(05-31-2013 06:45 PM)Delta.H نوشته شده توسط: [ -> ]وااااااااو!!!!!!!! چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی تاپیک زدین کی این همه پست؟؟؟
فعلاً اسم منو بنویسید تا برم از اول تاپیک رو بخونم بیام
آقا حمزه من ظهر تاپیک زدم ماشاله بچه ها همه اون پشت مشت ها قایم شده بودند پریدند ثبت نام کردند در روز اول نصف ظرقیت ثبت نام پر شد!!!
فکر کنم همین امشب و یا حداکثر تا فردا ظرفیت پر شود.
(05-31-2013 08:15 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]فکر کنم همین امشب و یا حداکثر تا فردا ظرفیت پر شود.
آقای قربانیان من به آقای کاظمی گفتم 18 روز دیگه بیشتر نمونده ا سفر بزنیم دیگه تاپیکشو تا بچه ها ببین تاپیکو طول می کشه. ظهر جمعه هم تاپیکو زدم هیچ کس نبود تو انجمن یهو دیدم همه ریختن تو تاپیک ثبت نام کردن. نمی دونم کجا قایم شده بودن
یادتونه برای سفر مشهد همش داد می زدیم مشهد مشهد بدو بیا....
دیگه ایندفعه باید بگیم گیلان گیلا آهسته بیا آقا الان با سر می خوری زمینا

(05-31-2013 03:10 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ] (05-31-2013 02:55 PM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ]گروه راهکار چرا اسم منو جا انداختین؟؟؟؟؟.
بنده و خانمم و پرنیای عزیزم.
یک پیشنهاد هم میتونم به گروه راهکار بدم که یک جایزه هم برای خریداران محصولات گروه در نظر بگیریم که در این سفر به دوستان اهداء کنیم .
جایزه هم حتما نیاز نیست گرون باشه مثلا یک پکیج از محصولات گروه که به دوستان اهداء گردد تا به کیفیت و راز ماندگاری محصول و گروه راهکار پی ببرند.
شرمنده بنده یادم بود ولی دوست داشتیم شما با نام کاربری زیبایتان اعلام ثبت نام بفرمائید.
پیشنهادتا بسیار عالی ست. حتما چندین مسابقه ترتیب می دهیم و جوایز را هم گروه راهکار متقبل خواهد شد.
شرمنده خانم معاون من منظورم این بود که کسانی که از امروز تا روز مسافرت به گروه سود هنگفتی برسونند گروه گوشه ای از این سود را در قالب جایزه تقدیمشان خواهد کرد.
فقط گوشه ای شاید مثلا یک هزارم سود را جایزه بدهیم!!!

(05-31-2013 08:22 PM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ] (05-31-2013 03:10 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ] (05-31-2013 02:55 PM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ]گروه راهکار چرا اسم منو جا انداختین؟؟؟؟؟.
بنده و خانمم و پرنیای عزیزم.
یک پیشنهاد هم میتونم به گروه راهکار بدم که یک جایزه هم برای خریداران محصولات گروه در نظر بگیریم که در این سفر به دوستان اهداء کنیم .
جایزه هم حتما نیاز نیست گرون باشه مثلا یک پکیج از محصولات گروه که به دوستان اهداء گردد تا به کیفیت و راز ماندگاری محصول و گروه راهکار پی ببرند.
شرمنده بنده یادم بود ولی دوست داشتیم شما با نام کاربری زیبایتان اعلام ثبت نام بفرمائید.
پیشنهادتا بسیار عالی ست. حتما چندین مسابقه ترتیب می دهیم و جوایز را هم گروه راهکار متقبل خواهد شد.
شرمنده خانم معاون من منظورم این بود که کسانی که از امروز تا روز مسافرت به گروه سود هنگفتی برسونند گروه گوشه ای از این سود را در قالب جایزه تقدیمشان خواهد کرد.
فقط گوشه ای شاید مثلا یک هزارم سود را جایزه بدهیم!!!
منم منظورم مسابقه های بین استانی و یا مسابقه های نمایندگی ها و... بود دیگه
مثلا بگیم یه مسابقه بر اساس میزان درصد سود و یکی دیگه بر اساس فروش و...

(05-31-2013 03:59 PM)alireza091111 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
خانم معاون هزینه رو نگفتید؟
ما دانشجوییم دانشجویی حساب کنید دیگه...
اقا علیرضا ما که سعادت نداشتیم در دفتر راهکار شما را زیارت کنیم شاید قسمت باشه در سفر شمال شما را ببینیم.
مشتاقانه منتظر دیدارتان هستیم.