02-07-2014, 01:21 AM
بنده خیلی وقته که دیگه خیلی چیزها رو گذاشتم کنار چون هم از احاظ علمی وهم از لحاظ مذهبی وهم از لحاظ علوم متافیزیکی تاثیرات بدی بر روی روحیه انسان و هم چنین تاثیرات بدی برروی بدن انسان داره
۱.گوش کردن آهنگ
۲.استفاده از کلمات نا امید کننده و بی انرژی
۳.خوردن نوشابه که به دوستان هم توصیه میکنم که ترک کنن
چقدر خوبه که انسان آزاد ورها باشه و خدارو همیشه شکر کنه و ناامید نباشه و هم در زمینه ایمانی خوب باشه هم در زمینه علمی و تخصصش حرفه ای باشه و هم از لحاظ اخلاقی و اجتماعی خوب باشه
من پرانرژی هستم من سالم وشاداب وقوی هستم و کوه رو از جا میکنم و پرت میکنم اونور دنیا من در راسته کاری خود بهترینم من خداراشاکرم. هیچ چیز جلوی اراده من نمیتونه قد علم کنه مگر اراده الهی .هیچ چیز نمیتونه جلوی قدرت و شادابی و سلامت من رو بگیره مگر حکمت ایزد منان. خدایا شکرت
با تمام وجودم از خدا برای شما آرزوی سلامتی شادابی قدرت و اراده قوی رو طلب میکنم
سیاست. و خوندن بخش حوادث و ازهمه مهم تر معصیت روح انسان رو مخدوش میکنه و ذهن رو درگیر و باعث نا امیدی و دلهره در انسان میشه
۱.گوش کردن آهنگ
۲.استفاده از کلمات نا امید کننده و بی انرژی
۳.خوردن نوشابه که به دوستان هم توصیه میکنم که ترک کنن
چقدر خوبه که انسان آزاد ورها باشه و خدارو همیشه شکر کنه و ناامید نباشه و هم در زمینه ایمانی خوب باشه هم در زمینه علمی و تخصصش حرفه ای باشه و هم از لحاظ اخلاقی و اجتماعی خوب باشه
من پرانرژی هستم من سالم وشاداب وقوی هستم و کوه رو از جا میکنم و پرت میکنم اونور دنیا من در راسته کاری خود بهترینم من خداراشاکرم. هیچ چیز جلوی اراده من نمیتونه قد علم کنه مگر اراده الهی .هیچ چیز نمیتونه جلوی قدرت و شادابی و سلامت من رو بگیره مگر حکمت ایزد منان. خدایا شکرت
با تمام وجودم از خدا برای شما آرزوی سلامتی شادابی قدرت و اراده قوی رو طلب میکنم
سیاست. و خوندن بخش حوادث و ازهمه مهم تر معصیت روح انسان رو مخدوش میکنه و ذهن رو درگیر و باعث نا امیدی و دلهره در انسان میشه