بازاریابی شیرازش با من
البته برا بازاریابیش باید فکر کنم ببینم روی همشهریهای من چجوری جواب میده
کاش یک تاپیک هم برا ایده های بازاریابی این پکیج بزنیم و طوفان فکری راه بیندازیم که همه با یک روش در همه استانها عمل کنیم
راستی اقا مهدی خیلی خوش امدین
میگم اقا سبحان کجا هستن
من قدمم سبک بود تا امدم همه رفتن ؟؟؟
عجب ایده جالبیه. منم آماده بازاریابی برای مشهد هستم. فکر کنم اگر قیمتش مناسب باشه اولین جایی که براش تبلیغ کنم و حتی بازاریاب جور کنم دانشجوهام باشند(چون خودم برای طرحی که تو ذهنم دارم یک مقداری درگیر هستم البته به موقع برای همه توضیح میدم که رو چه طرحی دارم کار میکنم). فکر کنم برای بازاریابیش استقبال کنند و شاید برای شروع ترم که تو هر دانشگاهی نمایشگاه کتاب میزنند فرصت خوبی برای معرفی و فروش این محصول باشه. درضمن من خودم از همین الان یکی از بسته ها رو سفارش میدم!
(09-28-2011 01:03 AM)دلشاد حسین پور نوشته شده توسط: [ -> ]کامیار جان لطفاً با پیام خصوصی موضوع این تایپیک رو به همه اعلام کن . ببینیم نتیجه میده یا نه .؟ !!
مگر امکان دارد نتیجه ندهد!
غیرممکن ، غیرممکن است!
دوستان به کارایی بسته ایمان داشته باشید و امتحان خوبی پس داده ضمنا بسته کاملا آماده است.امیدوارم فروش نمایندگی آن سریعتر شروع شود. خیلی علاقه دارم ابتدا ثبت اثر کنم اما ظاهر کارهای اداری زیادی دارد.
برای دوستان انجمن سریعتر فروش با یک قیمت مناسب شروع خواهد شد و بیشتر تاکید بر روی فروش نمایندگی و کلی است!
(09-29-2011 07:48 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان به کارایی بسته ایمان داشته باشید و امتحان خوبی پس داده ضمنا بسته کاملا آماده است.امیدوارم فروش نمایندگی آن سریعتر شروع شود. خیلی علاقه دارم ابتدا ثبت اثر کنم اما ظاهر کارهای اداری زیادی دارد.
برای دوستان انجمن سریعتر فروش با یک قیمت مناسب شروع خواهد شد و بیشتر تاکید بر روی فروش نمایندگی و کلی است!
هر زمان پستی را از ادمین عزیز میبینم سریع کلیک میکنم. میدانم که باز خبر جدیدی شده و ایده جدیدی پیدا شده است. ممنون از این همه پشتکار.
ضمنا فکر میکنم اگر ثبت نشود سریع ایده را فرد دیگری بنام خود ثبت میکند.
واقعا اين بسته آزمايشش روي دانشجوهاي ارشد جواب داد.
واقعا تضمين شده است. آقاي قربانيان من هم به ثبت كردنش معتقدم كه البته آقاي مدير اصرار دارند كه بچه هاي انجمن مطمئن هستند و قبل از ثبت كه ممكنه 3ماهي طول بكشه دوستان انجمن مي تونند از اين محصول استفاده كنن و نتيجه ش را ببينند.
(09-29-2011 08:36 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]واقعا اين بسته آزمايشش روي دانشجوهاي ارشد جواب داد.
واقعا تضمين شده است. آقاي قربانيان من هم به ثبت كردنش معتقدم كه البته آقاي مدير اصرار دارند كه بچه هاي انجمن مطمئن هستند و قبل از ثبت كه ممكنه 3ماهي طول بكشه دوستان انجمن مي تونند از اين محصول استفاده كنن و نتيجه ش را ببينند.
البته نظر من اینست که اول ثبت شود ولی نظر ادمین عزیز سایت برایم با ارزشتر است.
جان خودتون میخواین ثبت کنید میخواین ثبت نکنید سریعاً ما به این کیف نیاز داریم .
ادمین عزیز لطفا قیمت و نحوه رسال را اعلام فرمائید.
اقای کاظمی عزیز
لطفا قیمت و نحوی ارسال رو بگید تا مطلع شویم؟