سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کارگاه کوچک بوجاری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(05-15-2013 03:10 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: [ -> ]بغیر از نمک چه افزودنی هایی میشه به تخمه اضافه کرد؟

چندسالی هست در تهران گلپر هم اضافه میکنن البته بیشتر به تخم جابونی یا همون ژاپنی
ولی چندجا دیدم به تخم آفتابگردان هم اضافه کردن و هر دو مورد رو خوش طعم و خوش مزه میکنه
(05-15-2013 02:00 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: [ -> ]بنظر شما این طرح در قالب مشاغل خانگی شدنیست ؟


امکانات:یه اتاق 12 متری کاشی و سرامیک شده با امکانات گاز،آب ،تلفن در یک مجتمع مسکونی دارم

خیر
کارشلوغی هست
جا باید زیاد داشته باشی
بعد از شستن نیاز به خشک شدن دارد
انبار اولیه
گرمای زیاد محیط بخاطر تف دادن
صدا دستگاه ها

حتما باید درمنطقه غیرمسکونی باشد تا مشکلات همسایه هارو نداشته باشی

بهت نکته اصلی روگفتم

اگرمیخوای بری تواین کار چون تجربه کافی هم نداری اول برو سراغ بازاریابی وفروش
دستگاههای بو دادن تخمه افتابگردان از قیمت حدود 250 تومن به بالا هستند .
شما میتوانید یک شیوه و یا ایده جدید برای بو دادن تخمه اجرا کنید و تمام رقبا را از مسیر رقابت خارج کنید.مثل تخمه افتابگردان با طعم سرکه نمکی و....
مهم نیست از کم شروع کنید مهم اینست که در مسیر این راه شیوه هایی که میتونه برای رشد کارتان به کمک شما بیاد را در عمل به کا ببندید و روز بروز کارتون رو گسترش بدید.
به کم قانع نباشید و بازار هدفتون رو عمده فروشهای سطح شهر برگزینید.
با راهکارهایی محصولتون رو به یک شیوه خاص ارائه کنید و در کیفیت اون سنگ تمام بگذارید.
ممنون و سپاسگزارم جناب گلدمن عزیز و جناب میر عباس عزیز

راستش من تو فکر بودم برای شروع کار از عمده فروشی ها تخمه خوب و با کیفیت بگیرم

و بدون دستگاه از طریق گاز خونگی اونا رو تقت بدم و با بسته بندی یا بدون بسته بندی وارد بازار کنم و بعدها بفکر گسترش باشم
تخمه بسیار خوب در شهرستانهای خوی و شاپور (آذربایجان شرقی )پیدا می شود و قیمت امروز 92/2/25 آن هر کیلو 8 هزار تومان است.(تخمه خام)
کار را شروع کنم خودم میتوان برای سال آتی یا همین امسال شروع به کشت کنم(با زمینهایی که اطراف اصفهان دارم
(05-15-2013 07:28 PM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ]دستگاههای بو دادن تخمه افتابگردان از قیمت حدود 250 تومن به بالا هستند .
شما میتوانید یک شیوه و یا ایده جدید برای بو دادن تخمه اجرا کنید و تمام رقبا را از مسیر رقابت خارج کنید.مثل تخمه افتابگردان با طعم سرکه نمکی و....
مهم نیست از کم شروع کنید مهم اینست که در مسیر این راه شیوه هایی که میتونه برای رشد کارتان به کمک شما بیاد را در عمل به کا ببندید و روز بروز کارتون رو گسترش بدید.
به کم قانع نباشید و بازار هدفتون رو عمده فروشهای سطح شهر برگزینید.
با راهکارهایی محصولتون رو به یک شیوه خاص ارائه کنید و در کیفیت اون سنگ تمام بگذارید.
برای سرکه ای کردن آجیلها نیاز به بلور سرکه ( سرکه ای که بصورت نمک بلوری باشه ) هست. نمیدونم نمک سرکه وجود داره یانه !!!
همونطور که دوست عزیز گفتن شیوه تفت آجیلها متفاوته و باید بدونی کدوم آجیل رو چه زمانی و به چه نحوی تفت بدی . برای اینکه بلور نمک روی مثلا تخمه بشینه و بهش بچسبه فک کنم ماده خاصی اضافه میکنن. من شدیدا پایه اینکار هستم. در حال حاضر سوپرمارکت دارم . یه روز تو ی مغازه عمده فروشی آجیل تخمه آفتابگردان ریز ( اندازه لوبیا) در بسته های پنج کیلویی دیدم که قیمتش کیلویی 4700 تومان بود . تخمه شمشیری رو در مغازه کیلویی 12000 تومان میفروختم .با خودم گفتم ی بسته بخرم ببینم استقبال میشه یا نه. فروشش از تخمه شمشیری که کیلویی 10 تومان میخریدم و 12 تومان میفروختم بهتر شد. بسته بندی میکردم بصورت 50 و 100 گرمی و به قیمت 500 و 1000 میدادم . اندازه ریزی داشت خوب تفت خورده و بو داده شده بود و مردم بیشتر میپسندیدن .الان تصمیم گرفتم بسته بندی کنم و ی کاغذ با ی طراحی و اسم مرتبط داخل بسته بندی قرار بدم و به مغازه های دیگه بفروشم . اگه بتونم به تخمه ها طعم فلفلی یا سرکه ای بدم فروشش بیشتر میشه .
(05-15-2013 01:14 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: [ -> ]درود و صد درود بر میلیاردرهای انجمن12_00236

مقـدمــــــه:

بعد از آموزش تئوری انجمن برای من که حدود یک ساله عضوم و 3 ماهه بطور فشرده تمام مطالب انجمن و تجربیات دوستان رو چند بار مطالعه کردم (هرچند که میدونم بازم کمه)
نوبت به آموزش عملی رسیده و میخوام در مرحله عمل ببینم چند مرد حلاجم !(البته مطمئنم که میتونم


شروع کسب و کار:

مطالعه و بررسی ایده ها:

من از همون اول یه دفترچه یادداشت همراهم هست که اسمشو گذاشتم "پله های موفقیت"

با عناوین مختلف مثل تغییر نگرش-اهداف-استعدادیابی-مهارت سنجی-برنامه ریزی-تجسم خلاق-جملات تاکیدی و مهمتر از همه ایده ها تکمیل شده

هدف این تاپیک:بررسی یکی از اون ایده ها با عنوان "بوجاری و تفت و بو دادن تخمه ،گردو،بادام ،پسته و آجیل و...

توضیحات تکمیلی:

من قبلا تو شرکتی کار میکردم که بخش کوچیکی از اون کارگاه بوجاری و تفت آجیل+بسته بندی حبوبات بود


ایده من:

میخوام یه کارگاه کوچیک فقط برای بوجاری و تفت تخمه ،بادام ،گردو و ...راه اندازی کنم

علت انتخاب این ایده:

دلیل اول:تو همون کارگاه شرکت قبلی ویزیتور اون شرکت میگفت ما مواد خام مثل تخمه اعم از آفتابگردان-ژاپنی ،بادام ،گردو ،پسته و ...را با قیمت مناسب میخریم(البته بدون واسطه و با مقدار زیاد که قیمت مناسب بخریم

و با بوجاری(عمل تمیز کردن قبل از تفت)و بو دادن و تفت اونا و بسته بندی شیک به بازار میفرستیم سود خوبی هم داره

دلیل دوم:دسترسی بدون واسطه به تخمه آفتابگردان،کدو ،بادام ،گردو و ذرت با قیمت مناسب

دلیل سوم :علاقه 5_004

کلام پایانی:منتظر ارائه راهکارها،نظرات ،پیشنهادات و انتقادات اساتید و دوستان هستم10_004

پ.ن:بنده ساکن اصفهانم (گفتم شاید تاثیری تو ارائه راهکارها داشته باشه
سلام دوست عزیز
به نظر من ایده شما عالیه و حتما" جواب می ده .من خودم واردکننده تخمه آفتابگردان آرژانتینی هستم.این تخمه را به کارگاه ها کیلویی 4000 تومان می فروشم. توی بازار مخلوط شده چند تا از جنسام رو باهم دیدم که 9000 تومان می فروشند( لازم به توضیحه که کارگاه ها جنس درجه یک و دو را می خرند و با هم مخلوط می کنند.).
من حتما" در آینده نزدیک کارگاه بوجاری و تفت تخمه آفتابگردان می زنم.
حداکثر سرمایه ای هم که نیاز داره حدوده 150 تومنه.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع