سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: لطفا کپی رایت رو رعایت کنید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با هم کار کردن دلیل بر این نیست که با هم رو راست نباشیم.
باشه از این به بعد حتما اینکار رو میکنم
مهدی جان بر روی دکمه "گزارش" کلیک کنید تا مستقیم با دلیل، گزارش شما را دریافت کنم.من تاکنون چیزی در انجمن ندیده ام!زیرا اکثر مطالب نقل از جای دیگری است و عموما هر کس که نقل میکند باید منبع را ذکر کند و گرنه مطلب تالیفی کپی شده اصلا ندیده ام!
تشکر از توجه شما
راستش هست مثلا از مطالبی که خودم نوشتم رو دیدم به اسم خودشون دوباره نوشتن
اونجایی حالم گرفته میشه
که مثلا میرم توی گوگل و مطلبی رو سرچ میکنم
بعد 10 تا یا بیشتر از یه مطلب دقیقا مثل هم پیدا میشه
که معلوم نیست اولین بار چه کسی اون رو نوشته
ولی هر 10 تا سایت و وبلاگ مدعی هستند که خودشون اون مطلب رو نوشتن .

بیچاره محقق که به حقش نمیرسه
ببینید من هم اینکارو کردم ولی ناخواسته
پستهایی رو دادم ولی بعداً فهمیدم اونا بوده . من قبل از ارسال سرچ کردم ولی سرچر یه مقدار تنبل دنبال یه مطلب زیاد نمی گرده Big Grin این امر بیشتر سهویست .
اما در مورد کپی رایت . این امر یک نوع دزدی به حساب می آید . اما کلاه شرعی نیز دارد
همانطور که از اسمش بر می آید کپی به معنا نسخه برداری و رایت به معنای پیاده کردن همان نسخه ( معادل فارسی دیگه پیدا نکردم ) اما اگه یه مقدار تغییر توش بدیم می شه . کپی چنج رایت و اون مساله هم حل میشه . ایرانییم دیگه . برا هر مشکلی راه حلی وجود داره
در نوشتن مطالب با اعلام به ادمین عزیز حل می شود.
من بیشتر کسب و کار و ایده مورد نظرم بود.
واقعا كار درستي نيست دربازار كتاب و ترجمه هم خيلي رايج شده مثلا كتابي از يك نويسنده خارجي با تغيير درعنوان آن بعد از ترجمه و انتشار روانه بازار ميشه بدون اينكه بعنوان اصلي اشاره اي بشه اينطوري شد كه من پارسال يك اثر را با سه عنوان و ترجمه مختلف خريدم و مطالعه كردم!
جناب mehdi098 به نظر من پیغام خصوصی به خود فرد بدید خیلی بهتره
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع