17-2013 11:49 PM)behmod نوشته شده توسط: [ -> ]سلامسلام. از راهنمایتون واقعا ممنونم. الان خیلی ها به مارک اصلا دقت نمیکنن وبقول معروف مارک های تقلبی زیاد شده وبیشتر به قیمت پایین توجه میکنن. بعنوان مثال عرض میکنم یه مانتوی که اینجا 20 تومن میفروشن ومشخص نیست خودشون چند گرفتن که 20 تومن میفروشن!جنس های که شما از ترکیه مثلا مانتو ،میارید قیمتشون بخاطر مارکش خیلی بالا؟ حداقلشون چنده؟لباس های زیر زنانه هم میارید؟چندوقت پیش یه شورت زنانه که کشی هم بودنخی نبود تو قزوین پرسیدم قیمتش چنده.طرف گفت 4تومن. حالا نمیدونم خوب میگفت یانه.
چندتا نکته به نظرم رسیده که عرض کنم خدمت شما ( تجربه شخصی در پخش پوشاک خارجی )
1- وقت خودتون رو در آستارا تلف نکنید اجناس چینی آستارا از بانه خریداری می شه و اجناس ترک اون با چند دست واسطه به دستشون می رسه . در ضمن فروشگاهاش به قول معروف به شدت " بنداز " هستند .
2- اگه جنس ارزون می خواهید فقط چینی . - در ایران فقط بانه و قشم و در خارج از ایران فقط دبی ( حتی از خود چین هم ارزون تر می دن و اون کلاهبرداری چینی ها رو ندارن . )
3- جنس ترک فقط استانبول ( فقط کرایه حمل و قاچاق اون به صرفه نیست که تا کیلویی 30 هزار تومن هم می ره ) البته بنده هم پخش لباس ترک و اروپا رو دارم و در منطقه آزاد هستم ( در این پست خیلی از موارد رو توضیح دادم http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=10065 )
4- خرید جنس ترک از تهران به صرفه نیست اگه موقعیتش رو دارید خودتون ترکیه برید که از همه جهت بهتره .
نظرتون درمورد شال وروسری هم بگید ممنون میشم.
لطفا سایتتونم برام بفرستید با تشکر