سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بردكو پلاست هم شروع كرده !!!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام
همين امروز با اين انجمن آشنا شدم . چرا؟ نميدانم. اما اين را مي دانم كه اي كاش زودتر كلمه « انجمن هاي كسب و كار » را سرچ كرده بودم. بگذريم
اسم من محمد جواد اميرآبادي و از حدود يك ماه پيش با يك سرمايه كوچك 5 ميليوني قرضي ، شروع به تهيه محصولاتي كردم براي توزيع در شيراز .
حالا كه با اين انجمن اشنا شدم ، خواستم بگم كه منم شروع كردم ف شما بگو از همين امروز !!!
در پست هاي بعدي روند كار و پيشرفتم را مي نويسم . اما در حال حاضر نوع كارم و اجناسي كه فعلا دارم :
نوع كارم خريد و فروش است . با اين سرمايه كم ، بهترين به نظر خودم همين بود
با توجه به سابقه كاري در يك سال و نيم گذشته ، در زمينه نايلون ، نايلكس و سلفون شروع كردم
در مرحله اول با صحبت هايي كه با چند شركت توليدي و وارداتي تازه كار انجام دادم ، سعي كردم نمايندگي بگيرم كه اجناس خريداري شده ، دست اول باشد تا مانور قيمتي برايم راحت تر باشد
ليست محصولاتي كه به صورت دست اول و نمايندگي ، شروع كردم ( فعلا در حد خريد چند كارتن و نمونه )
1 - فويل آلومينيوم در اندازه هاي 20 و 30 سانتي و يك كيلويي و ساير اندازه ها
2 - كيسه زباله خوشبو
3 - كيسه زباله رنگي و مشكي
4 - كيسه فريزر
5 - سفره يكبار مصرف
6 - محصولات ساخت تركيه مانند دستمال تنظيف ، دستما چند كاره ، دستمال آشپزخانه رولي ، سيم ظرفشويي ، اسكاچ سبز ، ابر و اسكاچ جا ناخن دار و ...
7 - دستكش يكبار مصرف
و كالاهاي ديگر
در مرحله اول با چاپ تراكت هايي مخصوص بيرون برها ، رستوران ها و فست فودها كارم را شروع كردم . در اين مرحله با ارسال SMS تبليغاتي ، يك فروش داشتم
در مرحله بعد با چاپ تراكت ويژه سوپر ماركت ها و توزيع آن ، يك فروش هم داشتم

من از راهنمايي مديران اين سايت و تجربه ديگر دوستان استقبال خواهم كرد
خلاصه اي در مورد خودم
20 سال سابقه حسابداري در شكرت هاي توليدي و صادراتي و توزيعي
43 سال سن داراي دو فرزند
سلام دوست گرامی
خیلی خوش آمدید
انشالله با مطالعه مطالب انجمن و کمک و همفکری دوستان بتوانید کارتان را توسعه دهید و روز به روز به میلیاردر شدن نزدیکتر شوید.
آرزوی ما موفقیت شماست.
مقدمت گلباران.
سعی کنید تایپیکهای روانشناسی انجمن را به دقت مطالعه فرمائید
موفقتر باشی.
موفق باشید راستی شما در شاپ کیپر هم هستی
ممنون از دوستان
بله . من در شاپكيپر هم بودم و حالا گاهي سر مي زنم . بودنم مربوط به زماني بود كه فروشگاه اينترنتي داشتم .
به توصيه دوستان ، مطالب پيشنهادي را مطالعه مي كنم
با درود

شما مهمترین کار را نکرده اید

یک کیف سامسونت یا شبه سامسونت تهیه کنید ، از هر محصول یک عدد داخل کیف می گذارید و با یک دسته فاکتور ، خودکار
شروع می کنید بازاریابی محل به محل ،

سلام می کنید
بنده فلانی هستم ، نماینده فروش شرکت فلانی تهران در شهر فلان
نمونه محصولات را آوردم ببینید ، از هر کدام نیاز دارید براتون فاکتور کنم

انتظار نداشته باشید ، فاکتور را بهتون نقدا پرداخت کنند
اگر از فروش یا مصرف جنستون مطمئن هستید ، مشتری علاقه ای به خرید از شما نشان نداد ، چند بسته ای از اون جنس به صورت امانی پیش ایشون بزارید و صرفا یک امضا زیر فاکتور ازشون به عنوان رسید بگیرید . این بهانه ای می شه برای اینکه چند هفته دیگه باز بهشون سر بزنید و انشالله در صورت فروش رفتن سفارش اصلی را بگیرید. همه چیز به روابط عمومی شما بستگی داره ، سعی کنید هنگامی که از مغازه یا ... هر کسی خارج می شوید یک خاطره بیاد ماندنی تو ذهن طرف از خودتون به جا بزارید ، حالا می تونه ریختن تعدادی کالا از قفسه باشه ، یا تعریف یک جک خوب ، یا خوردن یک شکلات بدون اجازه !! ، یا دادن یک شکلات و ....
ضمنا کش خارجی تایلندی مارک روبین هم خواستی ما گاها پخش می کنیم بسته ای 2200 در خدمتیم
آقاي مهدي 1 عزيز
ممنون از راهنمايي شما
اون كاري كه شما تعريف كرديد به نظر من « بازاريابي » نيست ، بلكه « ويزيتوري » است .
گفتم تراكت هايي چاپ كردم و بدون اينكه نمونه اي نشان دهم يا دسته فاكتوري داشته باشم ، در جاهاي ويژه همان كالا ، توزيع كرده ام . فروش 3 فاكتور در يك ماه براي يك ويزيتور ، فاجعه است اما براي من كه قصدم بازاريابي است ، بيشتر معرفي خودم و محصولم خواهد بود ، خوب است .
كاري هم كه شما پيشنهاد دادين ، هر چند كار خوبي است ولي به نظرم كمي قديمي است . اما فروش دارد . چون من دارم كالايي به « انسان » مي فروشم ، گذاشتن ياد و خاطره اي در ذهن او كاربردي است و همين كار را خواهم كرد . منتهي اين مرحله دوم برنامه بازاريابي من است .
من در حال حاضر در حال جنگي نابرابر هستم . مثلا من كيسه فريزر دارم كه بايد با برندهايي مانند پنگوئن ، ياس و ... مبارزه كنم . مبارزه اي نابرابر . اما پيشنهاد شما در مورد فروش اماني را ، فكر خواهم كرد اما نكته بدش اين است كه با سرمايه كمي كه دارم ، پولم در بازار پخش خواهد شد و براي خريد بعدي مشكل پيدا خواهم كرد . اما براي اون مبارزه نابرابر ، روش مناسبي است .
حركتي كه يكي دو روز پيش كردم ، مراجعه به فروشگاه رفاه شيراز بود و صحبت با مسئول بازرگاني آن . صحبتي كه كرد اين بود كه خريدشان به صورت ملي است و بايد از طريق تهران معرفي بشوم . اگر كسي در اين مورد اطلاعاتي دارد ، لطفا اعلام كند ، شايد به درد بقيه هم خورد .
امروز در يك گردش نصفه و نيمه ، مركز پخشي پيدا كردم كه تمايل به همكاري داشت . كاتالوگي كه تهيه كرده بودم رو بهش دادم و نمونه اي از كارهارو نشون دادم. قرار شد با هم همكاري داشته باشيم و تماس از ايشون باشه .
هر چند من پي گيري خواهم كرد و در يكي دو روز آينده ، فروشي به ايشان خواهم داشت
سلام دوست عزيز
برايت ارزوي موفقيت ميكنم
كار با فروشگاهايي مثله رفاهو از اين قبيل الان براي شما عملي نيست
چون تسويه حساب 3 ماهه هست
اگر جنسي هم سرقت شود به عهده خودتون هست
شرايط مناسب براي تجارت نوپاي شما نيست
از نظر من موفقیت شما در گرو ویزیتوریست ، اون بازاریابی که شما دنبالش هستید ، با شرایط مالی و سرمایه ای شما فعلا همخونی نداره ، باید واقع بین بود .
برای من امید واهی دادن به دوستان کاری نداره یا بهتر بگم ساده ترین راه هست ولی اگر دنبال پیشرفت در این کار جدیدتون ، باید آستین ها را بالا بزنید ، کفش آهنی را به پا کنید و تک به تک ویزیت کنید. تو بازار شناخته بشید و به مرور ، حجم سفارشات و فاکتورها بالا بره ، تا زمانی که رقبا را کنار زده باشید و دیگه از دفترتون تکان نخورید ، کاری که الان هم صنفی های قدیمی تر شما دارن انجام می دهند
موفق و پیروز باشید
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع