آقا يه عكس ازين خوراكي بذار ببينيم چيه؟
يه توضيحاتي هم بده كه چند ميفروشينش؟
تو تهران منظورمه؟
براي دريافت نمونش چقد بايد بديم و به كجا؟
واسم پيغام خصوصي بزنين
من هرچقد سرچ کردم عکسی از این شیرینی پیدا نکردم انگار هنوز زیاد شناخته شده نیست و این یعنی فرصت طلائی برای تجارت
قیمتش چقدره این شیرینی؟ و ترکیباتش از چی هست؟
عکس هم فراموش نشه
(04-14-2013 07:40 PM)meisam-92 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام اسمش "نون دادچه" است. برند خاصی نداره تو دامغان. از ارد گندم درست ویشه یک خوراکی گرد به اندازه کف دست با قطر کم. تو بسته های 10 تایی بسته بندی می شه و به فروش می رسه . تو دامغان دیگه گنجایش نداره دروغ نگم حدود 10 کارگاه فعال هست که تولید دارن به صورت محدود به تهران فرستاده می شه اما استقبال ازش خیلی بالاست. از نقاط ضعف این محصول می شه گفت که تولید کننده هاش به فکر بسته بندی درستی نیستن و تو بسته بندی پلاستیکی عرضه می شه.
در مورد نحوه تولید هم هم می شه به صورت سنتی تو خونه در ست بشه هم تو کارگاه با فر های بزرگ که الان 6 از کارگاه ها این طوری و تجهیزات دارن و حرفه ای تر تولید می کنن.
درست کردن این محصول خودش یک کار حرفه ای که به نظر من از این 10 تا کارگاه 2 تاش خوب و با کیفیت تولید می کنن .
پیشنهاد من اینه که برای شروع من با یکی از این کارگاه ها صحبت کنم و برای شما بفرستم اگر بازار هدف خوبی براش بود می شه این کار رو ادامه داد و در کنارش مقدمات احداث کارگاه رو زد از مزایای دامغان اینه که محل کارگاه با هزینه کم و اشپز هم با هزینه کم فراهم کرد و این رو هم در نظر بگیرید که این محصول قیمت تمام شده پایینی داره .
فقط مسائلی که هست این هاست:
شیوه حمل به تهران برای شروع چون حجم کم
بسته بندی بهتر مثلا با مقوا
بازاریابی
سلام
لطف کن عکسشو برام بفرست
سلام من در استان های هرمزگان اصفهان گلستان و گیلان در رفت و امدم در باره شرایط نگه داری و طول عمرش میشه توضیح بدید
سلام
دوست عزیز تاریخ تایپیک مال سال 2013 هست