من برادرم تو این کار
سودش خوبه ولی اگه تجربه نداشته باشی شک نکن که سرمایت میره
باید حداقل ۱ سالی تو کار باشی تا چمو خم دستت بیاد(اگه زرنگ باشی
یا با یکی که اینکارست شریک شی
جای مغازه خیلی مهمه
اگه بتونی از ترکیه و چین جنس بیاری قیمتات خیی کمتر میوفت درنتیجه سود بیشتر یا سود کمتر مشتری بیشتر
دست توش زیاد شده ولی بازارشو داره
اگه خواستی میتونم راهنماییت کنم
به نظر من هم تک فروشی برای شروع بهتر هست ولی فکر نکنم کار پر سودی باشه توی کاسبی سود بالا سرمایه بالا میخواد
(04-08-2013 01:17 PM)hamidirche نوشته شده توسط: [ -> ]
سلام به دوستان میخواستم یک مغازه راه اندازی کنم و در اون فقط جوراب بفروشم . انواع جوراب مردانه . زنانه . بچه گانه . ورزشی و ... . میخوام تنوع جنس خیلی زیادی به مغازه بدم. دو تا سوال داشتم اول اینکه کسی تولیدی یا مراکز عمده فروشی در سطح تهران رو میشناسه ؟ خرید از آستارا و بانه و درگهان قشم چطور هست هر کس جایی رو میشناسه معرفی کنه . دوم اینکه این کار بازده اقتصادی داره یا خیر . هر کس هر نظری داره در حق من لطف کنه بیان کنه ممنون از همتون 
در ضمن حجم سرمایه گذاری فقط برای جنس 50 میلیون تومان
سود این کار خوبه و اگه از شرکتهای معتبر جنس تهیه کنید کارتون زود میگیره.
فقط یک نکته جوراب ایرانی کیفیت به مراتب بهتری نسبت به جنس خارجی داره و قیمتش هم مناسبه.
در کنار خورده فروشی کار عمده فروشی رو انجام دهید
(04-08-2013 01:17 PM)hamidirche نوشته شده توسط: [ -> ]
سلام به دوستان میخواستم یک مغازه راه اندازی کنم و در اون فقط جوراب بفروشم . انواع جوراب مردانه . زنانه . بچه گانه . ورزشی و ... . میخوام تنوع جنس خیلی زیادی به مغازه بدم. دو تا سوال داشتم اول اینکه کسی تولیدی یا مراکز عمده فروشی در سطح تهران رو میشناسه ؟ خرید از آستارا و بانه و درگهان قشم چطور هست هر کس جایی رو میشناسه معرفی کنه . دوم اینکه این کار بازده اقتصادی داره یا خیر . هر کس هر نظری داره در حق من لطف کنه بیان کنه ممنون از همتون 
در ضمن حجم سرمایه گذاری فقط برای جنس 50 میلیون تومان
به نظر من مناطق خريد شلوغ شهر براي جيگركي عاليه نمي دوني چه سودي داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟