به امید خدا و پشتوانه شما عزیزان هنوز حدود 15 روز نیست از سایتم گذشته تونستم باهاش به مرحله سوم میلیاردر شدن برسم خدا رو شکر و از تمام دوستانی که این انجمن رو راه اندازی کردن تشکر میکنم و دستشونو میبوسم
به امید روزهایی طلایی میلیاردی که خیلی نزدیکه
انشاالله توی راحتون موفق باشید.
با سلام دوستان
از چند تا نکته خوشحال بودم گفتم با شما خوشحالیمو شریک بشم
اول اینکه با وجود اینکه هنوز یه ماه نیست که سایتم رو راه اندازی کردم تو کلمه مشاوره بازاریابی نوین گزینه دوم گوگلم
نکته ی بعدی اینکه که 9 نفر تو سایتم ثبت نامی داشتم
به امید روزهای طلایی و پرپول
با سلام دوستان
من یه دعوت نامه برای دوستانی که دست به مقاله هستن نوشتم و خوشحال میشم این دوستان تو سایت من با ذکر نام خودشون مقاله بزارن
ارسال مقالات فروش و بازاریابی و مقالات موفقیت و خودشناسی
از تمام دوستان وعلاقه مندانی که خواهان انتشار مقاله های بازاریابی ، فروش ، مدیریت ، موفقیت خود در وب سایت بنده را با ذکر منبع دارن لطفا مقالات خود را به ایمیل info@... ارسال نمایند . لطفا مقالات خود را به همراه نام نویسنده مقاله، تاریخ مقاله، فایل مقاله با فرمت Word و تلفن تماس نویسنده ارسال کنید.مقاله در با توجه به مقدار مقاله مدت زمان 2 الی 7 روز کاری پس از بررسی و تایید گروه مشاوران، در وب سایت درج خواهد شد.در ضمن توجه داشته باشید که صرفاً ارسال مقاله به منزله درج در وب سایت نیست و مقاله می بایست در مرحله اول با مطالب سایت همخوانی داشته باشد و نیز از نظر علمی دارای اعتبار باشد.از کسانی که اقدام به ترجمه یک مقاله می کنند حتماً منبع مقاله را باید ذکر کرده و فایل اصلی مقاله را نیز برای ما ارسال کنند.
با تشکر کشاورز
یه خبر خوب برای دوستای گلم که همیشه پشت من هستن
ظاهر سایت رو وقت کردم بهش رسیدم و یه برنامه ی خشکل هم براش دارم هر هفته یه چیکده کتاب هم برای اعضای سایتم میزارم و کلی مقالات جالب برای فروش و بازاریابی و ...
خیلی خوشحالم و یه خبر اینکه حدود 37 نفر تو خبرنامه من ثبت نام کردن که این تایید وب سایت من از نظر اون دوستان ان شالله با مطالب خوبم که براشون ارسال میکنم رو سفید بشم
همه این فعالیت های مثب رو مدیون این فروم هستم انشالله که روزی جبران کنم
با تشکر
کشاورز
سلام دوستان
اولین روش درآمد زایی از سایتم رو تصمیم گرفتم با آموزش باشه که تو آدرس زیر اطلاعات بیشتر میتونید ببینید خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم
http://www..../index.php/%D...DB%8C.html
سلام
با عرض خسته نباشید
سایتتون رو دیدم .عالی بود. عضو شدم. ایده آموزش کتاب و مقالات خیلی عالی بود.خیلی استفاده میکنم. مخصوصا که نیاز دارم راههای فروش و بازاریابی و استراتژی های مختلف و هر چه برای بازار کار لازم هست رو بدونم.
خیلی عالی بود.
موفق باشید
باآرزوی موفقیت بیشتر برای شما .