سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: این کار پر سودی هست؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2

سلام به دوستان میخواستم یک مغازه راه اندازی کنم و در اون فقط جوراب بفروشم . انواع جوراب مردانه . زنانه . بچه گانه . ورزشی و ... . میخوام تنوع جنس خیلی زیادی به مغازه بدم. دو تا سوال داشتم اول اینکه کسی تولیدی یا مراکز عمده فروشی در سطح تهران رو میشناسه ؟ خرید از آستارا و بانه و درگهان قشم چطور هست هر کس جایی رو میشناسه معرفی کنه . دوم اینکه این کار بازده اقتصادی داره یا خیر . هر کس هر نظری داره در حق من لطف کنه بیان کنه ممنون از همتون Heart

در ضمن حجم سرمایه گذاری فقط برای جنس 50 میلیون تومان
شاید در سطح عمده بهتر جواب بده، خرده فروشی احتمال زیاد سود کمی داشته باشه.
(04-08-2013 01:27 PM)سعید یوسفی نوشته شده توسط: [ -> ]شاید در سطح عمده بهتر جواب بده، خرده فروشی شاید سود کمی داشته باشه.

ممنون سعید جان ایده تک فروشی رو از یکی از بستگان گرفتم خودشون تو قلهک مغازه دارن راستش چند سالی هست داره کار میکنه به نظر خیلی موفق میاد خودش میگه هر جفت بین 50 درصد تا 100 درصد برام سود داره
قبلا یکی از دوستان حرکت عمده فروشی زده است. برای دیدن مطلبش اینجا کلیک کنید!

ک ذکر کرده اند:
نقل قول :مثلا اين هفته تو كاره پخش جوراب بودم
رفتم 3 ميليون تومن جوراب خريدم (جوراب مچي زنانه )‌ كه هركدوم 530 واسم آب خورد
كه كلا شد 5661 عدد كه حدود 470 تا جين
بعد هر كدوم رو 750 تومن فروختم تو 3 روز همش تموم شد (البته داخل استان همه شهرستانها رفتم ) كه سودش شد كلا حدود 1200000 تومن
البته چك هم قبول كردم (اونايي رو كه ميشناختم‌) كه همشون تا برج 4 هم چك دادن كه اونارو خرج كردم واسه اين هفته مواد بعدي پرمصرف رو ميخوام بخرم
(04-08-2013 01:37 PM)hamidirche نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-08-2013 01:27 PM)سعید یوسفی نوشته شده توسط: [ -> ]شاید در سطح عمده بهتر جواب بده، خرده فروشی شاید سود کمی داشته باشه.

ممنون سعید جان ایده تک فروشی رو از یکی از بستگان گرفتم خودشون تو قلهک مغازه دارن راستش چند سالی هست داره کار میکنه به نظر خیلی موفق میاد خودش میگه هر جفت بین 50 درصد تا 100 درصد برام سود داره
درسته هر موفقیتی بستگی به خیلی چیزا داره، باید ببیندی دلائل واقعی موفقیت فامیلتون چی بوده. و آیا شما می تونید این شرایط رو برای خودتون فراهم کنید. پیشنهادم اینه که در کنار تک فروشی عمده فروشی هم داشته باش.
قبل از شروع سوالات زیر رو هم از خودت بپرس(از تاپیک مالارمه خانم)
موفق ها همیشه برای هر کسب و کاری این سئوالات را می پرسند:
1- چقدر سرمایه دارم؟
2- چقدر توان دووم آوردن دارم، در زمان آب و خاک خوردنم؟
3- کجا می خوام کسب و کار راه بیاندازم؟ تا کی می خواهم در آن مکان بمانم و آیا آن محل مناسب کسب و کارم هست؟
4- شغل من در ایران چه فصولی دارد؟
5- توان دو شیفت کار کردن را دارم و می توانم جوابگوی همه مشتریانم باشم؟
6- بازاریابی را بلدم؟
7- آیا با واژه هایی مثل استهلاک کار، ضرر دادن در سال های اول ، دوم، سوم و حتی چهارم آشنا هستم؟
8- تا کی می خوام آنجا بمانم و کاسبی کنم؟
سلام دوستم
هر کاری اولش سخته و اگر تو کارت جدی نباشی ممکنه زود نا امید بشی!

کار خوبیه ! تو استارا و قشم جنس خیلی ارزون هست خصوصاً لباس زیر و جوراب!
ار اونجا تهیه کن و اینجا با قیمتی مناسب و با سودی کم اما فروش زیاد به نظرم بتونی برد کنی.
سلام
اگر کسی عمده فروشی یا تولیدی جورا ب رو سراغ داره معرفی کنه
عمده فروشهای جوراب که فقط کارشون جوراب هست اکثرا در انتهای بازار بزرگ تهران فعالیت دارند و به راحتی میتونید به انها مراجعه و راهکارهای فروش بیشتر رو از اونها جویا بشید.
سلام
به نظر كار خوبي را انتخاب كرده
تو مبحث پوشاك تك سايز بودن يه امتيازه
لباس زيرزنانه و مردانه جوراب پوشاك تريكو بچه گانه و اينجور اقلام برد دارند
به نظر من سوده این کار توی تک فروشیه بعدا که کارت پا گرفت میتونی بزنی تو کاره عمده فروشی چون اصولا عمده فروشی سودش کمه برای همین سرمایه زیاد میزارن که سودشونم بالا بره.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع