سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تاسیس سایت خدمات رسانی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(05-13-2013 10:44 AM)sajad-r-eng نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت دوست عزیزم جناب آقای vahidz . ممنون و متشکر به خاطر دقت نطر و همچنین نکاتی رو که فرمودید. در وهله ی اول هدف ما آشنایی عده ی زیادی از مردم با نام سایت ماست.به همین منظور در تدارک محتوای تبلیغاتیه جذابی جهت پخش گسترده هستیم.همچنین در حال حاضر به ازای خرید هر 5000 هزار تومان شارژ مبلغ 1000 تومان به عنوان هدیه به شماره فرد ارسال می گردد.همچنین اولین خریدار و آخرین خریدار در هر هفته نیز مشمول این هدیه می گردند.هر چند که قدرت اصلی بدون شک در دستان اپراتورهای تلفن همراه هست ولی ما هم هرچه در توان داریم به کار می گیریم تا موفقیت رو از آن خودمون بکنیم.

خواهش میکنم عزیز

یعنی بنده 5000 هزار تومن شارژ ایرانسل و یا همراه اول بگیرم از شما ، خطم 6000 تومن حدودا شارژ میشه؟؟ 9_003

بنده دیگه از شما فقط خرید می کنم5_004

ایشالا که تراکنش ها هم موفقیت آمیز باشه و منتظر 72 ساعت جگر سوز نباشیم10_003

موفق باشی عزیز
(05-13-2013 07:15 PM)vahidz نوشته شده توسط: [ -> ]
(05-13-2013 10:44 AM)sajad-r-eng نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت دوست عزیزم جناب آقای vahidz . ممنون و متشکر به خاطر دقت نطر و همچنین نکاتی رو که فرمودید. در وهله ی اول هدف ما آشنایی عده ی زیادی از مردم با نام سایت ماست.به همین منظور در تدارک محتوای تبلیغاتیه جذابی جهت پخش گسترده هستیم.همچنین در حال حاضر به ازای خرید هر 5000 هزار تومان شارژ مبلغ 1000 تومان به عنوان هدیه به شماره فرد ارسال می گردد.همچنین اولین خریدار و آخرین خریدار در هر هفته نیز مشمول این هدیه می گردند.هر چند که قدرت اصلی بدون شک در دستان اپراتورهای تلفن همراه هست ولی ما هم هرچه در توان داریم به کار می گیریم تا موفقیت رو از آن خودمون بکنیم.

خواهش میکنم عزیز

یعنی بنده 5000 هزار تومن شارژ ایرانسل و یا همراه اول بگیرم از شما ، خطم 6000 تومن حدودا شارژ میشه؟؟ 9_003

بنده دیگه از شما فقط خرید می کنم5_004

ایشالا که تراکنش ها هم موفقیت آمیز باشه و منتظر 72 ساعت جگر سوز نباشیم10_003

موفق باشی عزیز

بله . می تونین امتحان کنین ... تراکنشها هم تا اینجا که مشکلی گزارش نشده.

با تشکر از حمایت شما...
سایتتون از زیر مجموعه های رایانمهره .
من که خیری از رایانمهر ندیدم انشااله شما ببینی و 260 هزار تومنت هدر نره .
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع