سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کیف راز موفقیت - محصول جدید انجمن،به زودی...
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
آدمین عزیز بنده هروز منتظرتر می شوم که هم ببینمتان وهم به بسته ها برسم
موفق باشید
(10-10-2011 09:34 AM)mosafer bedar نوشته شده توسط: [ -> ]آدمین عزیز بنده هروز منتظرتر می شوم که هم ببینمتان وهم به بسته ها برسم
موفق باشید

افتخاریست برای من.چشم حتما به زودی.
آقا کامیار ترم دانشگاه داره تموم میشه ها. بعد دیگه من دسترسی به دانشجوها ندارم. درضمن خودم دارم از کنجکاوی میمیرم. چرا نمیدید این بسته افسانه ای رو .بابا دلمون آب شدSmile
كاميار جان به بالاترين قيمت خريدارم.............
ارزش اين كيف قطعا بالاست..
آقا کامیار عزیز .بنده پیشنهاد میدم . نه بیخیال باشه برا فردا
اما این محصول می تونه تو ایران صدای توپ کنه . و بازاری فوق العاده پیدا کنه .
می شه برا کل ایران ساپورتش کرد . هر چه زودتر بهتر .
چند وقت پیش یکی از کتابای تریسی رو میخوندم اصلاً مفهم نداشت . مترجم براشته بود کلمه به کلمه معنی کرده بود و اصلاً جمله بندیش رو درست نکرده بود . ولی با این وجود بازار خوبی پیدا کرده بود این کتاب .
این محصول بومی سازی شده باشه و برا همه قابل درک باشه بازار رو می ترکونه
(11-24-2011 12:32 AM)shahram_zarei_ot12 نوشته شده توسط: [ -> ]كاميار جان به بالاترين قيمت خريدارم.............
ارزش اين كيف قطعا بالاست..
در همايش سالانه انجمن اين بسته رو نمايي شد و آقاي زارعي عزيز اين بسته را خريداري نمودند. اميدوارم نتايج خودشون را از استفاده از اين بسته يه ما و دوستان اعلام كنند.
به اميد موفقيت هر چه بيشتر شما
دوستان و همراهان عزيز
امشب جلسه آنلاين به دليل برگزاري جلسه حضوري برگزار نخواهد شد.
مطمئنم كه اين كيف موفقيت بمن حسابي كمك ميكنه
بخدا از خريد اين كيف خيلي خوشحالم
قيمت مناسبي داره . اكثر دوستان براي قبض موبايل حداقل 50 تا 1000000 تومان براي حرف زدن هاي اكثرا غير هدفمند پول مبدن.
حالا تصور كنيم كه بجاي اينكار كتاب بخريم يا كيف موفقيت يا پكيج هاي مشابه....................
سلام.منم خیلی دوست دارم این بسته رو بخرم.یکی هم برای ما کنار بزارید. برای نمایندگی کرمانشاه رو من حساب کنید.
سلام دوستان گرامی
قیمت کیف را بفرمائید تادوستان دیگر از جمله اینجانب نصیبی برده باشیم
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع