سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فیسـ ـ ــ ــ ـ ــ بوک .
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
دوستان توصیه می کنم از و ی پ ی ا ن استفاده نکنید!ممکن است مشکلاتی را برایتان ایجاد کند!
برای دوستانی که خطوط پر سرعت دارند از نرم افزار تورنت "تور" استفاده کنند که بهترین نرم افزار موجود است.
منم نمیتونم از ف/ی/س/ب/و/ک استفاده کنم.Sad

(09-11-2011 09:10 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان توصیه می کنم از و ی پ ی ا ن استفاده نکنید!ممکن است مشکلاتی را برایتان ایجاد کند!
برای دوستانی که خطوط پر سرعت دارند از نرم افزار تورنت "تور" استفاده کنند که بهترین نرم افزار موجود است.
(09-11-2011 09:10 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان توصیه می کنم از و ی پ ی ا ن استفاده نکنید!ممکن است مشکلاتی را برایتان ایجاد کند!

چرا ؟؟؟؟

(09-11-2011 01:38 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]من جستجو کردم و دیدم صفحات مشابه زیادی در fb است و چون باید از همان ابتدا صفحه درست و با نام صحیح ثبت شده باشد تا دوستان گمراه نشوند من صفحه جدیدی را ساختم و از همه دوستان میخواهم این صفحه را لایک کنند و این صفحه به عنوان صفحه اصلی انجمن در fb خواهد بود.تشکر

صفحه اصلی انجمن در fb

لطفا آقا سبحان این صفحه را در صفحه خودتان هم معرفی کنید تا همه در یک جا تمرکز کنیم!

معرفی کردم ، ولی اگه اجازه میداد ، اسم همین پیج رو عوض میکردم !!
به محض رسیدن اعضا به 100 نفر .

اين نرم افزار رو از کدوم سايت بگيريم
در مورد و ی پ ی ا ن مسائلیست که نمیتوان در اینجا گفت!
"تور" را هم به انگلیسی در گوگل جستجو کنید!
(09-11-2011 06:56 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]در مورد و ی پ ی ا ن مسائلیست که نمیتوان در اینجا گفت!
"تور" را هم به انگلیسی در گوگل جستجو کنید!

تو جلسه حتما توضیح بدید ، من بنیان کار هام رو رو و/ی/پ/ی/ا/ن ساختم ؟ HuhHuhHuh
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع