سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نحوه آشنایی دوستان با انجمن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
ما هم اول گونی پول (دلارها)را از شما گرفتیم و کناری گذاشتیم و سریع یک چای داغ آوردیم و قدمت را گلباران کردیم.Heart
خیلی خیلی , خوش آمدی.
يه روز داشتم ايميلمو چك ميكردم يكي از كتابخونه هاي اينترنتي سه تا كتاب جديد واسم ارسال كرده بود كه يكيش شماره اول ماهنامه بود.با حس كنجكاوي و اشتياق زياد دانلودش كردم خوندم و يادمه به نويسندش بخاطر تيترهاي جذابش احسنت گفتم. ..اومدم تو انجمن و از جوش خوشم اومد!!!
هر وقت بتونم ميام و انرژي مثبت مي گيرم...
از آقا كاميار هم بســـــــــــــــــــــــــــــيار متــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشكرم.
من هم یک روز داشتم تو اینترنت "ایده های بکر" رو سرچ می کردم اومدم تو انجمن عضو شدم و موضوعات رو می خوندم اما فقط مطالب رو می خوندم تا یک روز شروع پروژه کتابهای صوتی رو دیدم و اعلام آمادگی کردم(پیش خودمو بمونه اولش فقط می خواستم بدونم این آدمها که این همه حرف می زنن چقدر اهل عملن،با پوزش البته) اما حالا اعضای انجمن قسمتی از خونواده من هستند.
من از طریق گوگل با این انجمن اشنا شدم خیلی این انجمن دوست دارم و هر روز به انجمن سر میزنم
تا حالا اعضای سایت از نزدیک ندیدم امیدوارم قسمت بشه تا در جلسات حضوری این دوستان ببینم و بیشتر با هاشون اشنا بشم ولی یکی از اعضای سایت که خیلی دوستش دارم و اکثر اوقات میبینمشون اقای قربانیان هستن از اشنایی با ایشون خیلی خوشحال هستم و خیلی چیزها از ایشون یاد گرفتم وبرای ایشون و همه ی بچه های انجمن ارزوی موفقیت میکنم
و از شما اقا کامیار عزیز که این انجمن تاسیس کردی تا ما رو به ارزوی میلیارد شدن برسون کمال تشکر دارم و برای شما ارزوی موفقیت میکنم
به امید اینکه به خواسته خود برسیم و مارو به عنوان میلیاردرهای آینده بشناسن
(09-25-2011 12:43 AM)ndm1368 نوشته شده توسط: [ -> ]من از طریق گوگل با این انجمن اشنا شدم خیلی این انجمن دوست دارم و هر روز به انجمن سر میزنم
تا حالا اعضای سایت از نزدیک ندیدم امیدوارم قسمت بشه تا در جلسات حضوری این دوستان ببینم و بیشتر با هاشون اشنا بشم ولی یکی از اعضای سایت که خیلی دوستش دارم و اکثر اوقات میبینمشون اقای قربانیان هستن از اشنایی با ایشون خیلی خوشحال هستم و خیلی چیزها از ایشون یاد گرفتم وبرای ایشون و همه ی بچه های انجمن ارزوی موفقیت میکنم
و از شما اقا کامیار عزیز که این انجمن تاسیس کردی تا ما رو به ارزوی میلیارد شدن برسون کمال تشکر دارم و برای شما ارزوی موفقیت میکنم
به امید اینکه به خواسته خود برسیم و مارو به عنوان میلیاردرهای آینده بشناسن
خیلی خوش آمدی.
نوید جان من هم دوستت دارم. بعضی وقتها زنگ می زنم نوید جان و من تمام شهر را می گردیم. جالب اینکه همسایه هم هستیم. سعی کردم تجربیاتی که دارم را به او منتقل کنم.
[/b[b]]یکی دوبار برای ما آش نذری و حلوا آورده و من هم یکبار براش آش نذری بردم. SmileSmileSmile
توی گوگل سرچ می کردم اصلاً تو این وادیا نبودم در مورد لیست میلیاردرهای ایرانی سرچ می کردم . زدم میلیاردر کشوی سرچ گوگل باز شد . منم اومدم تو دیدم یه خبرایی هست . عضو شدم و فینیش.
ما اینجاییم فکر کنم اعصاب همرو هم خورد کردم . آره ؟

ولی من پررو تر از این حرفام از در بیرونم کنن از پنجره میام تو . دیشب تا امروز صبح پست نمی تونستم بدم . منم IP عوض کردم. سوالم کردم جوابی نشنیدم .
(10-24-2011 10:59 PM)mjdehghani نوشته شده توسط: [ -> ]توی گوگل سرچ می کردم اصلاً تو این وادیا نبودم در مورد لیست میلیاردرهای ایرانی سرچ می کردم . زدم میلیاردر کشوی سرچ گوگل باز شد . منم اومدم تو دیدم یه خبرایی هست . عضو شدم و فینیش.

ولی من پررو تر از این حرفام از در بیرونم کنن از پنجره میام تو . دیشب تا امروز صبح پست نمی تونستم بدم . منم IP عوض کردم. سوالم کردم جوابی نشنیدم .

آقا محمدجواد ما دوست داریم داداش

حضور شما افتخاریه برای ما.

امیدوارم که روز به روز موفقتر باشی.
(10-24-2011 10:59 PM)mjdehghani نوشته شده توسط: [ -> ]توی گوگل سرچ می کردم اصلاً تو این وادیا نبودم در مورد لیست میلیاردرهای ایرانی سرچ می کردم . زدم میلیاردر کشوی سرچ گوگل باز شد . منم اومدم تو دیدم یه خبرایی هست . عضو شدم و فینیش.

دوست عزيز ما به حضور و وجود افراد فعال و پرتواني مثل شما افتخار ميكنيم .
به شخصه تموم ارسال هاي شما رو پر بار و جذاب ديدم.

قدمت گلباران. افراد پر انرژی چون شما نیاز برای این انجمن است.
از سر بیکاری داشتم تو لیست وبلاگهای بروز شده بلگفا می چرخیدم که با این سایت آشنا شدم و تا الانم نصف زمانی رو که تو نت می گذرونم رو اینجام و خیلی چیزا یاد گرفتم
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
لینک مرجع