(05-29-2013 11:17 AM)maral 777 نوشته شده توسط: [ -> ] (05-29-2013 09:10 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: [ -> ] (05-29-2013 07:43 AM)maral 777 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت همه اساتید گرامی
در مورد تولیدی پوشاک به خصوص در زمینه عرضه و فروش محصولات تولیدی راهنمایی می خواستم. ما قراره یه تولیدی پوشاک راه بندازیم، میخوام بدونم بهترین راه برای عرضه محصولات چیه؟ با پخش عمده کار کنیم؟ بازاریاب شخصی داشته باشیم(عرضه مستقیم)؟با فروشنده ها چه جوری باید حساب کنیم؟ چک، نقد؟ کلا ممنون می شم از دوستان اگه تجربه ای در زمینه پوشاک دارن مطرح کنند. ممنون
سلام بر دوست خوبم.دوست من تولید با عرضه و فروش فرق میکند. شما کدومش رو دوست دارید دنبال کنید؟ تولید یا عرضه (پخش محصولات ) یافروش.؟ و خودتون تجربه تون در کدوم کار بیشتره؟ آیا تجربه ای تو این زمینه ها دارید؟کجا تشریف دارید؟هر بخش برای خودش ،سوالات و جوابهای مخصوص خودش رو دارا میباشد. موفق و پیروز باشید.
سلام، مطمئنا فرق داره. من قراره تو زمینه تولید کار کنم اما نمی دونم برای فروشش چه راهی مناسب تره. از لحاظ تجربه خودم تجربه ای ندارم اما قراره با مادرم و خاله ام کار کنم که هر دوشون تجربه طولانی تو زمینه خیاطی دارند چه کار شخصی دوز و چه کار سری دوز و کارگاه(که البته در مورد کارگاه خاله ام راه اندازی کرد که شکست خورد). من تهران هستم.
با سلام. شما اگه قراره تو کار تولید باشد.چه برنامه هایی برای کارتون دارید؟آیا شخصا تو کار تولید بودید.؟برای یک تولید خوب اول باید نیاز بازار رو شناخت. دوم اینکه کار تولیدی با کار شخصی دوزی فرق میکنه. کارهای شخصی دوزی از ظرافت بالاتری برخودار هست.ما فرض میگیریم شما قراره تولید انبوه در کار پوشاک زنانه داشته باشید. چون نسبت به کار بچه گانه و مردانه دارای فروش بهتری هست. امکانات شما در چه حدی هست؟ شما باید طبق توانایی هایتان قدم بردارید. انشالاه مشکل فروش ندارید. ولی اگه بخواین تو بازار اصلا ریسکی نکنید،به نظر من این با قانون بازار منافات دارد. بازار با ریسکش زنده هست. قرار نیست همه چکها پول بشه و قرار نیست همه چکها برگشت بخوره. وقتی به بازار اومدین باید پی همه اینها رو به تنتون بمالید.مشتری یا خریدار همه جزء افراد این جامعه هستند و خوب و بد وجود دارد. تا بعد...
(06-02-2013 12:35 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ] (05-29-2013 07:43 AM)maral 777 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت همه اساتید گرامی
در مورد تولیدی پوشاک به خصوص در زمینه عرضه و فروش محصولات تولیدی راهنمایی می خواستم. ما قراره یه تولیدی پوشاک راه بندازیم، میخوام بدونم بهترین راه برای عرضه محصولات چیه؟ با پخش عمده کار کنیم؟ بازاریاب شخصی داشته باشیم(عرضه مستقیم)؟با فروشنده ها چه جوری باید حساب کنیم؟ چک، نقد؟ کلا ممنون می شم از دوستان اگه تجربه ای در زمینه پوشاک دارن مطرح کنند. ممنون
عليك سلام
سوال شما ناقص هست و قرار نيست همه دراين انجمن درهمه زمينه ها تخصص داشته باشند
تعهدي هم نبست به پاسخگويي به سوالات داده نشده است
جواب شما:
شما بيان كنيد چه نوع پوشاكي مد نظرتون هست تا براساس اون جواب دريافت كنيد
خوشبختانه تنوع بسيار زيادي در توليد پوشاك داريم كه بسيار باهم فرق ميكنم
لباس زير مردانه زنانه
لباس هاي مردانه(رسمي ،مجلسي، روزانه، مد، و....)
لباس هاي زنانه(رسمي،مجلسي روزانه مد و.....)
لباس هاي بچه گانه(رسمي،مجلسي،روزانه، مد و...)
متعلقات لباس ها( شال،روسري، سي شرت، و.....)
همه اين ها آداب خاص خودشان براي بازاريابي وفروش دارد
دو نكته:
فروش به كلي فروش ها سود كمي براي شما دارد ولي پولتان نقد هست ولي بايد توان توليد بالايي داشته باشيد
عرضه مستقيم وبازاريابي خودتان سود خوبي براي شما دارد ولي درصد قسطي خريدن وزحمت بازاريابي شما بيشتر ومدل هاي جديد با مقدار كم بايد توليد كنيد
سلام
قصد جسارت نداشتم، صرفا خواهشی دوستانه بود، و قصدم بالا اوردن تاپیک بود که اگه کسی از دوستان تاپیک رو ندیده و اطلاعاتی داره، راهنمایی کنه.
هدف تولید لباس زنانه است، همه انواع لباس زنانه. شروع کار با تعداد کمه، و به تدریج حجم تولید رو بالا می بریم. اول هم کارگاه و تولیدی راه اندازی نمی شه، بلکه کارها بیرون برش می خوره و به خیاط های خونگی می دیم تا بدوزن وقتی که کار توسعه پیدا کرد کارگاه می زنیم. از نظر تجربه ی کاری هم قراره با یکی از اقوام همکاری کنم، که تجربه کارگاه داشته(کار نگرفت) و الان هم سری دوزی و شخصی دوزی انجام می ده. اگر باز هم اطلاعات ناقص هست بفرمایید کامل کنم
(06-02-2013 12:35 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ] (05-29-2013 07:43 AM)maral 777 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت همه اساتید گرامی
عليك سلام
سوال شما ناقص هست و قرار نيست همه دراين انجمن درهمه زمينه ها تخصص داشته باشند
تعهدي هم نبست به پاسخگويي به سوالات داده نشده است
جواب شما:
شما بيان كنيد چه نوع پوشاكي مد نظرتون هست تا براساس اون جواب دريافت كنيد
خوشبختانه تنوع بسيار زيادي در توليد پوشاك داريم كه بسيار باهم فرق ميكنم
لباس زير مردانه زنانه
لباس هاي مردانه(رسمي ،مجلسي، روزانه، مد، و....)
لباس هاي زنانه(رسمي،مجلسي روزانه مد و.....)
لباس هاي بچه گانه(رسمي،مجلسي،روزانه، مد و...)
متعلقات لباس ها( شال،روسري، سي شرت، و.....)
همه اين ها آداب خاص خودشان براي بازاريابي وفروش دارد
دو نكته:
فروش به كلي فروش ها سود كمي براي شما دارد ولي پولتان نقد هست ولي بايد توان توليد بالايي داشته باشيد
عرضه مستقيم وبازاريابي خودتان سود خوبي براي شما دارد ولي درصد قسطي خريدن وزحمت بازاريابي شما بيشتر ومدل هاي جديد با مقدار كم بايد توليد كنيد
از راهنماییتون هم خیلی ممنونم، کمک خیلی خوبی بود
(06-02-2013 01:01 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: [ -> ] (05-29-2013 11:17 AM)maral 777 نوشته شده توسط: [ -> ] (05-29-2013 09:10 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: [ -> ] (05-29-2013 07:43 AM)maral 777 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت همه اساتید گرامی
سلام بر دوست خوبم.دوست من تولید با عرضه و فروش فرق میکند. شما کدومش رو دوست دارید دنبال کنید؟ تولید یا عرضه (پخش محصولات ) یافروش.؟ و خودتون تجربه تون در کدوم کار بیشتره؟ آیا تجربه ای تو این زمینه ها دارید؟کجا تشریف دارید؟هر بخش برای خودش ،سوالات و جوابهای مخصوص خودش رو دارا میباشد. موفق و پیروز باشید.
سلام، مطمئنا فرق داره. من قراره تو زمینه تولید کار کنم اما نمی دونم برای فروشش چه راهی مناسب تره. از لحاظ تجربه خودم تجربه ای ندارم اما قراره با مادرم و خاله ام کار کنم که هر دوشون تجربه طولانی تو زمینه خیاطی دارند چه کار شخصی دوز و چه کار سری دوز و کارگاه(که البته در مورد کارگاه خاله ام راه اندازی کرد که شکست خورد). من تهران هستم.
با سلام. شما اگه قراره تو کار تولید باشد.چه برنامه هایی برای کارتون دارید؟آیا شخصا تو کار تولید بودید.؟برای یک تولید خوب اول باید نیاز بازار رو شناخت. دوم اینکه کار تولیدی با کار شخصی دوزی فرق میکنه. کارهای شخصی دوزی از ظرافت بالاتری برخودار هست.ما فرض میگیریم شما قراره تولید انوه در کار پوشاک زنانه داشته باشید. چون نسبت به کار بچه گانه و مردانه دارای فروش بهتری هست. امکانات شما در چه حدی هست؟ شما باید طبق توانایی هایتان قدم بردارید. انشالاه مشکل فروش ندارید. ولی اگه بخواین تو بازار اصلا ریسکی نکنید،به نظر من این با قانون بازار منافات دارد. بازار با ریسکش زنده هست. قرار نیست همه چکها پول بشه و قرار نیست همه چکها برگشت بخوره. وقتی به بازار اومدین باید پی همه اینها رو به تنتون بمالید.مشتری یا خریدار همه جزء افراد این جامعه هستند و خوب و بد وجود دارد. تا بعد...
برنامه کلی رو توی تاپیک عرض کردم. شخصا تو کار تولید پوشاک تجربه ندارم اما شدیدا علاقه دارم. صد در صد ریسک وجود داره اما می خوام با تحقیق این ریسک رو به حداقل برسونم.ممنون ازتون
یکی از بستگان بنده تجربیات خیلی خوبی دارن
در صورت تمایل قرار ملاقات با ایشان میگذارم
ایشان شخص مسنی است با حدود سی سال تجربه بازار پوشاک و کارخانه داری .
در خصوص تمام موارد ذیل تخصص دارند:
1) خرید تجهیزات به قیمت عالی
2) طرح جذاب برای بازار
3) روش سرمایه گذاری برای شروع یک تولیدی با سرمایه اندک
4) بازاریابی و فروش
5) تولید اقتصادی
شخصا تمام این موارد را از نزدیک ارزیابی کرده ام و ایشان مورد تأیید بنده است.
(06-02-2013 03:21 PM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]یکی از بستگان بنده تجربیات خیلی خوبی دارن
در صورت تمایل قرار ملاقات با ایشان میگذارم
ایشان شخص مسنی است با حدود سی سال تجربه بازار پوشاک و کارخانه داری .
در خصوص تمام موارد ذیل تخصص دارند:
1) خرید تجهیزات به قیمت عالی
2) طرح جذاب برای بازار
3) روش سرمایه گذاری برای شروع یک تولیدی با سرمایه اندک
4) بازاریابی و فروش
5) تولید اقتصادی
شخصا تمام این موارد را از نزدیک ارزیابی کرده ام و ایشان مورد تأیید بنده است.
سلام ممنونم ازتون
اگر امکانش هست خوشحال می شم. چون می خوام با تحقیق کامل و اطلاعات کافی کار رو شروع کنم. در صورت امکان هماهنگ بفرمایید که باهاشون قرار ملاقات بذارم. خیلی خیلی سپاسگذارم.
می خواستم تو این پست علاوه بر همه دوستان یه تشکر مخصوص از آقای حمیدرضا نوری به خاطر کمک خیلی بزرگی که تو این کار بهم کردن بکنم. واقعا خوشحالم که تو این انجمن با دوستای بی ریایی آشنا شدم که بی هیچ چشمداشتی و کاملا خالصانه به همدیگه کمک می کنن. امیدوارم بتونم سهمی تو پیشرفت دوستان و انجمن داشته باشم تا کمک هاشون رو جبران کرده باشم.
پیشنهاد:
1- خرید 2 دستگاه راسته دوری
2- خرید یکدستگاه زیگزال دوزی
3- خرید یک دستگاه دکمه مادگی دوز
4- خرید یکدستگاه قیچی برقی 6
5- یکدستگاه میاندوز
6- میز برش 4 متری
7- قیچی و نخ و......
8- استخدام یک نفر برشکار خوب و ماهر.
9 - استخدام 5 نفر برای چرخها
10- استخدام یک نفر پادو
و اما تولید:
فقط و فقط پارچه مشکی .
تی شرت مشکی زنانه
تی شرت مشکی مردانه
تی شرت مشکی بچه گانه
تاپ مشکی با چاپ و گلدوزی
چادر مشکی
مانتو مشکی
البته باید کم کم شروع به گسترش کار داشته باشید.
این حرکت با نام انتخابی زیبا می تواند به یک برند تبدیل شود.
(06-08-2013 07:43 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]پیشنهاد:
5- یکدستگاه میاندوز
6- میز برش 4 متری
7- قیچی و نخ و......
10- استخدام یک نفر پادو
و اما تولید:
فقط و فقط پارچه مشکی .
تی شرت مشکی زنانه
تی شرت مشکی بچه گانه
تاپ مشکی با چاپ و گلدوزی
چادر مشکی
مانتو مشکی
ممنونم استاد. خدا رو شکر مورد 1 و 2 و 2 تا خیاط عالی و ماهر(مادرم و خاله ام) دارم.مورد 11(!) رو هم دارم: عشق به تولید.ممنون از راهنمایی های بی دریغتون. انشاالله همین روزا خبر راه اندازی کار رو اعلام می کنم و قدم به قدم روند کار رو گزارش می کنم تا اگه از دوستان کسی خواست شروع کنه، بتونه از این تاپیک استفاده کنه

از همه دوستان بی نهایت ممنونم.

قبل از هر اقدامی ، قسمت فروش را فراموش نکنید. موفقترینها باشید
(06-08-2013 07:43 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]پیشنهاد:
5- یکدستگاه میاندوز
6- میز برش 4 متری
7- قیچی و نخ و......
10- استخدام یک نفر پادو
و اما تولید:
فقط و فقط پارچه مشکی .
تی شرت مشکی زنانه
تی شرت مشکی مردانه
تی شرت مشکی بچه گانه
تاپ مشکی با چاپ و گلدوزی
چادر مشکی
مانتو مشکی
این حرکت در صورت داشتن بازاریاب خوب می تواند یکساله زندگی شما را بشدت دگرگون کند.لطفا به دقت مطالعه فرمائید.