سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فیسـ ـ ــ ــ ـ ــ بوک .
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
دوستان ، پیج قیس بوک ما به ادرس :
فیســـــ بوک

الان 18 تا عضو بیشتر نداره ! خواهشا فعالیت به ویژه تبلیغ سایت رو زیاد کنید .
این همه پ نـ پ از خودتون در میکنید ، یه بار پیج رو تبلیغ کنید Tongue
که سریع تر 100 تا عضو رو بزنیم تا بتونیم اسم پیج رو تغییر بدیم و همینطور تبلیغ گسترده ای داشته باشیم .
سبحان جان در صورت امکان یک بنر به اندازه بنرهای تبلیغاتی انجمن(بنر صندلی داغ یا بنر جلسه آنلاین) برای تبلیغ هم طراحی کنید تا در انجمن قرار گیرد!
اقا کامیار ، یه قسمت بود تو پیج به نام GET START
اونجا میرفتی ، میتونستی کد مخصوص وب سایت رو پیدا کنی !
الان هرچی میگردم نیست ! فکر کردم اعضا بیشتر از 20 تا شده برداشته شده ! شما و اقا هوشنگ رو از لیست حذف کردم ولی بازم نشد ! خودتون یه چک میکنید ؟ من نمیدونم دقیقا چه کدی میخواید واسه سایت .
من خودم این رو طراحی کردم:
http://up6.iranblog.com/files2/d6ff.jpg
ببخش زیاد خوب نشده ! ببین اندازش درسته ؟
یه لینک میخواد با یه ارم سایت ! ارم سایت رو با پس زمینه ابی نداشتم !
سبحان جان صفحه ای تحت عنوان میلیاردرهای آینده ایران تو fb هست .این صفحه انجمنه؟ من در خواست عضویت دادم اما مطمئن نیستم به صفحه درستی رفتم یا نه.
مهتاب جان ، این لینکه : فیســــــــــــــــــــــــــــــــــــ بوک

اونی که شما میگی گروهه ، اینه :
گروه

که نمیدونم چیه
ممنون سبحان جان .همین الان در آدرسی که شما دادید عضو شدم اما این صفحه رو هم یک چک بکن من اول عضو این گروه شدم فکر کردم ماله انجمنه آخه اسم پیجشون اسم انجمن ماست.
https://www.ف/ی/س/ب/و/ک.com/pages/%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/237624309603879?sk=wall#!/groups/milyarderhayeiran/
ممنون از راهنماییت
چک کردم ، یه گروهه که بسته شده ! نمیدونم والله !
من جستجو کردم و دیدم صفحات مشابه زیادی در fb است و چون باید از همان ابتدا صفحه درست و با نام صحیح ثبت شده باشد تا دوستان گمراه نشوند من صفحه جدیدی را ساختم و از همه دوستان میخواهم این صفحه را لایک کنند و این صفحه به عنوان صفحه اصلی انجمن در fb خواهد بود.تشکر

صفحه اصلی انجمن در fb

لطفا آقا سبحان این صفحه را در صفحه خودتان هم معرفی کنید تا همه در یک جا تمرکز کنیم!
اقا ما فـــــــــــیـــــــــــــــس بــــــــــــــوکـــــــــــــمون ف/ی/ل/ت/ره چیکار کنیم؟
آره یک ف/ی/ل/ت/ر شکن خوب بزارید ممنون
کسی و ی پ ی ا ن اختصاصی داره راضی باشه؟
معرفی کنیند ممنونم
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع