سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: منم بلاخره شروع کردم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با سلام خدمت کاربران گرامی
به امید خدا منم بلاخره شروع کردم کاری که به اون علاقه دارم رو راه اندازی کنم « مشاوره افزایش فروش و بازاریابی اینترنتی »
این کارو من حدود 2 ساله که میخوام انجام بدم البته خیلی داغه چون سایتم رو حدود 2 روزه راه اندازی کردم و کارت ویزتم رو هم دادم برای چاپ
فکری که تو سر دارم برگزاری سمینارهای بین اللملی چه در ایران و چه در خارج از ایرانه
خدا میدونه چه قدر با این کار عشق و حال میکنم
شمارم تو امضا هست خوشحال میشم اگه دوستان برای مشورته کسب و کارشون بهم زنگ بزنن و مخصوصا بگن اعضای این انجمن هستن که دیگه مخلصشون هم هستم

من پیشرفت و فقط تو یه چیز میدونم گوش کردن با انتقاد های به جا و اصلاح اونها
پس منو از انتقادهاتون بی نصیب نزارید

علی یارتون
علی کشاورز
www....
سلام
به شما تبریک میگم، زمینه کاری من هم فروش و بازاریابیه، و الان مدیر فروش شرکت آناتا اهواز هستم. دوست دارم که هر چه سریعتر شاهد موفقیت شما باشم.
سلام
به شما تبریک میگم، زمینه کاری من هم فروش و بازاریابیه، و الان مدیر فروش شرکت آناتا اهواز هستم. دوست دارم که هر چه سریعتر شاهد موفقیت شما باشم.
جناب کشاورز عزیز اگر با چنین عشقی که فرمودی شروع کنید موفقیت حتمی است.
امیدوارم شما شروع کننده خوب و ادامه دهنده عالی باشید.
تبریک میگم و موفق باشید دوست گرامی.....
همیشه موفق وسربلند باشی
12_00212_002
تبریک میگم.منتظر هدایای رایگان شما هستیم
موفق ترین باشید10_00410_004
(04-02-2013 08:01 PM)avalin نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
سلام
ممنون قربان
به امید خدا و سعی و کوشش خودم و پشتیبانی شما عزیزان بدون شک موفق میشم چرا نشم ؟
(04-02-2013 08:14 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]جناب کشاورز عزیز اگر با چنین عشقی که فرمودی شروع کنید موفقیت حتمی است.
امیدوارم شما شروع کننده خوب و ادامه دهنده عالی باشید.

با سلام
جناب آقای هوشنگ قربانیان عزیز
این عشقو فقط به یه دلیل بهش ایمان دارم چون هر وقت میخوام به کسی مشاوره فروش بدم مو به تنم سیخ میشه خودم با چنان شورو اشتیاقی صحبت میکنم که خودم حال مکینم

انشالله به امید خدا و با تلاش خودم و پشتیبانی شما حتما موفق میشم
دوست عزیز با قدرت تمام پیش برو که 100% موفق میشوی
12_002
تبریک........
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع