در تائید مطلب مهدی 1 عزیزم :
اگر در بازار حرکتی را شروع کردید و پایه های آنرا چنان محکم نمودید که به اینجا برسید که الان من کاری ندارم چکار دیگری انجام دهم , موفق هستی.
دوست عزيز مهدي 1
اين بخش از كاري كه انجام مي دهم تلفيقي است از بازاريابي و ويزيتوري . ( 80% ويزيتوري و 20% بازريابي )
ولي راهنمايي شما را آويزه گوش خواهم كرد و اجرا
ممنون
خدا قوت و تبریک
به نظر من برای شروع کار فقط و فقط تسویه به صورت نقدی خوبه. نه چک نه امانی.
اولين فاكتور بعد از ثبت نام در اين سايت صادر شد و اجناس تحويل شد
دومين نفر هم علاقه نشان داده و منتظر دريافت سفارشش هستم
سومين نفر كه با تبليغ اس ام اسي تماس گرفته ، تقاضاي نمونه كار داده و بايد بايد به ايشان ارائه كنم . احتمال خريد بالاست
يك نفر هم از طريق اينترنت با شماره من تماس گرفت . احتمال قطعي شدن همكاري هست
سلام
امروز اولين فروش اينترنتي رو هم قطعي كردم . فروش و سود خوبي بود و اگر كالا مورد تاييد قرار بگيره ، قطعا سفارش بعدي تعداد و سود بيشتري خواهد داشت
يك مشورت از دوستان :
داشتن مغازه بهتر است يا به صورت ويزيتوري كار كردن ؟
منظورم از اين سوال اينه كه در كدام حالت دستيابي به درآمد بيشتر ميسره ؟ مغازه با فروش خرده و سود بيشتر ولي تعداد كالاي كمتر و البته دريافت نقدي يا فروش عمده به صورت ويزيتوري با تعداد فروش بالا ولي سود كم با دريافت نسيه وجه كالا؟
كالاهاي زير به سبد كالايي اضافه كردم :
- محافظ غذا از 5 تا 1000 متري
- دستگاه دوخت پلاست ايراني با آداپتور
- بقچه ( ساك هاي زيپي در اندازه هاي مختلف ) كار تركيه
- سيخ جوجه
- سفره يكبار مصرف كاغذي
(09-08-2013 11:43 AM)birdco نوشته شده توسط: [ -> ]يك مشورت از دوستان :
داشتن مغازه بهتر است يا به صورت ويزيتوري كار كردن ؟
منظورم از اين سوال اينه كه در كدام حالت دستيابي به درآمد بيشتر ميسره ؟ مغازه با فروش خرده و سود بيشتر ولي تعداد كالاي كمتر و البته دريافت نقدي يا فروش عمده به صورت ويزيتوري با تعداد فروش بالا ولي سود كم با دريافت نسيه وجه كالا؟
از دوستان محترم مشورت خواستم ولي تا الان كسي جوابي نداده . خواهش مي كنم اگر كسي تجربه اي در اينم مورد دارد ، عنوان كنيد
و يك سوال ديگر كه اميدوارم دوستان بتوانند كمك كنند :
من به دنبال يك فروم تعيين اهداف خوب مي گردم . اگر كسي سراغ دارد لطفا آدرس دانلود را اعلام كند . خودم چند تايي دارم ولي كمي قديمي است . شايد با فرمي كه دوستان مي گذارند ، يك فرم مناسب از موارد مهم همه فرم ها تهيه كردم و براي استفاده سايرين ، همينجا نمايش دادم
موفق باشيد و پولدار
مسلما اگر سرمایه در حد مکفی باشه ، مغازه و و تا زمانی که شناخته بشید در کنارش هم تبلیغات و ویزیتوری توسط نیروهاتون
ولی اگر سرمایه محدود باشه ، صرفا ویزیتوری