(04-03-2014 12:24 AM)mirza01 نوشته شده توسط: [ -> ] (04-02-2014 11:37 PM)hamid.h نوشته شده توسط: [ -> ]به نظرتون واسه 1 هکتار 12 کیلوگرم روغن خیلی کم نیست؟
فکر میکنم این کسی که گفته 12کیلوگرم در 1 هکتار (این اخبار و اطلاعات بیشتر تو سایتهای خبری هستش که از طرف مقامات و روسای سازمانهای دولتی نقل شده)، هدفش بیابان زدائی بوده نه تولید روغن...
با سلام
والا چیزی که از متن خبر برمیاد اینه که صحبت از اقتصادی بودن این درخت هست که در صورتی که که فقط 12 کیلیو در هر هکتار روغن به دست بیاد و به فرض هر کیلو 100 هزار توما هم باشد یعنی درامد یک میلیون و دویست هزار تومان واسه هر هکتار !!!!! که این اصلا توجیه اقتصادی نداره
ببینید دوست من این کار با سرمایه بسیارکم میشود ایجاد کرد و زمین هم توسط جهاد کشاورزی واحد اراضی واگذار میشه
همچنین این درختچه نیاز به مراقبت نیاز نداره و در نتیجه شما هزینه زیادی برای مراقبت از آن نمیکنید.
و اگر شما بخواهید به صورت حرفه ای آنها را پرورش بدهید میزان محصول ان دو برابر خواهد شد...
پس..
اگر شما 10 هکتار را به این کار اختصاص بدهید و از هر هکتار 15 کیلوگرم روغن دریافت کنید
10*15+=150
شما در هر شش ماه 150 کیلو روغن دارید که اگر بخواهیم سالیانه حساب کنیم=روغن دریافتی شما در سال 300 کیلو گرم میشود
و وقتی 300 کیلوگرم را در 100 هزارتومان ضرب کنیم مبلغی معادل 30.000.000 میشود.
همچنین شما از دیگر اجزای این گیاه هم میتوانید استفاده کنید و سود آن فقط روغن آن نیست!
نکته جالب:
پرورش زنبور عسل در باغات باعث میشه که زنبور با گرده افشانی محصول باغ رو 3 تا 5 برابر افزایش بده و اگر در مورد گز روغنی هم صادق باشه یک برگ برنده عالی میتونه باشه(درآمد 5 برابر)
(کلا اگر صاحب یک باغ هستید و پیشه شما کشاورزی است حتما و حتما یک زنبور دار را پیدا کرده و از او بخواهید تا زنبور هایش را به باغ شما بیاورد.
چیزی که من متوجه شدم همه یه چیزی میگن
اول اسم خارجی گیاهو بگین بعد اسم خارجی و تجاری روغنو بگین تا ببینیم قیمت بین المللیش چقدره
چه استفاده هایی غیر روغن میشه ازش کرد ؟
یعنی واقعا این گز اینقد ارزش داشت ما نفهمیدیم حیف شد...... همشون رو قطع کردیم

( هیچ اطلاعاتی ر مورد گز نداشتیم فک میکردیم یه درخت بی ثمر اگه بشه چند نمونه از عکساشو میزارم برگ هاش مثل برگ کاج میمونه
(04-03-2014 09:35 PM)ebrahim.ev نوشته شده توسط: [ -> ] (04-03-2014 12:24 AM)mirza01 نوشته شده توسط: [ -> ] (04-02-2014 11:37 PM)hamid.h نوشته شده توسط: [ -> ]به نظرتون واسه 1 هکتار 12 کیلوگرم روغن خیلی کم نیست؟
فکر میکنم این کسی که گفته 12کیلوگرم در 1 هکتار (این اخبار و اطلاعات بیشتر تو سایتهای خبری هستش که از طرف مقامات و روسای سازمانهای دولتی نقل شده)، هدفش بیابان زدائی بوده نه تولید روغن...
با سلام
والا چیزی که از متن خبر برمیاد اینه که صحبت از اقتصادی بودن این درخت هست که در صورتی که که فقط 12 کیلیو در هر هکتار روغن به دست بیاد و به فرض هر کیلو 100 هزار توما هم باشد یعنی درامد یک میلیون و دویست هزار تومان واسه هر هکتار !!!!! که این اصلا توجیه اقتصادی نداره
ببینید دوست من این کار با سرمایه بسیارکم میشود ایجاد کرد و زمین هم توسط جهاد کشاورزی واحد اراضی واگذار میشه
همچنین این درختچه نیاز به مراقبت نیاز نداره و در نتیجه شما هزینه زیادی برای مراقبت از آن نمیکنید.
و اگر شما بخواهید به صورت حرفه ای آنها را پرورش بدهید میزان محصول ان دو برابر خواهد شد...
پس..
اگر شما 10 هکتار را به این کار اختصاص بدهید و از هر هکتار 15 کیلوگرم روغن دریافت کنید
10*15+=150
شما در هر شش ماه 150 کیلو روغن دارید که اگر بخواهیم سالیانه حساب کنیم=روغن دریافتی شما در سال 300 کیلو گرم میشود
و وقتی 300 کیلوگرم را در 100 هزارتومان ضرب کنیم مبلغی معادل 30.000.000 میشود.
همچنین شما از دیگر اجزای این گیاه هم میتوانید استفاده کنید و سود آن فقط روغن آن نیست!
نکته جالب:
پرورش زنبور عسل در باغات باعث میشه که زنبور با گرده افشانی محصول باغ رو 3 تا 5 برابر افزایش بده و اگر در مورد گز روغنی هم صادق باشه یک برگ برنده عالی میتونه باشه(درآمد 5 برابر)
(کلا اگر صاحب یک باغ هستید و پیشه شما کشاورزی است حتما و حتما یک زنبور دار را پیدا کرده و از او بخواهید تا زنبور هایش را به باغ شما بیاورد.
دوست عزیز امکانش هست بیشتر توضیح بدین که چجوری و از کجا این درخت برای کاشت تهیه کنیم؟
توی این گزارش پراکندگی طبیعی درخت رو گفته 11 اصله در هکتار که اگه بخواهیم کشت کنیم با احتساب فضای 5 متر مربع برای هر درخت تعداد قابل توجهی میشود ضمن اینکه این درخت مناسب زمینهای نامرغوبه اما خوب سوالاتی هم باقی میمونه که جوابش در مقاله نبود
1- توفان شن ممکنه کل درخت رو از ریشه بکنه؟( مثل انواع دیگر گز)
2-امکان دزدیدن درخت برای چوب و تهیه زغال هست ؟( مثل انواع دیگر گز)
3-مدت زمان بهره دهی مشخص نیست
4-وضعیت آفات این کشت مشخص نیست
5-برنامه خرید روغن و خرید دانه ها هم مشخص نیست((با توجه به استفاده خاص روغن)
6-مقاومت به سرما در این گیاه