راستی چند روز پیش یه اتفاق جالب برام افتاد.
قضیه از این قرار بود که من از بچگی خیلی دوست داشتم بی سیم داشته باشم و با بی سیم صحبت کنم و به بقیه بگم چیکار کنن.
همیشه یکی از آرزوهای دوران بچگیم بود.
چند روز پیش دیدم برامون بی سیم خریدن.(البته در گوشی گفتما چون غیر مجازه)
برا اینکه پوروژه بزرگه با هم صحبت کنیم.
واقعا جا خورده بودم.به این راحتی به بیسیم رسیدم.
حالا میفهمم تصویرسازی ذهنی یعنی چی...
درست زمانی که اصلا دیگه به اون چیزا فکر نمیکردم اتفاق افتاد.
هر چیزی که تو ذهن شما باشه دست یافتنیه.
بهترین اتفاقات زمانی بشما اعلام می شود که اهداف خود را پس از باور و ایمان کامل رهایش کرده اید.
با سلام
شاید نظرم اسپم حساب بشه اما واقعا دوست دارم بگم
این تاپیک میشه گفت به درد من نمیخوره اما به قدری این سایت برای من جذاب و عالیه که از هیچ تاپیکی نمیگذرم و همه رو میخونم واز هرکدوم یک نکته ی عالی یاد میگیرم. از اینکه تو این دنیای بی رحم اینقدر خالصانه و دوستانه همه پشت هستند و سعی میکنن نذارن کسی ضرر کنه و عقب نشینی کنه و با دلهای بزرگشون راهنمایی میکنن واقعا ستودنی هست .

شاید خیلی ها ندونند اما من و عزیزانم دوره های مختلفی گذروندیم و ارزش تک تک جمله ها میدونیم صحبت ها و رهنمودهایی که در جامعه با هزینه های هنگفتی ارایه میشه اینجا با جان دل به صورت رایگان ارایه میدید واقعا قابل ستاش هست.
امیدوارم با همکاری و پشتکار بتونیم ایران را به کمک هم دوباره بسازیم .
.gif)
برای تک تک عزیزان آرزوی سعادت و شادی و ثروت لایتناهی دارم .
علیرضا
خوشحالم که به صحبت دوستان گوش کردید و کارتون شروع کردید اما اینو بدونید که این کار یک رزومه قوی و خوب برای آینده کاریتون میشه، دقیقا کاری که شما انجام دادید یکی از آشنایان من انجام داد چند سال گذشته و بعد از این پروژه یک پروژه دیگه بهش پیشنهاد دادند و در کنار پروژه دوم شرکت خودش ثبت کرد و در نهایت در رزومه شرکتش دو پروژه بزرگ قید کرد که بسیار برای کارش نتایج خوبی رقم زد
امیدوارم روز به روز پیشرفت کاری داشته باشید و با کار درست و استفاده از مصالح درست آینده کشوری خودتون تضمین کنید .
سلام به همه دوستان
اولین حقوق کاری خودم رو
از این پروژه دریافت کردم.
یه چک اللحساب 500هزارتومن برای تیرماه
منم وقت ندادم یه روز از چک بگذره فرداش رفتم بانک نقدش کردم

ممنون از همه دوستان
لطفا برام دعا کنید.
به نظرتون با این اولین حقوق چیکار کنم؟
سلام ....مبارکه ..... عزیزم پس اندازش کن تا بی هدف و وسوسه انگیز خرجش نکنی .....تا مبلغش بره بالاتر اونوقت واسش برنامه ریزی کنیم ....پیروز باشی
تبریک میگم آقا علیرضا
انشاالله چک هایی با تعداد صفر های بیشتر
فقط یک سوال. الآن نوع کار شما چی میشه اسمش؟
یعنی عنوان شغلیتون چیه الآن؟
متره؟ اجرا؟ یا چی؟ می خوام بدونم این حقوقتون در ازای چ عنوان کاری هست :-)
(08-12-2013 12:32 PM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]تبریک میگم آقا علیرضا
انشاالله چک هایی با تعداد صفر های بیشتر 
فقط یک سوال. الآن نوع کار شما چی میشه اسمش؟
یعنی عنوان شغلیتون چیه الآن؟
متره؟ اجرا؟ یا چی؟ می خوام بدونم این حقوقتون در ازای چ عنوان کاری هست :-)
ممنون
من به خاطر مشغله کاری کمتر میتونم بیام تو سایت
عذر میخوام به دلیل دیر جواب دادنم.
اجرا.

مهندس اجرایی و ناظر.
سلام دوستان
امروز موقع برگشتن داخل ایستگاه مترو (آزادی) که خیلی اتفاقی از اون مسیر رفته بودم
یه اتفاق جالب برام افتاد ...
داشتم میرفتم که دیدم قیافه یه نفر تو اون جمعیت مترو آشنا میزنه، دودل بودم برم جلو سلام علیک کنم یانه ولی خلاصه رفتم گفتم سلام چه خبر چیکار میکنید بنده خدا اولش جا خورده بود محلم نزاشت بعد اسمشون رو گفتم بیشتر جا خورد یه جوری نگاه کرد من ترسیدم گفتم نکنه اشتباه گرفتم ضایع شدم....

خلاصه سرتون رو درد نیارم بهش گفتم من یکی از بچه های انجمنم بعد تازه فهمید قضیه چیه
کلی باهام گرم گرفت و مارو تحویل گرفت.

جدا میگم انقدر خوشحال شدم که اصلا مسیر مترو رو اشتباه رفتم.
بعد منو راهنمایی کرد و خداحافظی کردیم.من گفتم شاید عجله داره و دستشم پر بود مزاحمش نشدم .ولی بعد کلی پشیمون شدم چرا بیشتر با هم صحبت نکردیم.
به نظرتون این شخص متشخص کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟