منم 98 درصد میام البته تنها آقای شهراسبی کار دارند
مگه اوناییکه ثبت نام کردن تصمیم قطعی نگرفته بودن ؟! چرا بعضی میگن که مثلا من اینقدر درصد میام ؟ نگفته باشم ، انصراف ندین بعد پشیمان میشینا !!!!!!!!!
با تغییر تاریخ احتمال حضور من بیشتر شد.
تا خدا چه بخواهد و چی پیش بیاد.
خوب دوسان آقا و خانوم دهقانی به دلیل تغیر تاریخ و دعوت بودن به عروسی کنسل کردند و همچنین گروه راهکار برای خالی نماندن دفتر خود بر اساس قرعه یک نفر را انتخاب کردند که به سفر گیلان نیاید و آن قرعه با کمال تاسف به جناب آقای میرعباس خالدی افتاد
پس بنابراین 5 جای خالی داریم که دوستان می تونن هر چه زودتر خبر بدهند.
هزینه اتوبوس برای دربست 4 روز می شود روزی 350ت و 4 روزش 1400
که در صورت 20 نفر بودن می شود نفری 70000تومان که بسیار عالی ست.
و من کلیییییییییییییی گشتم تا با این قیمت پیدا کردم.
و می تونید دیگه خیالتون راحت باشه که هزینه سفر هم بسیار پایین خواهد بود
ای بابا مگه میشه میر عباس نیاد؟!!!
کلی کار داریم با ایشون
اصلاً حالا که اینطور شد بذار یه روز از 4 روز رو بریم دفتر راهکار میرعباس تنها نباشه نظرتون چیه؟:|
با سلام خدمت دوستان عزیز
امیدوارم بدون ما هم به شما خوش بگذره، می دونم جامون خیلی خالیه ولی سفر خوبی رو برای تک تک شما آرزو می کنم! سفر اصفهان که خیلی عالی بود
محل اسکان به چه صورت هست؟
(06-17-2013 07:15 AM)zoofanoon نوشته شده توسط: [ -> ]
مگه اوناییکه ثبت نام کردن تصمیم قطعی نگرفته بودن ؟! چرا بعضی میگن که مثلا من اینقدر درصد میام ؟ نگفته باشم ، انصراف ندین بعد پشیمان میشینا !!!!!!!!!
استاد قاصدي غزيز باور بفرماييد اگر تنهادستاورد اين سفر ديدار جنابعالي هم بود باز بنده مشتاقانه ميخواستم كه جضور داشته باشم ولي خودتان كه فكركنم بازنشسته فرهنگي هستيد بهتر ميدانيد كه كارمندجماعت هم اوكي شدن مرخصي و هم تامين هزينه سفرش به روزآخرودقيقه نود ميكشد بنابراين مارا مقصرندانيد كه درصدهايمان بالاوپايين ميشود تاخدا چه بخواهد.
جناب توانای عزیز خوب درک تان میکنم ؛ انشاءالله که سعادت دیدار در موقعیت دیگر فراهم گردد.