سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: به زودی کتاب زبان بدن منتشر می شود
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
سلام سلام سلام

منم تبریک می گم

مبااااااااااااااااااااااااااااارکه12_002
با سلام و آرزوی موفقیت خدمت دوستان

نمی خوام به قول معروف نفوس بد بزنم و انرژی منفی بدم ولی امشب کتابفروشی بودم ، چشمم به کتابی با همین عنوان

به نظرم از همین نویسنده ، افتاد که تاریخ چاپش سال 1389 و قیمتش هم 5500 بود .

با اینحال نوع صفحه بندی و تبلیغات و عنوان در فروش تاثیر گذار هست و حتماً فروش خوبی خواهد داشت
(02-18-2013 04:11 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]حتما یه نسخه امضا شده برای شما و آقای قربانیان و محمد کنار می ذارم (می دونید دیگه تا چند وقت دیگه امضای من خودش حکم طلا را داره Smile )

اگر رایگان باشد نمی پذیرم چون کتابی که رایگان داده شود خوانده نمی شود.SmileSmileSmile
ضمن تبریک مجدد لطفا خانم استاد محبت فرموده اسامی عزیزانی که در خواست کتاب را داشته اند مرقوم فرموده و انشالله با امضای خود تحویل فرمایند. ممنون.
اختیار دارید آقای قربانیان خواندن کتابمان توسط استادی مانند شما افتخار است.
آقای رضایی این کتاب نسخه های زیادی دارد
ویژگی کتاب من این است که آخرین نسخه این نویسنده است و با سرچ زمان شروع هنوز کسی این نسخه را ترجمه نکرده بود
نسخه های ترجمه شده موجود مال سال 1999است
براي شما آرزوي موفقيت هاي روز افزون دارم.

كتاب زبان بدن ، كتابي عالي و درس آموز است .

البته من اين كتاب رو (زبان بدن راز موفقيت نوشته دكتر ديويد لوئيس با ترجمه جالينوس كرمي) در سال 85 تهيه كردم.

ولي به همه دوستان توصيه مي كنم لذت خوندن و يادگيري كتاب رو از خودشون دريغ نكنند .
من هم برای انتشار این کتاب تبریک عرض میکنم
امیدوارم راهی برای انتشار کتابهای جدید شما باشد
بسیار خرسندم - تبریک
10_004
آقای کامیار عزیز و خانم مریم MARYAR بسیار مسرور شدم .انشاءالله فروش بالایی داشته باشد.
12_002
البته برای حمایت از تمامی دست اندر کاران این کتاب من خواستار خرید این کتاب از مولف گرامی اش با امضای شخصی خودشان هستم . با آرزوی چشمگیری برای انتشار هر فردی در زمینه ی تخصص خودش از دوستان این انجمن
اول من کتابم را به یگانه حامی ام و همراه و هسنی ام کامیار تقدیم می کنم
بعدش 3 نسخه امضا شده هدیه می دم: آقای استاد قربانیان، محمد، آقا پارسا
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
لینک مرجع