سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نحوه آشنایی دوستان با انجمن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(04-05-2012 01:06 AM)صدفی نوشته شده توسط: [ -> ]من توسط همسرم با این انجمن آشنا شدم و خیلی هم خوشحال هستم .در واقع این سایت الهام بخش من بود که اندیشه های منفی و افکار غلط خودم رو کنار بزارم قبل از اشنایی هر وقت همسرم در مورد انجمن صحبت میکرد من به شدت عصبانی میشدم و میگفتم اینطور انجمنها و سایتها فقط اتلاف وقته ولی الان به این انجمن ایمان دارم و بعد از آشنایی حضوری با جناب کاظمی و همسرشون در اولین تولد سالگرد انجمن به همه حرفهای همسرم ایمان آوردم و عضو شدم و میتونم بگم موفقیتهای خودمو در کارم و زندگی شخصیم رو واقعا مدیون این انجمن هستم .

خانم صدفی عزیز واقعا از وجود شما و همسر گرامیتان در انجمن شاد هستیم.
شما جزء خانواده های بسیار موفق و مثبت انجمن هستید که باید الگوی عزیزان زیادی در انجمن قرار گیرید.
شاد و سلامت باشید و سلام ما را به جناب شهراسبی نازنین برسانید.
سلام و خدا قوت
من هم الانچندين ماه هست كه عضو اين انجمنم و آرزوي موفقيت و سر بلندي رو براي باني اين كار دارم

و به اميد موفقيتهاي روز افزون براي بچه هاي انجمن
با تشكر
شاد و سر بلند باشيد
وقتی نحوه آشنائی عزیزان را میخواندم واقعا لذت بردم و متوجه شدم که جوانان عزیز همه در پی موفقیت هستند و از این نظر بخود می بالم که در چنین انجمنی حضور دارم. قدم همگی گلباران.
از طریق سرچ در گوگل.
چه كليد واژه اي را سرچ كرديد دوست گرامي؟
(04-21-2012 06:32 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]چه كليد واژه اي را سرچ كرديد دوست گرامي؟

دقیق یادم نمیاد فکر کنم : راه های ثروتمند شدن. و ماهنامه مجله رو دیدم . خوندم و بعد اینجا.......
سلام
من یکی از ماهنامه های انجمن را تو یکی از سایتهای دانلود کتاب دیدم واز این طریق با انجمن آشنا شدم.
من از طريق سرچ در گوگل
توی انجمن پرشین تولز درباره کارگاه قند خردکنی حرف میزدیم
که یه نفر لینک اینجا رو داد
(04-27-2012 10:48 PM)ahmaad313 نوشته شده توسط: [ -> ]توی انجمن پرشین تولز درباره کارگاه قند خردکنی حرف میزدیم
که یه نفر لینک اینجا رو داد

منم از پرشین تولز ...

تو یه قسمت ( پرورش قارچ همچین چیزی بود) لینک شما رو قرار داده بودن منم سر زدم و دیدم به به عجب جایی..
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
لینک مرجع