سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تاسیس سایت خدمات رسانی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
دوستای گلم سلام . اون اوایل که تازه عضو شده بودم و مطالب بقیه دوستان رو می خوندم با خودم می گفتم مگه اینهمه موفقیت میشه ! ولی کم کم تاثیراتشو تو زندگی خودم دیدم. به لطف خدا ی چند روزی میشه که با همکاری یکی از دوستام ی سایت خرید کارت شارژ موبایل راه اندازی کردیم. از همه ی بچه های خوب انجمن درخواست می کنم که حتما یسری به سایت ما بزننو با حمایتاشون به ما روحیه بدن.
منتظر نظراتتون هستم.

اینم آدرس سایت :

[/align]
www.supercharge24.ir

از همتون ممنونم

تبریک میگم. موفق باشید

باید سعی کنید با تبلیغات اعتماد افراد رو جلب کنید. چون اکثر برای خرید شارژ به سایت بانکها و ایرانسل مراجعه میکنن
خیلی ممنون از نظرتون . خوشحالم که برای خوندن مطلبم وقت گذاشتین. اما درمورد موضوعی که اشاره کردین آره تو فکر تبلیغات گسترده هستیم . سایت ما ی زیر مجموعه از شرکت رایان مهر که وظیفه فروش کارت شارژهای ایرانسل و ... رو بر عهده داره. این اولین قدم برای شروع ماجراجویی های ما تو راه موفقیته.
با اینکه انجمن اینهمه عضو داره ولی فقط یک نفر راجب کارم نظر داد . چرا ؟
سلام به امید پیشرفت روز افزون شما
درآمدتون به چه شکله؟
سلام دوست عزیز

آرزوی موفقیت برای شروع فعالیتتون

یک سوال دارم از خدمتتون

بنده وقتی توی اینترنت می تونم با سایتی 3 کلمه ای که همیشه یادم میمونه،اعتبارش بالاست،مثلا منظورم "mci.ir" سایت همراه اول هست از اون خرید کنم اونم با این مزیت که مثلا شارژ 20 هزار تومنی رو 19 تومن بخرم، چرا باید به سایت شما برای پرداخت اعتماد کنم، و شاید واسه به خاطر آوردن یا پیدا کردن دوباره سایت شما یکم باید زحمت بکشم بیام و همون شارژ 20 تومنی رو با 19700 تومن خرید کنم( یعنی 700 تومن گرون تر)

دوست عزیزم اینا سوالاتی بود که برای بنده پیش اومد

فکری هم برای حل این مشکل به ذهنم رسید که خواستم خدمتتون عرض کنم

شما باید یه جاذبه ای داشته باشید که مشتری همه اون جذابیت های سایت های خود اپراتور های تلفن رو به سایت شما ترجیح بده

شما اگه تبلیغ گسترده ای هم داشته باشید آیا به پای تبلیغات همراه اول و ایرانسل خواهید رسید اونم وقتی شما گرون تر ارائه میدید؟؟

به نظر بنده اگر شما مثلا به مشتری بگید که در سایت ما شارژ تلفن همراه ارزانتر از خود اپراتور ارائه میشه میشه گفت سایتتون جذابیت داشته باشه عزیز

مثلا شما اون شارژ 20 هزار تومنی رو 18950 بفروشید

یه مدت که اینجوری فروختید و کنارش تیلیغات گسترده یا شعار زیز انجام دادید

مثلا: " شارژ همراه ارزانتر از سایت همراه اول"

بعد می تونید جذب تبلیغات اینترنی بگیرید و یا کارهای دیگه که برای سود آوری در نظر دارید.
(05-12-2013 08:32 PM)alireza091111 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به امید پیشرفت روز افزون شما
درآمدتون به چه شکله؟

با سلام خدمت شما دوست عزیز . سایت ما زیر مجموعه ای از یکی از نمایندگی های فروش شارژ گسترده ی اپراتورهای ایرانه. بدین معنی که درصدی از فروش به ما تعلق می گیره.
بسیار عالی.انشالله که در تمام مراحل زندگی خود موفق باشید...
(05-13-2013 10:23 AM)m-jalalvand نوشته شده توسط: [ -> ]بسیار عالی.انشالله که در تمام مراحل زندگی خود موفق باشید...

خیلی ممنون دوست خوبم. آرزومند بهترین آرزوها برای شما...
با سلام خدمت دوست عزیزم جناب آقای vahidz . ممنون و متشکر به خاطر دقت نطر و همچنین نکاتی رو که فرمودید. در وهله ی اول هدف ما آشنایی عده ی زیادی از مردم با نام سایت ماست.به همین منظور در تدارک محتوای تبلیغاتیه جذابی جهت پخش گسترده هستیم.همچنین در حال حاضر به ازای خرید هر 5000 هزار تومان شارژ مبلغ 1000 تومان به عنوان هدیه به شماره فرد ارسال می گردد.همچنین اولین خریدار و آخرین خریدار در هر هفته نیز مشمول این هدیه می گردند.هر چند که قدرت اصلی بدون شک در دستان اپراتورهای تلفن همراه هست ولی ما هم هرچه در توان داریم به کار می گیریم تا موفقیت رو از آن خودمون بکنیم.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع