سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: به زودی کتاب زبان بدن منتشر می شود
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
(12-14-2012 12:49 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]
(12-14-2012 12:43 AM)صدفی نوشته شده توسط: [ -> ]البته چناب کاظمی عزیز گفته بودن دوتا از دوستان انجمنی در حال چاپ این کتاب هستند ولی نمیدونم چاپ شد یا نه

سلام
چند هفته پیش برای مجوز به وزارت ارشاد ارسال شده است منتظر نتیجه هستیم.
لینک شناسنامه کتاب در کتابخانه ملی (کلیک)

سلام
دوستانی که پیگیر کتاب زبان بدن که با کمک سه نفر از اعضای انجمن به نتیجه رسیده است بودند (خانم m_sh مترجم اصلی و دو عزیز دیگر که کمک کردند) باید عرض کنم که خدا را شکر امروز ناشر خبر دادند که کتاب پس از سه ماه که برای بررسی در ارشاد بود بدون اصلاحیه مجوز انتشار گرفته است و به امید خدا به زودی برای چاپ و فروش به بازار کتاب عرضه خواهد شد که امید داریم برای نمایشگاه کتاب سال 92 عرضه شود.
انشالله به سلامتی و خیر و برکت
به معاونت محترم انجمن و همکارانشان این موفقیت را تبریک می گویم. امیدوارم که هم کتاب فروش عالی داشته باشد و از استقبال قابل توجهی برخوردار شود و هم ایشان بتوانند کتابهای دیگری را چه به صورت ترجمه و چه به صورت تالیف عرضه فرمایند.
همچنین به جناب مهندس کاظمی و تمام عزیزان انجمن هم تبریک عرض میکنم.
تبریک به معاونت محترم انجمن و عزیزانی که کمک کردند. خوشبختانه روز بروز موفقیتهای عزیزان انجمن بیشتر و بیشتر می شود.
چه خبر خوبي....
تبريك ميگم....
يه نسخه براي من نگه داريد ....
حتما یه نسخه امضا شده برای شما و آقای قربانیان و محمد کنار می ذارم (می دونید دیگه تا چند وقت دیگه امضای من خودش حکم طلا را داره Smile )
آقای قربانیان نسخه ای ک ب من داده نشده باشه رو نمی پذیرند Yosef.gif اول باید من بگیرم امضا شده اونم با حکم طلا بعد جناب قربانیان قبول کنند Yosef.gif (شمایل چسبوندن و کندن ب زور Yosef.gif )
تبــــــــــــــــریک تبـــــــــــــریک
خانم معاون مبارک باشه
ایشالله که فروش بالایی داشته باشه

من روزشماری دارم میکنم برای نسخه امضاء شده Yosef.gif
منم نسخه دستنویس رو میخوام!!
نگین نیست و نمیشه که شاکی میشم ها گفته باشم.
به سلامتی ایشالا
من هم یک نسخه امضا شده به نمایندگی از غرب کشور ازتون می خوام و منتظر هستم تا چاپ بشه و آدرس بدم زحمت ارسالش رو بکشید
سپاسگزام
مارو بیخبر نگذارید
من هم تبریک میگم.
ایشالا فروش بالایی داشته باشه.
منم یه نسخه امضا شده میخام4yajuyo
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
لینک مرجع