سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
آقامهدي كتاب "چگونه مثل يك بيليونر فكركنيد" را بعدازينكه خواندي بده ماهم بخوانيم البته منم كتابهاي زيادي درحوزه روانشناسي موفقيت وموفقيت مالي وهمچنين رمان و كتب تاريخي ومذهبي دارم كه انشالله بزودي ليستش راقرارميدهم تا هركدامش راخواستيد الساعه برايتان بفرستم
ضمنا از آقاي ميرعباس عزيز صميمانه تشكر مي كنم بابت اينكه فرمودند اگر كتاب خاصي مدنظرتانست بگو تا برايت بخريم وبفرستيم
(05-11-2013 06:33 PM)melina نوشته شده توسط: [ -> ]
(05-11-2013 01:33 PM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ]
(05-11-2013 12:52 PM)melina نوشته شده توسط: [ -> ]
(05-11-2013 12:33 PM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ]همینجا حرفمو پس میگیرم.من ساعت 16 یعنی همون 4 تو خونه ناهار خوردم انگار 150 سال(با اجازه علی اقا)ناهار نخورده بودم.
بعد از جدایی از دوستان رفتم بچه های پسر عمومو نگه داشتم تا با خانومش بره کتاب بخره راستش فک کنم از بیرجند به امید من اومده بود تا بچه هاشو نگه دارم و بتونه کتاب بخره!!!!
کاش مهدی بودی و یکم بچه نگهداری بهم یاد میدادی مثل اون حرکتای اصفهان!
راستی منم یک پکیج 13 تایی کتاب واسه دخترم خریدم کسی خواست بروی چشم تقدیمش کنم بخونه.1-مو قرمزی 2-چهار چنگولی 3-شنگول و منگول 4-کره الاغ کدخدا 5-........
"راستی منم یک پکیج 13 تایی کتاب واسه دخترم خریدم کسی خواست بروی چشم تقدیمش کنم بخونه.1-مو قرمزی 2-چهار چنگولی 3-شنگول و منگول 4-کره الاغ کدخدا 5-........"

آخ جووووووووووووووون......
اینها همون کتابهاییه که من همیشه دنبالشون بودم،واقعا در نوع خود رفرنس محسوب می شن ...
می شه قبل پرنیا جونم من بخونمشون؟کتاب واجب شدیما4yajuyo
(آقای میرعباس گرامی حالا که علاقمند خوندن کتابای برقی شدین ما هم از قافله جا نمونیم دیگهBlush....)
(محمد عزیز خدایی چی شد گزینه 1 و 3 را انتخاب کردی؟گزینه 2 و3 که یه موضوعه!!! گزینه ی 1 هم اون کنترل مدرنی که فکر می کنی نیستها!!!این مربوط به کنترل واتوماسیون رشته برقه جناب....واسه کتاب دادن نمی گما...جهت اطلاع می گم5_004)
(علی آقای محمدی،دوست مافیای ما!!!من مجدد حرفاتو تکذیب می کنم...تو می خوای وجه ی خوب منو خدشه دار کنی...آقا من پلیسم ،چون نمی تونم دروغ بگم....Dodgy)
من تا حالا رو نکرده بودم خانم کاظمی بنده فوق دیپلم برق دارم اونم فوق دیپلم زمان شاه (نادر شاه نه )شاه خدا بیامرز پس کتابهای برقیتون رو با کتابهای پرنیا عوض میکنم.
خواهش می کنم جناب،نیاز به بیان "بنده فوق دیپلم برق دارم " نبود چون از شخصیت بالای شما کاملا مشخص است....Blush
*دوستان ناظم بی زحمت !!! قسمت هایلایت شده را بلوکه کنین تا نیومدن سایتو نبستن.....4yajuyo
**در ضمن هر وقت ،هر کدومشو خواستید امر کنین بدم کامیار ، براتون بیاره....
ممنونم خانم کاظمی دیگه برق از سرم پریده چون از دوران تحصیلم 150 سال میگذره دیگه از برق فقط روشن کردن کلید رو بلدم.
باعرض سلام مجدد
ازدوستان عرض شرمندگی دارم
چون اعلام کرده بودم که میام
متاسفانه شدیدا شب قبلش (قبل ازخواب) تنشش کردم و حالم بد بود.
بنده اساسا عذر میخوام
و از اینکه میبینم بهتون خوش گذشته بسیار خوشحالم و اینکه سعادت نبود در رکاب بزذگان باشم
ایشاله فرصتی دیگر...........!
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
لینک مرجع