سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی در مورد تولیدی پوشاک
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
سلام خدمت همه اساتید گرامی
در مورد تولیدی پوشاک به خصوص در زمینه عرضه و فروش محصولات تولیدی راهنمایی می خواستم. ما قراره یه تولیدی پوشاک راه بندازیم، میخوام بدونم بهترین راه برای عرضه محصولات چیه؟ با پخش عمده کار کنیم؟ بازاریاب شخصی داشته باشیم(عرضه مستقیم)؟با فروشنده ها چه جوری باید حساب کنیم؟ چک، نقد؟ کلا ممنون می شم از دوستان اگه تجربه ای در زمینه پوشاک دارن مطرح کنند. ممنون
(05-29-2013 07:43 AM)maral 777 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت همه اساتید گرامی
در مورد تولیدی پوشاک به خصوص در زمینه عرضه و فروش محصولات تولیدی راهنمایی می خواستم. ما قراره یه تولیدی پوشاک راه بندازیم، میخوام بدونم بهترین راه برای عرضه محصولات چیه؟ با پخش عمده کار کنیم؟ بازاریاب شخصی داشته باشیم(عرضه مستقیم)؟با فروشنده ها چه جوری باید حساب کنیم؟ چک، نقد؟ کلا ممنون می شم از دوستان اگه تجربه ای در زمینه پوشاک دارن مطرح کنند. ممنون
سلام بر دوست خوبم.دوست من تولید با عرضه و فروش فرق میکند. شما کدومش رو دوست دارید دنبال کنید؟ تولید یا عرضه (پخش محصولات ) یافروش.؟ و خودتون تجربه تون در کدوم کار بیشتره؟ آیا تجربه ای تو این زمینه ها دارید؟کجا تشریف دارید؟هر بخش برای خودش ،سوالات و جوابهای مخصوص خودش رو دارا میباشد. موفق و پیروز باشید.
(05-29-2013 09:10 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: [ -> ]
سلام بر دوست خوبم.دوست من تولید با عرضه و فروش فرق میکند. شما کدومش رو دوست دارید دنبال کنید؟ تولید یا عرضه (پخش محصولات ) یافروش.؟ و خودتون تجربه تون در کدوم کار بیشتره؟ آیا تجربه ای تو این زمینه ها دارید؟کجا تشریف دارید؟هر بخش برای خودش ،سوالات و جوابهای مخصوص خودش رو دارا میباشد. موفق و پیروز باشید.
سلام، مطمئنا فرق داره. من قراره تو زمینه تولید کار کنم اما نمی دونم برای فروشش چه راهی مناسب تره. از لحاظ تجربه خودم تجربه ای ندارم اما قراره با مادرم و خاله ام کار کنم که هر دوشون تجربه طولانی تو زمینه خیاطی دارند چه کار شخصی دوز و چه کار سری دوز و کارگاه(که البته در مورد کارگاه خاله ام راه اندازی کرد که شکست خورد). من تهران هستم.
اساتید محترم کجایین ؟!Huh
در عرصه لباس باید همیشه یه نواوری داشته باشید تا بتونید توی بازار حرفی برا گفتن داشته باشین.سعی کنید توی تیم تون یه طراح لباس داشته باشین
یکی از دوستانم تولیدی پوشاک بچه گانه داره البته در کنارش دو تا مغازه دارن . جنس بخوای به مغازه بیرون بدی باید چک مدت دار بگیری وگرنه تو صنف پوشاک فروش نقد به مغازه دار تقریبا محاله . چون مغازه دار هم سود خودش رو مد نظر میگیره . اگر با چک چهار یا شش ماهه یا حتی بیشتر میتونی کار کنی شروع کن . رقیب هم زیاد داری
(05-30-2013 05:08 PM)hamid1231366 نوشته شده توسط: [ -> ]یکی از دوستانم تولیدی پوشاک بچه گانه داره البته در کنارش دو تا مغازه دارن . جنس بخوای به مغازه بیرون بدی باید چک مدت دار بگیری وگرنه تو صنف پوشاک فروش نقد به مغازه دار تقریبا محاله . چون مغازه دار هم سود خودش رو مد نظر میگیره . اگر با چک چهار یا شش ماهه یا حتی بیشتر میتونی کار کنی شروع کن . رقیب هم زیاد داری
خوب با این وضعیت چک تو ایران چه جوری می شه اطمینان کرد و چک گرفت؟!
(05-30-2013 06:29 PM)maral 777 نوشته شده توسط: [ -> ]
(05-30-2013 05:08 PM)hamid1231366 نوشته شده توسط: [ -> ]یکی از دوستانم تولیدی پوشاک بچه گانه داره البته در کنارش دو تا مغازه دارن . جنس بخوای به مغازه بیرون بدی باید چک مدت دار بگیری وگرنه تو صنف پوشاک فروش نقد به مغازه دار تقریبا محاله . چون مغازه دار هم سود خودش رو مد نظر میگیره . اگر با چک چهار یا شش ماهه یا حتی بیشتر میتونی کار کنی شروع کن . رقیب هم زیاد داری

135 نفر از تاپیکم بازدید کرد همش دو نفر جواب دادنSadیعنی هیچ کس تجربه تو زمینه پوشاک نداره؟!Huh
(05-30-2013 06:29 PM)maral 777 نوشته شده توسط: [ -> ]

باید اعتماد کرد یا با مقدار کم شروع کن بعد که مطمئن شدی مقدار بیشتر بده . دیگه چاره دیگه نداری باید اعتماد کنی ولی معمولا مشکلی پیش نمیاد . البته این صنف اینجوریه اگر یه مغازه کوچیک خودت بتونی داشته باشی از تولید به مصرف بدی خیلی بهتره . درصد موفقیتت بهتر میشه . اگر برای مغازه نمیتونی هزینه کنی سعی کن با کسی شریک بشی یا با کسی تو بازار قرارداد ببندی و فقط جنسای تولیدیتو بدی اون بفروشه

عليك سلام
سوال شما ناقص هست و قرار نيست همه دراين انجمن درهمه زمينه ها تخصص داشته باشند
تعهدي هم نبست به پاسخگويي به سوالات داده نشده است

جواب شما:
شما بيان كنيد چه نوع پوشاكي مد نظرتون هست تا براساس اون جواب دريافت كنيد

خوشبختانه تنوع بسيار زيادي در توليد پوشاك داريم كه بسيار باهم فرق ميكنم
لباس زير مردانه زنانه
لباس هاي مردانه(رسمي ،مجلسي، روزانه، مد، و....)
لباس هاي زنانه(رسمي،مجلسي روزانه مد و.....)
لباس هاي بچه گانه(رسمي،مجلسي،روزانه، مد و...)
متعلقات لباس ها( شال،روسري، سي شرت، و.....)

همه اين ها آداب خاص خودشان براي بازاريابي وفروش دارد

دو نكته:
فروش به كلي فروش ها سود كمي براي شما دارد ولي پولتان نقد هست ولي بايد توان توليد بالايي داشته باشيد
عرضه مستقيم وبازاريابي خودتان سود خوبي براي شما دارد ولي درصد قسطي خريدن وزحمت بازاريابي شما بيشتر ومدل هاي جديد با مقدار كم بايد توليد كنيد
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع